Приймачі DVB-S/S2 > X-730, 750/770 CIPVR
Підробки Openbox Х-730/750/770
romireb:
2 -sat-fan- не заю скільки вам років але ваш світогляд та позиція по крайній мрі дивна....якщо не сказати хворобливо-агресивна .... яко ВИ до мене причепились.... я Вам щось особисто погане зробив адля вас повторю ще раз ..... ваш менталітет зашорений... ви ви кидаетесь на опонента як пятикласник на кота... бо знаете що кіт від вас спритніший от вий ганяете його ..
Ви переходите на особісті образи ... навіть не усвідомлюючи того я не писав проті марки які ві хвалите що вони лайно а ві публічно лаку затіяли ....
перетчитайте оце знов у більше не зміг написати так як є обмеження на кількість знпків в підписі .... в мене є все моделі опенів крім ф100 та наразі всі жлобі 3000-7000 серій
Спціально для 2 -sat-fan- (а ви часом не Іпполітовитч по батькові !? )
--- Цитувати ---Satellite Systems Lebedyn Я не в Африці Lat: 50:35:28N (50.5911) Lon: 34:31:44E (34.529)*Openboх X750PVR+Нivision 5000CI+Strong SRT50+(moto=actuator12")+DiSHoffset 0.9 m Multifeed=Sharp0.4db+MTi0.6db)36Е*..*5*0.8*E...5W+ DiSHoffset 0.6 m 30*W Sharp 0.4db+DiSHoffset 0.9 m 75*Е Sharp 0.4db
--- End quote ---
slavon:
--- Цитата: -sat-fan- від 14:02:47, 27 Лютого 2009 ---Шановний, чим це таке цінне важе останнє ПО - о крім "бомби"? Я навіть і не подумав би лити нове ПО, не бачу в цьому сенсу.
--- End quote ---
Останнє ПО орім бомби має
--- Цитувати ---
ПО v 1.17.33 от 06.02.2009
1. Активация новых карт НТВ+ (IDENT 023700 serial 032488**)
2. Продление прав подписки на следующий месяц.
3. Активация прав на услугу "Кинодром"
4. Исправлена работа ресивера с пакетом Digi TV (Thor 0.8E, no AU)
5. Добавлена новая функция в режиме записи по событиям - возможность установки задержки (1-5, 10, 15 минут) перед включением записи и времени выключения ресивера по завершению события по времени провайдера...
6. Добавлена новая функция в режиме оперативной установки опций записи "повторное нажание кнопки "Rec"- возможность установки прерывания записи по завершению "текущего события" или "следующего события"... при наличии EPG на канале
7. В меню таймеров добавлен календарь.
8. Меню > Установки > Поиск каналов > Time Calibration (Выкл., Simple, Полный)
данная функция - революционное решение привязки времени ресивера к транспондеру конкретного провайдера.
каждый нормальный провайдер передаёт в потоке транспондера TDT пакеты (пакеты синхронизации времени трансляции), и если просканировать транспондер с учётом этих данных, то нормализуется работа таймеров, EPG и т.д.
как пользоваться данной функцией???
если вы отсканируете каналы с
Time Calibration Выкл. - ресивер не будет принимать TDT пакеты, и будет работать как и на предыдущих версиях ПО.
Time Calibration Simple - ресивер будет принимать TDT пакеты, время ожидания приёма TDT пакета - 5 секунд
Time Calibration Полный - ресивер будет принимать TDT пакеты, время ожидания приёма TDT пакета - 10 секунд
При последующем включении на любой из транспондеров ресивер будет ожидать появления TDT пакетов, о чём информирует строка внизу экрана - Time Calibration Пожалуйста, .т.е. откалибруйте время привязки!!!!!!
Данный софт для полной его реализации требует обновления данных всех транспондеров (повторное сканирование с учётом функции Time Calibration!!!!
--- End quote ---
--- Цитата: -sat-fan- від 14:02:47, 27 Лютого 2009 ---Над прбутки! :2funny: А ви непевне запереживали що хтось із своїми над прибутками стане олігархом - жаба давить?.
--- End quote ---
Та ні ззвичайно - жаба мене не давить, я якось не привик рахувати чужі гроші !!! :2funny: :2funny: :2funny:Бажаю Вам стати олігархом продаючи китайські підробки, а заодно і ПЗ до них написати !!! :2funny: :2funny: :2funny:
--- Цитата: -sat-fan- від 14:02:47, 27 Лютого 2009 ---Я вже неможу з вами спілкуватись я зараз лусну від сміху :2funny: :2funny: :2funny:
--- End quote ---
Так Ви якось визначіться можете Ви зі мною спілкуватись чи ні, а то Ви в одному пості пишете протележні речі !!!! *-S *-S *-S
--- Цитата: -sat-fan- від 14:02:47, 27 Лютого 2009 ---З Вами весело спілкуватись.
--- End quote ---
:2funny: :2funny: :2funny:
vassa:
А якщо у мене орг опен 730. То чи стоїть заливати софт 1.17.33
Остап:
Заливай не бійся "бомба" оригінал не підриває а як убє то пан Андроїд вам полікує.
slavon:
--- Цитата: vassa від 17:22:28, 27 Лютого 2009 ---А якщо у мене орг опен 730. То чи стоїть заливати софт 1.17.33
--- End quote ---
Так звичайно !!!
Навігація
Go to full version