Приймачі DVB-S/S2 > X-730, 750/770 CIPVR

Підробки Openbox Х-730/750/770

<< < (11/21) > >>

romireb:

--- Цитувати ---Перед тим як робити якісь заключення по якості роботи того чи іншого тюнера, ви спочатку по тестуйте інші моделі, інші торгові марки.
--- End quote ---

та тестував я різні марки  ....але  все вирішує рівень глузду та товщина портмане .....
той хто купує евроская чи жлобо  той напевно  купивши собі телек самсуг .. більш нічого не  бажае.....

опени аппарати не для випускників ПТУ.... там  потрібно головою шурупати .. а жлобо купив ...включив .. парнуху побачив і все . кум позеленів від заздрощив   все  єфект отримано ...
....ну можливо техносат та голден десь рядом коло опена на 5 щаблів нижче
а євроскай ? це навіть не з чим не зрівняти крім жлобо-ортоном в рожевому коробку .... але на кожен товар є покупець.....навіть на віжн.. *+*-

пи сі

немаю нічого проти  тих марок які тут згадувались.....але в кожного своя правда в  своїй голові та хаті... ca.,

до речі опени ніхто купувати не примушує ....  шаріть на евроскай  ...або на чому  вважаете за потрібне ....марку можно обирати будьяку .....

-sat-fan-:

--- Цитата: slavon від 11:19:11, 27 Лютого 2009 ----sat-fan- Шановний друже, якщо

--- Цитувати ---OPENBOX   - лайно, а не торгова марка
--- End quote ---
, то чому так багато підробок ???? "Лайно" ж ніхто підробляти не буде !!! :2funny: :2funny: :2funny:

--- End quote ---
Ви подивіться як інші торгові марки клонуються, а потім запитуйте. А клонують їх тільки заради заробітків. Не лише оце лайно клонують.
А ви вже напевно й гордитись почали тим що цю торгову марку ще й хтось клонує.

Astronomy:
romireb!чим кращий опенбокс (в якого якість картінкі така як ГЛОБО) від техносата??? на тюнера які ви називали(євроскай,глобо) підтримка на високу рівні і вони своїх клієнтів не кідають(софтова підтримка) так як це робоить хвалений опенбокс!!!ви говорете про підробки, я з вами згідний що за рахунок когось на можна виїжать!!!тоді дайте відповідь чого в опенбоксах присутній емулятор ? це законо??? чи може вони заплатили мегаспорту за тещо іхній канал показує на тюнерах???

-sat-fan-:

--- Цитата: romireb від 11:31:38, 27 Лютого 2009 ---опени аппарати не для випускників ПТУ....
--- End quote ---

9_:1 та ви ще скажіть для того щоб користуватись опеном необхідно спочатку вищу освіту отримати.  :2funny: :2funny: :2funny:

--- Цитата: romireb від 11:31:38, 27 Лютого 2009 ---там  потрібно головою шурупати ..
--- End quote ---

Що ж там в вашому ЖОПЕНБОКСІ такого складного? Щоб "головою шурупати"? Не вже він такий складний в екслуатації. Як тільки ви змогли з ним розібратись без вищої освіти? Зараз лусну від сміху  :2funny: :2funny: :2funny:  *-T  Й не соромно вам такого писати? З гумором у вас все в порядку. Я не буду це сприймати серйозно, і зроблю вигляд що ви цього не писали.

--- Цитата: romireb від 11:31:38, 27 Лютого 2009 ---а жлобо купив ...включив .. парнуху побачив і все . кум позеленів від заздрощив   все  єфект отримано ...
--- End quote ---

А що у Вас з Жопеном так не виходить? Напевне кум розбирається краще.

--- Цитата: romireb від 11:31:38, 27 Лютого 2009 ---....ну можливо техносат та голден десь рядом коло опена на 5 щаблів нижче
--- End quote ---

Ти ба? Як ви свої Жопени високо оцінюєте. Хоча аргументів для такої оцінки у вас немає.

--- Цитувати ---Тост.
"Давайте выпем за Нас! Так как кроме нас, за нас никто не выпет"
--- End quote ---

--- Цитата: romireb від 11:31:38, 27 Лютого 2009 ---а євроскай ? це навіть не з чим не зрівняти
--- End quote ---

Згоден, особливо тоді коли окрім Жопена ні з чим іншим не зтикався. Тому й немає з чим порівняти.

--- Цитата: romireb від 11:31:38, 27 Лютого 2009 ---до речі опени ніхто купувати не примушує ....  шаріть на евроскай  ...або на чому  вважаете за потрібне ....марку можно обирати будьяку .....
--- End quote ---

Хочаб чимось ви мене порадували, не примушуть брати саме Жопен.

рядом - поруч ПТУ

edit:
Хлопці! У мене теж вища освіта. Виходить що цей жопенбокс з його новою версією я навіть в руки не можу взяти??????

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version