Приймачі DVB-S/S2 > X-730, 750/770 CIPVR
Підробки Openbox Х-730/750/770
slavon:
-sat-fan- Не правда Ваша - зараз Х7х0 добре працють из шарою, може це у Вас проблеми з нетом, або проблеми у Вашого провайдера шары !!!
валера:
я вже бачив як мінімум 4 варіанти підробки тюнерів в всіх є невеличкі відмінності так що спорити тут безглуздо в кожного може бути інший варіант тут треба по конкретному випадку з повним фотом внутрощів клона (це на рахунок діодів в бж)... ca.,
-sat-fan-:
--- Цитата: slavon від 07:31:10, 27 Лютого 2009 ----sat-fan- Не правда Ваша
--- End quote ---
Друже, проблема саме в тюнері. Всьго в мене дома є на даний момент 5 різних тюнерів, з якими саме й порівнював роботу саме шари. Порівняння можу робити так як тестував їх не один день, кожен з тюнерів стояв на шарі саме менше місяць. Само погано себе проявив 770 mog, який я зараз поставив своїй сестричці так як їй окрім музикальних більше нічого непотрібно, вона в мене любить записувати свої любимі кліпи - а для цього він згодиться.
Не з поганої сторони проявив себе Х 800 на якому шара працює коректно, але в нього по якійсь причині вилітали деякі транспондери з 36* (НТВ+), та і софтова підтримка на них закінчилась - хоча мені вона і непотрібна була так як окрім новин, ТРК Україна та НТВ я більше нічого не дивлюся, в звязку з чим він у мене перемістився в підвальне приміщення.
Не з поганої сторони себе проявив Eurosky DVB 8004 Super, саме його я поставив свого часу батькам, а після того як зявилась абра, я їм її поставив для перегляду НТВ - вигідніше ніж купувати мобільні девайси, або ставити лан і платити за шару.
Саме більше мені сподобався Technosat, до якого я немаю на даний момент ніяких зауважень.
--- Цитата: slavon від 07:31:10, 27 Лютого 2009 ---зараз Х7х0 добре працють из шарою, може це у Вас проблеми з нетом, або проблеми у Вашого провайдера шары !!!
--- End quote ---
Я б повівся на таку проблему якщо б я не був в змозі протестувати роботу інших моделей тюнерів.
Як тільки ставлю 770 9_4 починаються аномалії, з ком портом, призміні ключиків різкі звуки зявляються від яких недовго інфарк отримати, хоча в цьому є плюси коли дивишся фільмижахів, нізтого ні з сього як рявкне, ефект неймовірний.
-sat-fan-:
--- Цитата: валера від 08:05:58, 27 Лютого 2009 ---я вже бачив як мінімум 4 варіанти підробки тюнерів в всіх є невеличкі відмінності так що спорити тут безглуздо в кожного може бути інший варіант тут треба по конкретному випадку з повним фотом внутрощів клона (це на рахунок діодів в бж)... ca.,
--- End quote ---
Я недавно бачив клон 770 моделі, який ти нічим не відрізниш від оригіналу, поки не розбереш його та не побачиш внутрощі, корпус ідентичний, коробка теж (ще й з галограмками).
А свій я придбав з самого початку, як тільки їх почали випускати, він є дійсно оригінал - хоча від цього вмене проблеми зним не зникнуть. Я тоді такий же поставив одному знайомому, добре що він хоч торопає в цій темі, а так задавав би дуже багато запитань.
Хлопці я вашу позицію прекрасно розумію, підтримка торгової марки. На проблеми які є, нетреба закривати очі, відцього проблема не зникне, проблеми треба вирішувати.
Перед тим як робити якісь заключення по якості роботи того чи іншого тюнера, ви спочатку по тестуйте інші моделі, інші торгові марки. Я не закликаю вас купувати заради тестів тюнера, махніться з знайомими в яких є інші тюнера, хочаб на місяць. Тільки після того у вас може зявитись якась неупереджена думка, саме думка а не ваші висловлювання покриваючі проблеми які є в наявності у того чи іншого тюнера.
Деякі звас окрім колись купленого OPENBOX, ні з чим іншим не стикались. А в загалі є намного кращі торгові марки, якісніші й цікавіші, і їх не одна.
slavon:
-sat-fan- Шановний друже, якщо
--- Цитувати ---OPENBOX - лайно, а не торгова марка
--- End quote ---
, то чому так багато підробок ???? "Лайно" ж ніхто підробляти не буде !!! :2funny: :2funny: :2funny:
Навігація
Go to full version