Приймачі DVB-S/S2 > X-730, 750/770 CIPVR

Підробки Openbox Х-730/750/770

<< < (9/21) > >>

sasha19722201:
Я теж брав у представників САТ Систем у Львові ,я думаю вони підробками не торгують,правда це було  ще тільки як вони зявилисть і підробок ще не існувало в природі.А якщо підробка то на v.1.16.59.ird
теж працює

slavon:
"Блажен той хто вірує" - написано в Біблії, або як говорять росіяни: "Довіряй та перевіряй..."  :2funny: :2funny: :2funny:

romireb:
Ви подивітся на фото уважно  особливо на блоки живлення  Ви що не  бачите  що навіть є підробка на підробку    (дивитись на діоди)

romireb:
пи си на хвыст

в деяких клонах э конект для шагу а в деяких немає..... O0

-sat-fan-:

--- Цитата: sasha19722201 від 05:11:35, 27 Лютого 2009 ---Я теж брав у представників САТ Систем у Львові ,я думаю вони підробками не торгують,правда це було  ще тільки як вони зявилисть і підробок ще не існувало в природі.А якщо підробка то на v.1.16.59.ird
теж працює
--- End quote ---

В той час коли ще не штампували клони тоді вони і не продавали їх, тому що небуло клонів. Як тільки зявились клони вони самі ж їх інтенсивно продавали (на клоні можна було заробити значно більше ніж на оригіналі), так і я перший раз придбав собі клона Х 800 моделі. До речі клон був якісний, я зрівнював його з придбаним оригіналом, ні якість зображення ні звук не відрізнялись, хоча по надписам на корпусі, та внутрощами (трохи) відрізнялись. А потім я придбав собі 770 цікавий він був буквально декілька днів, а після чого починаєш думати про те що всетаки не треба було його брати. Це починаєш розуміти тільки тоді як стикнешся на практиці не з одним ресом, вже тоді можеш з чимось порівняти.
На 770 під час перегляду з шарою можна інколи інфаркт отримати, під час заміни ключів, починається підвисання яке супроводжується не приємним і різким звуком. Час від часу ком барахлить, що лікується тілики повним перезавантаженням (або кнопочкою на задній панелі, або вимиканням з розетки). Саме цікаве що це робота оригінального товару, я його придбав відразу як тільки почали випускати дану модель, ще тоді коли навіть й не думали на дану модель випускати клони. Ці всі проблеми залишились до цього часу, хоча на початку проблем було на порядок більше, але всі вони були повязані з не якісною роботою софтів, та з часом виправлялось.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version