Приймачі DVB-S/S2 > X-730, 750/770 CIPVR
Підробки Openbox Х-730/750/770
slavon:
--- Цитата: -sat-fan- від 11:15:09, 25 Лютого 2009 ---Те що ви реагуєте на повідомлення з посмішко мені зрозуміло, а ви подумайте як зараз реагують люди які придбали продуцію даної торгової марки, а самеме X-800, X-810, X-820CI. Як ви вважаєте з посмішкою? На їхніх обличчях окрім розчарування ви не побачите нічого іншого. Хто винен в тому що підтримка для даної моделі закінчилась? Ті хто придбав цю продукцію? Чи ті хто повинен був би її підтримувати?
--- End quote ---
1. Я розумію часткове розчарування людей які придбали оригінольні Опенбокси Х8х0 - вони в цьому не винні !!! А хто винен давайте розбиратися :
1. Винен виробник тому що не забезпечив на момент розробки серії захит обладнання від клонування !!!
2. Винні поставщики підробок які заполонили дешевими кинайозами весь ринок країн СНГ !!!
3. Винні ділери (в тому числі і офіційні) які разом і оригіналами продавали підробки !!!
4. Винні установщики які через свою жадність та бажання заробити якнайбільше пхали людем підробки - на оригіналі можна наварити 20$, а на клоні 50-60 !!!
Звинайно Сат Сістемс немогла миритись із таким станом речей і сталося те що сталося !!! :2funny: :2funny: :2funny:
edit Я звичайно оцінив Ваш гумор !!! Брово !!! Почуття гумору у Вас звичайно є !!! :2funny: :2funny: :2funny:
Так ось скажу я Вам - Опенбокс був, є і буде провідним брендом в галузі САТ ТВ приймачів на тереторії східньої Европи не дивлячись на що Ви про нього напишете !!! ca., ca., ca.,
zloj vitos:
Дарма ви хлопці так.Нормальні реси.А про підтримку 800 серії,так все що можна на них і так працює.Що ще писати??Шара працює бездоганно.7хх серія сирувата та всеж непогана(дома працює оригінал 750-нарікань нема)-допрацюють.Наразі Глобо 300-600 теж практично без підтримки(за ввесь час так і незуміли щось путнє на нього написати)-а вони практично в однаковий час перестали вироблятись .Та й не треба один одного ображати непочім.
-sat-fan-:
--- Цитата: slavon від 14:04:07, 25 Лютого 2009 ---Так ось скажу я Вам - Опенбокс був, є і буде провідним брендом в галузі САТ ТВ ресіверів на тереторії східньої Европи не дивлячись на що Ви про нього напишете !!! ca., ca., ca.,
--- End quote ---
Так. Він був 9_4 , є 9_4 , і буде 9_4 OPENBOX mog супер бренд 9_4
-sat-fan-:
--- Цитата: zloj vitos від 14:07:17, 25 Лютого 2009 ---Шара працює бездоганно.
--- End quote ---
Що на GLOBO погано працює шара? Чи на Technosat або Eurosky?
--- Цитата: zloj vitos від 14:07:17, 25 Лютого 2009 ---7хх серія сирувата та всеж непогана(дома працює оригінал 750-нарікань нема)-допрацюють.
--- End quote ---
На рахунок "сируватої" згоден. 9_4
--- Цитата: zloj vitos від 14:07:17, 25 Лютого 2009 ---Наразі Глобо 300-600 теж практично без підтримки
--- End quote ---
Так, так! І чим тоді брендові кращі за GLOBO? Бренди як тільки не називали на своєму форумі торгову марку GLOBO. І Гробіки, і жлобіки. А чим OPENBOX краще? Хоча конденси на деяких партіях у глобиків вилітали, це мізер.
--- Цитата: zloj vitos від 14:07:17, 25 Лютого 2009 ---(за ввесь час так і незуміли щось путнє на нього написати)
--- End quote ---
Брендові о крім того що мали на початку нано на Cifra+ теж ннічого путнього не зробили, хоча й нано не довго пропрацювало. Ще раз нагадаю яка в них була підтримка
--- Цитувати ---софт 5.45 от 13.11.2008
Добавлена работа в EMU некоторых каналов ViaSAT(NDS/Videoguard)
Добавлена работа в картридере карт Viaccess с нестандартным ATR - Basic card,
Abracadabra card - ???????????????????????????????????????????????????????
Zero card...
http://satupload.info/index.php/topic,811.0.html
--- End quote ---
--- Цитата: zloj vitos від 14:07:17, 25 Лютого 2009 ---а вони практично в однаковий час перестали вироблятись .
--- End quote ---
В тому то й вся справа, глобо обісрали у себе на форумі, хоча самі далеко не втікли. Але якщо порівняти ціну Глобо і брендових, яка в них різниця? Так краще скільки грошей втратити? Хоча гроші краще не втрачати.
--- Цитата: zloj vitos від 14:07:17, 25 Лютого 2009 ---Та й не треба один одного ображати непочім.
--- End quote ---
Я поки що нікого не ображав, а висловлював свою думку на рахунок торгової марки OPENBOX, та її продукції.
slavon ти всеж таки не втримався, і поставив "-".
А все вийшло із-за того що по даній темі наші з тобою думки розійшлись. :2funny: :2funny: :2funny:
не думав що ти все так близько сприймаєш до серця, всеж таки образився. :2funny: :2funny: :2funny:
grem:
наскільки мені відомо, то не тільки за ціною... що ви скажете на це???
оціх штукенцій у оригіналі немає
Навігація
Go to full version