Приймачі DVB-S/S2 > X-730, 750/770 CIPVR
Підробки Openbox Х-730/750/770
slavon:
Ага, до квітня 2009 р. !!! :2funny: :2funny: :2funny:
-sat-fan-:
--- Цитата: slavon від 10:13:35, 25 Лютого 2009 ---Я Technosat та Eurosky, в порівнянні з Опенбоксом навіть за тюнер не рахую !!! :2funny: :2funny:
--- End quote ---
А ви окрім свого бренда ні з чим не рахуєтесь, чим вони на даний момент гірші? ПО оновлюється оперативно, порівняйте з моделями 800 - в якого підримка зовсім накрилась мідним тазом. 7** в них ніколи небуло належної підтримки, ці моделі зовсім не якісні, хто користувався той знає. А на рахунок абри,
--- Цитувати ---софт 5.45 от 13.11.2008
Добавлена работа в EMU некоторых каналов ViaSAT(NDS/Videoguard)
Добавлена работа в картридере карт Viaccess с нестандартным ATR - Basic card, Abracadabra card, Zero card...
http://satupload.info/index.php/topic,811.0.html
--- End quote ---
це що досягнення брендових піаністів? Реалізована підтримка? Брехня - це все на що здатен цей бренд? Проблеми інших торгових марок всюди розглядаються й вирішуються. А на брендовому форумі ви знайдете хоч одне повідомлення де описуються недоліки та проблеми оригіналів? Це все зачищається, щоб тінь не падала на бренд, люди починають розуміти з чим стикнулись тільки після купівлі даної продукції, а потім починають жалкувати. Але брендовим на їхні проблеми нас_рать, так як їхнє завдання заключаеться в тому щоб будьяким методом збагрити цей "нас_рать". А потім гори воно все синім полумям, чудовий приклад Х800 та інші, іхня підтримка закінчилась. А зараз користувачі нехай цей металолом несуть на звалище.
В мене є своя думка, при якій я й залишусь. Опенбокс mog .
-sat-fan-:
--- Цитата: slavon від 10:44:56, 25 Лютого 2009 ---Ага, до квітня 2009 р. !!! :2funny: :2funny: :2funny:
--- End quote ---
Не забувайте вказувати про що саме йде мова, окрім НТВ там є ще що дивитись.
Те що ви реагуєте на повідомлення з посмішко мені зрозуміло, а ви подумайте як зараз реагують люди які придбали продуцію даної торгової марки, а самеме X-800, X-810, X-820CI. Як ви вважаєте з посмішкою? На їхніх обличчях окрім розчарування ви не побачите нічого іншого. Хто винен в тому що підтримка для даної моделі закінчилась? Ті хто придбав цю продукцію? Чи ті хто повинен був би її підтримувати?
-sat-fan-:
Мої повідомлення ви можете розцінювати як вам тільки заманеться, можете їх навіть видалити, я до цього звик. Основне "бренд" mog а не користувачі. Нехай і далі процвітає цей бренд 9_4.
edit:
slavon іде в ногу із знаним “брендом”.....
Жаль, що такий відомий “бренд” як Openbox, задавив своїм авторитетом представника такого “мегаполісу” як Бібрка- всезнаючого знатока під ніком slavon. Не сумніваюсь, що в м. Бібрка( окрім slavon з його Openbox X820CI ) є безліч користувачів інших достойних моделей .
Навігація
Go to full version