Технічний відділ > Питання, пов'язані з ремонтом.
Проблема з Samsung s-300
Razvedka:
Ігорь, та не в панелі собака порилась, не той висновок ти зробив. Виходит , що boot загрузився, але якщо не пройшло опитування усіх адресатів на шині керування, чи софт не вигрузився в ОЗП (ОЗУ) , то тюнер переходить в сервісний режим. Ти спробуй відключити шлейф панелі і включити тюнер, чи зміниться напис, чи буде таким самим.( для чистоти єксперементу) Далі треба перевіряти шину від проца до флешки і саму флешку прочитати програматором чи jtag_ом.
Razvedka:
--- Цитувати ---Пробував другу передню панель підключать
--- End quote ---
є ще один такий самий тюнер в робочому стані?
Android-80:
--- Цитата: Ігорь від 21:24:31, 26 Грудня 2008 --- Кнопка включення тільки жевріє і ні на які кнопки не реагує, думаю, що йому гайка...
--- End quote ---
Щось змахує до битої флешки. Спробуй залишити включеним того самсунга на дві годинки *}{* і скажеш про результат ;)
Yaro:
Ще б непогано знати, як там почувається блок живлення, я пам"ятаю, ти його оживляв, а от які там все-таки напруги та їх фільтрація?
bodyan:
Вставлю і свїх пять копійок.
Думаю проблема дійсно таки в флешці. Першим ділом при наявності паяльної станції(на худий кінець фен) радив би пропаяти флешку. Після чого пробувати законектитись Джтагом.
В жодному разі не опускати руки :)
Навігація
Go to full version