Технічний відділ > Питання, пов'язані з ремонтом.

Проблема з Samsung s-300

(1/7) > >>

Ігорь:
Принесли мені на ремонт цей апарат, в ньому був несправний блок живлення. Коли я його оживив то  побачив напис 3-01 на табло. Підключив до телевізора, а там така заставка...

Rostyk.07:
Таке щось як конектиться...
А прошити через RS232 не пробував???А взагалі в цих S300 погані флеші стоять бувати такі випадки що дохла

Yaro:

--- Цитата: Ігорь від 19:13:05, 26 Грудня 2008 ---Підключив до телевізора, а там така заставка...

--- End quote ---

Переклад такий: " Бут-загрузчик бренду (торгової марки) Самсунг: Йде завантаження програмного забезпечення з СОМ-порту. Будь ласка, не від"єднуйте тепер ніяких конекторів...".

Хм...Це картинка загрузки софта з порта, схоже тюнер від"єднали в процесі заливки софта, от він і висить...

oleho:
Цей тюнер не шиється через RS232 (таким чином можна залити тільки сетінг). Але всеж якийсь "кулібін" намагався в нього таким чином запихнути якесь ПО (на фото таблиця загрузки через ком-порт). Тут думаю допоможе тільки Jtag, але ще спробуй обновити через супутник.

oleho:
Це сертифікований тюнер Viaccess, тому спробуй обновити ПО з супутника Eutelsat W4. Вимкни кнопкою з мережі, натисни на морді тюнера кнопку вправо і ввімкни живлення.
На телевізорі повина зявитись такаж таблиця, тільки з написом 5-0-1 і замість serial port має писати Satellite.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version