Технічний відділ > Питання, пов'язані з ремонтом.
Проблема з Samsung s-300
Ігорь:
--- Цитата: Razvedka від 20:17:05, 26 Грудня 2008 ---Дядьки, цей тюнер пише от таку фігню на екрані у випадку, якщо відєднати шлейф передньої панелі від "мамки". Ще люди жаліються на непропаї та посекторне відмирання флешки. З дохлими флешками я ще не мав справи, хоча парк цих тюнерів був чималий.
Оновити ПО з супутника можно тільки в робочому стані тюнера, коли він "бачить" транспордери, працює проц , ВЧ блок, та уся іньша переферія.
--- End quote ---
На 99% ти правий, я знайшов не контакт одного провода в шлейфі *-< (окреме дякую Саха за всіляку підтримку в всих питаннях) *-P. А не 100% тому, що поки експерементував з можливою несправністю БЖ, спалив мікросхему :'(. Тепер деякий час буду займаться теорією, без практики....
Ігорь:
100% проблема була в шлейфі, зараз все працює! Дякую всім за допомогу!!!
kcander:
Дозвольте продовжиеи тему новачку так як нічого подібного незнайшов. Самсунг S 300 .Літи по +V і в вече блоці і коло переключателя 13\18 V поміняв. 5.4.13 працюют нормально а на 75 прикол знімаю кришку і пропадают канали .Появляются після заміни вертікаль на H, закриваю :o V. А саме основне що скидаэ в заводськы настройки , може напротязы дня бувае через тиждень. Можливо хтось зустрічався з подібним. Дякую всім хто відукнется.
SERS3333:
Скидання на заводські -це проблема флешки ,попробуй замінити
sashko2:
я би сказав так :скидання на заводські - це проблема Samsung-a :2funny:
Навігація
Go to full version