Технічний відділ > Питання, пов'язані з ремонтом.

Проблема з Samsung s-300

<< < (2/7) > >>

Yaro:

--- Цитата: oleho від 20:04:02, 26 Грудня 2008 ---Цей тюнер не шиється через RS232 (таким чином можна залити тільки сетінг).

--- End quote ---

Тому я в своєму дописі і Хмикнув :)

Razvedka:
Дядьки, цей тюнер пише от таку фігню на екрані у випадку, якщо відєднати шлейф передньої панелі від "мамки".   Ще люди жаліються на непропаї та посекторне відмирання флешки. З дохлими флешками я ще не мав справи, хоча парк цих тюнерів  був чималий.

Оновити ПО з супутника можно тільки в робочому стані тюнера, коли він "бачить" транспордери, працює проц , ВЧ блок, та уся іньша переферія.   

Android-80:

--- Цитата: Razvedka від 20:17:05, 26 Грудня 2008 ---Дядьки, цей тюнер пише от таку фігню на екрані у випадку, якщо відєднати шлейф передньої панелі від "мамки". 

--- End quote ---
:o А як це передня панель буде щось висвічувати, коли вона обесточена, тобто від"єднана від мамки? Чи може малось на увазі, що при включеному ресивері від"єднати, а потім приєднати шлейф?

Razvedka:
та нема під рукою цієї железяки, щоб перевірити. Точно процедуру вже не памятаю.
Колись побачивши ось цей  напис на екрані, думав, що будемо зашивати його як серию 9500, але не склалося у цієї моделі ... ЄМУ на нього так і не написали.

Ігорь:
Пробував другу передню панель підключать, так не допомагає. Кнопка включення тільки жевріє і ні на які кнопки не реагує, думаю, що йому гайка...
Дякую всим за поради!!!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version