Автор Тема: відсутній сигнал на Фергусон 6018  (Прочитано 3096 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Присутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 517
  • Рейтинг: +17/-0
відсутній сигнал на Фергусон 6018
« : 19:16:30, 02 Листопад 2008 »
В мене  на 6318(X600) КА317 На всіх трьох ножках 22 вольти Через мій тюнер сигнал іде,а напряму з головки тільки верхній сигнал.Чи буде коректно замінити її на LM 317 Провірив КА317- були закорочені 2 і 3 ноги поміняв на LM 317,зараз управляеться по LBN power але з сигналом ніяких змін.

Відсутній Rostyk.07

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 283
  • Рейтинг: +328/-13
відсутній сигнал на Фергусон 6018
« Відповідь #1 : 19:25:09, 02 Листопад 2008 »
А тепер напруга на вихід LNB нормальна і переключається в залежності H/V...???Дивися осцилографом чи частота на переключення комутатора є....
Можливо щось ще з ВЧ блоком Vic

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
відсутній сигнал на Фергусон 6018
« Відповідь #2 : 19:28:13, 02 Листопад 2008 »
поміняв на LM 317,зараз управляеться по LBN power але з сигналом ніяких змін.

Пробуй шукати хибну деталь в обв"язці LM 317. СМД-транзистори в основному.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній valik55

  • Спонсор
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 179
  • Рейтинг: +80/-0
відсутній сигнал на Фергусон 6018
« Відповідь #3 : 21:39:59, 02 Листопад 2008 »
скоріше всього тюнер вилетів
80673097415

Присутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 517
  • Рейтинг: +17/-0
відсутній сигнал на Фергусон 6018
« Відповідь #4 : 04:55:53, 03 Листопад 2008 »
При переключені H/V без змін тих же 22 вольта (постоянки)без всяких імпульсів *-G

Присутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 517
  • Рейтинг: +17/-0
відсутній сигнал на Фергусон 6018
« Відповідь #5 : 06:36:52, 03 Листопад 2008 »
Пардон H/V міняеться 22,44/22,36 але думаю цьго замало

Присутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 517
  • Рейтинг: +17/-0
відсутній сигнал на Фергусон 6018
« Відповідь #6 : 09:19:35, 03 Листопад 2008 »
Транзистори в обвязці КА 317 всі перевірив -добрі

Присутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 517
  • Рейтинг: +17/-0
відсутній сигнал на Фергусон 6018
« Відповідь #7 : 10:21:05, 03 Листопад 2008 »
Але одне цікаво якби сам ,тюнер накрився чи він би показував  через другий тюнер - напевно ні.А я включав через свій 770 OpenBox і весь амос ішов.Тільки те що на пряму з головки не показує

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
відсутній сигнал на Фергусон 6018
« Відповідь #8 : 10:32:39, 03 Листопад 2008 »
я включав через свій 770 OpenBox і весь амос ішов.Тільки те що на пряму з головки не показує

Тоді підкинь інший дайсек.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Rostyk.07

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 283
  • Рейтинг: +328/-13
відсутній сигнал на Фергусон 6018
« Відповідь #9 : 12:08:49, 03 Листопад 2008 »
Міняй СМД транзистори в обвязці LM :knuppel2: *-M

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
відсутній сигнал на Фергусон 6018
« Відповідь #10 : 12:18:15, 03 Листопад 2008 »
Міняй СМД транзистори в обвязці LM :knuppel2: *-M

Ростик, це вже було  *}{* отут http://sat-ukraine.info/index.php?action=post;msg=53908;topic=4059.0;sesc=647b01f1e057a585a88d9e84723ebd6c....

Просто парою дописів нижче. Далі будь уважніший.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній zenon

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 136
  • Рейтинг: +46/-2
відсутній сигнал на Фергусон 6018
« Відповідь #11 : 12:58:48, 03 Листопад 2008 »
А я включав через свій 770 OpenBox і весь амос ішов.
sasha19722201 можливо в твому OpenBox не так прописані дайсеки на Sirius та Hotbird а на Amos співпав, тому показує Амос.
Тільки те що на пряму з головки не показує
Не можу зрозуміти цю фразу, не доганяю.
OpenBox без дайсика на пряму при підключені на голову не показує, чи як?
Якщо дайсик не коротить, то причину потрібно шукати в Фердку 6018

Присутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 517
  • Рейтинг: +17/-0
відсутній сигнал на Фергусон 6018
« Відповідь #12 : 18:54:32, 03 Листопад 2008 »
Та прричому тут десекю,якщо в мене антена з повороткою.Я мав на увазі що з опена770 подаеться напруга і тоді федик показує а напряму з голови ні хоч на нему і є 22 вольти.Ніхто мені так і не відповів як має мінятись напруга V/H І чи може в мому випадку бути мертвим сам ВЧ тюнер?

Відсутній stepan_kv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 927
  • Рейтинг: +1916/-1
відсутній сигнал на Фергусон 6018
« Відповідь #13 : 19:28:36, 03 Листопад 2008 »
Має бути 14/18-V/H

Присутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 517
  • Рейтинг: +17/-0
відсутній сигнал на Фергусон 6018
« Відповідь #14 : 05:10:49, 04 Листопад 2008 »
Підкажіть будьте ласкаві як має мінятись напруга на ADJ(LM317)відносно V/H Вмене міняється всього на 0.4 вольти(21-21.4)хоч на емітері q154 (1.4-21.4)вольти.Транзистор я перевіряв він звониться добре а R158звониться в схемі 7 кОм(замість 8.2 по схемі)

 

Golden Interstar DSR-7800CRCI Premium сигнал є , канали не прописує

Автор andre33Розділ Golden Interstar

Відповідей: 5
Переглядів: 3192
Остання відповідь 13:11:41, 14 Серпень 2014
від Арчи®
роздати сигнал один HDMI від тюнера на дві плазми

Автор andre33Розділ Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Відповідей: 5
Переглядів: 1402
Остання відповідь 06:12:52, 17 Вересень 2011
від loza77
Графічне меню і сигнал присутні, відсутні відео/аудіо сигнали

Автор bodyanРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 2691
Остання відповідь 08:35:35, 06 Листопад 2016
від tosat
Golden Interstar DSR-8001 LM1 - дьоргається сигнал !

Автор radiohamРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 4
Переглядів: 740
Остання відповідь 20:19:06, 08 Грудень 2008
від M1sha
Openbox X-800 сипе картинку і зникае сигнал. Допоможіть!!!

Автор serg1973Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 21
Переглядів: 3961
Остання відповідь 14:27:24, 04 Жовтень 2009
від Razvedka