Автор Тема: Globo 5000 та Дайсек 6 портовий  (Прочитано 2881 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Andrey Kulish

  • Модератор
  • Старожило
  • *****
  • Повідомлень: 271
  • Рейтинг: +55/-0
Globo 5000 та Дайсек 6 портовий
« : 21:15:13, 28 Липень 2008 »
Стала така проблема, необхідно поставити два зеркала  1) 13+5+4 та 2)75+80+90 для цього придбаний дайсек 6 портовий але я не впевнений чи можливо це виконати при ресивері Globo 5000, потрібна порада, щоб дарма голову не ламати! можливо хто вже стикався як таке можна зробити.


Orton4100c\Globo5000 4w-5e-13e\75-80-90
SkyStar2 PCI -90e Raduga

Відсутній ecd

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 39
  • Рейтинг: +11/-1
Globo 5000 та Дайсек 6 портовий
« Відповідь #1 : 23:00:05, 28 Липень 2008 »
У мене 8 портовий дайсік - технологія така.Втикаєш голови у дайсік у будь-якому порядку.В меню тюнера вибираєш мотор 1,2 - жмеш ок і крутиш на захід(або схід)допоки не зявиться сигнал,коли зявився сигнал - фіксуєш його(зберегти) і перемикаєш мотор на usals(інакше при перемиканні каналів буде висвічувати меню - чекайте кручу антену).Переходиш на інший супутник і все повторюєш.Ледве не забув перед пошуком сигналу не забудь перейти на робочий транспондер.

Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 804
  • Рейтинг: +398/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
Globo 5000 та Дайсек 6 портовий
« Відповідь #2 : 23:43:43, 28 Липень 2008 »
А до чого тут мотор?

Відсутній Andrey Kulish

  • Модератор
  • Старожило
  • *****
  • Повідомлень: 271
  • Рейтинг: +55/-0
Globo 5000 та Дайсек 6 портовий
« Відповідь #3 : 07:07:41, 29 Липень 2008 »
Щось я про мотор не зрозумів, до чого й справді він тут *}{*


Orton4100c\Globo5000 4w-5e-13e\75-80-90
SkyStar2 PCI -90e Raduga

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1741
  • Рейтинг: +1903/-3
Globo 5000 та Дайсек 6 портовий
« Відповідь #4 : 08:34:17, 29 Липень 2008 »
Так програмується дісек на багато портів
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4219
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Globo 5000 та Дайсек 6 портовий
« Відповідь #5 : 08:38:40, 29 Липень 2008 »
Тому що дісік, для роботи, вимагає протокол  1.1 або 1.2 (Мотор), в свою чергу приймач типу Глобо працює тільки на протоколах 1.0 та 1.2 (Мотор) !!! Ось і виходить що  зкомутувати ці пристрої можна тільки по протокому 1.2 (Мотор) !!!
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній nivan

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +0/-0
Globo 5000 та Дайсек 6 портовий
« Відповідь #6 : 18:46:53, 18 Вересень 2008 »
Доброго дня чи вечора! Підскажіть, чи можливо підключити до ресивера Digital-5000 8-портовий дісек, на якому написано "Diseqc 1.1".
Адже в налаштуваннях антени можна вибрати тільки 2 пункти: Usals i Motor 1.2...  Коли вибрати "Motor 1.2", ніяких конверторів тюнер не знаходить.:'(. Можливо треба змінити прошивку (в даний момент тюнер прошитий прошивкою POLSKA-SW3.4.04 від 24.06.2008)?

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Globo 5000 та Дайсек 6 портовий
« Відповідь #7 : 19:00:05, 18 Вересень 2008 »
Доброго дня чи вечора! Підскажіть, чи можливо підключити до ресивера Digital-5000 8-портовий дісек, на якому написано "Diseqc 1.1".
Адже в налаштуваннях антени можна вибрати тільки 2 пункти: Usals i Motor 1.2...  Коли вибрати "Motor 1.2", ніяких конверторів тюнер не знаходить.:'(. Можливо треба змінити прошивку (в даний момент тюнер прошитий прошивкою POLSKA-SW3.4.04 від 24.06.2008)?
Наскільки мені відомо, то гробіки не підтримують протокол 1.1 та ніколи не підтримували, хоча можливо, що нові модельки на проці АЛІ це мають: 1/4, 1/8, 1/16. Хоча може я і помиляюсь. Колись такий дісек пробував і нічого з того не вийшло на глобіку, но на опені пішло *-F
Віддай той дісек назад і візьми з протоколом 1.2

ЗІ. Доречі той 8-ми портовий дісек працювати на гробо 5000 буде, але на протоколі 1.0, але працювати будуть лишень перші чотири порти.

Відсутній DiD /7AHAC

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 926
  • Рейтинг: +448/-6
Globo 5000 та Дайсек 6 портовий
« Відповідь #8 : 22:07:03, 18 Вересень 2008 »
Доброго дня чи вечора! Підскажіть, чи можливо підключити до ресивера Digital-5000 8-портовий дісек, на якому написано "Diseqc 1.1".
Адже в налаштуваннях антени можна вибрати тільки 2 пункти: Usals i Motor 1.2...  Коли вибрати "Motor 1.2", ніяких конверторів тюнер не знаходить.:'(. Можливо треба змінити прошивку (в даний момент тюнер прошитий прошивкою POLSKA-SW3.4.04 від 24.06.2008)?

А ти пробував зробити так, як написав есд: "У мене 8 портовий дайсік - технологія така.Втикаєш голови у дайсік у будь-якому порядку.В меню тюнера вибираєш мотор 1,2 - жмеш ок і крутиш на захід(або схід)допоки не зявиться сигнал,коли зявився сигнал - фіксуєш його(зберегти) і перемикаєш мотор на usals(інакше при перемиканні каналів буде висвічувати меню - чекайте кручу антену).Переходиш на інший супутник і все повторюєш.Ледве не забув перед пошуком сигналу не забудь перейти на робочий транспондер".?
Ось така от х***я малята...

Відсутній Wasja

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 210
  • Рейтинг: +147/-12
Globo 5000 та Дайсек 6 портовий
« Відповідь #9 : 13:11:57, 19 Вересень 2008 »
Нерозумію для чого видумувати велосипед, в мене також підключено 6 голів і стоїть два звичайних дайсіка і комутатор на 12 вольт. Внастройках на 2 супутниках поставив 12 В ВКЛ і без проблем все працює ще є 2 входи в запасі. Підключено з одної тарілки Сір-Амос-Хотб-Астра, з другої 53, і з 3 - 75. O0
GI S8120-Spark (*0.85m.(4°W,4.8°E,13°E) (*0.85m.(36°E) | (*0.9m.(75°E)

Відсутній nivan

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +0/-0
Globo 5000 та Дайсек 6 портовий
« Відповідь #10 : 18:18:09, 20 Вересень 2008 »
Доброго дня ...

А ти пробував зробити так, як написав есд: "У мене 8 портовий дайсік - технологія така.Втикаєш голови у дайсік у будь-якому порядку.В меню тюнера вибираєш мотор 1,2 - жмеш ок і крутиш на захід(або схід)допоки не зявиться сигнал,коли зявився сигнал - фіксуєш його(зберегти) і перемикаєш мотор на usals(інакше при перемиканні каналів буде висвічувати меню - чекайте кручу антену).Переходиш на інший супутник і все повторюєш.Ледве не забув перед пошуком сигналу не забудь перейти на робочий транспондер".?

Пробував. Але сам дісек підтримує лише протокол 1.1. (1.0 і 1.2 він не підтримує)

Відсутній nivan

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +0/-0
Globo 5000 та Дайсек 6 портовий
« Відповідь #11 : 18:21:24, 20 Вересень 2008 »
Нерозумію для чого видумувати велосипед, в мене також підключено 6 голів і стоїть два звичайних дайсіка і комутатор на 12 вольт. Внастройках на 2 супутниках поставив 12 В ВКЛ і без проблем все працює ще є 2 входи в запасі. Підключено з одної тарілки Сір-Амос-Хотб-Астра, з другої 53, і з 3 - 75. O0

На одному ресивері в мене теж така схема. На інший тюнер хотілося зробити все простіше, тому й купив 8-портовий дисек. І "влип"...

Відсутній nivan

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +0/-0
Globo 5000 та Дайсек 6 портовий
« Відповідь #12 : 11:45:20, 23 Вересень 2008 »
Коротше кажучи, поміняв я цей дісек на 10-портовий, а ресивер - на 7010-ту модель. Тепер не можу нарадуватись - все працює як у казці!

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Globo 5000 та Дайсек 6 портовий
« Відповідь #13 : 14:19:23, 23 Вересень 2008 »
І 6000-й би робив на 10-ти портовому...
І на 8-ми портовому, думаю теж - просто до нього потрібно підбирати прошивку, бо не всі (особливо Трумени) з ним хочуть робити...
А на рахунок 7000 серії, то в них є один глюк - деколи коли швидко виключаєш, то замість назв каналів стають букви YYYY.., потрібно знов перешивати :(
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній nivan

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +0/-0
Globo 5000 та Дайсек 6 портовий
« Відповідь #14 : 21:04:57, 24 Вересень 2008 »
На GLOBO-5000 була прошивка GLOBO SW3.3.69, однак працювати з 8-портовим дісеком не хотіла. Знайомий "установщик" запропонував обміняти "5000" на "7010" і запевнив, що тоді 8-портовий дісек буде працювати. Але "7010" теж підтримує тільки протоколи 1.0 і 1.2 (а не 1.1). Оскільки цей тюнер мені сподобався, вирішив залишити його собі, а дісек 8-1 поміняв у магазині на 10-1.
А щодо глюків, то про всяк випадок я зберіг дамп на компі: попередня практика навчила 9_4

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 7496
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 3032
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2852
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5585
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan
проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1265
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh