Автор Тема: відсутній сигнал на Фергусон 3018  (Прочитано 1549 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній kristin33

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 52
  • Рейтинг: +10/-0
відсутній сигнал на Фергусон 3018
« : 18:38:00, 04 Липень 2008 »
Привіт .Така ситуація небуло сигналу .Поміняв КА317 все пішло.Постояв в кліента 2дня і знову нема сигналу.Поміняв щераз і далі немає.На виході на гор. чи верт. постійно 22В.Може хтось зустрічався з такою проблемою.Наперед дякую буду дуже вдячним.

Відсутній jocoka

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 517
  • Рейтинг: +102/-25
відсутній сигнал на Фергусон 3018
« Відповідь #1 : 18:46:00, 04 Липень 2008 »
В мене було таке тільки не 22в а 14в і гор. і вер. поміняв у блоці живлення два кондьора на3.3в і5в все пішло.

Відсутній kristin33

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 52
  • Рейтинг: +10/-0
відсутній сигнал на Фергусон 3018
« Відповідь #2 : 19:01:42, 04 Липень 2008 »
дякую що так швидко відповіли.Але живлення в порядку точно бо я підставляв робоче з другого

Відсутній jocoka

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 517
  • Рейтинг: +102/-25
відсутній сигнал на Фергусон 3018
« Відповідь #3 : 19:13:51, 04 Липень 2008 »
Провір пайку,переший софт-список каналів.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 515
  • Рейтинг: +17/-0
відсутній сигнал на Фергусон 3018
« Відповідь #4 : 16:24:32, 02 Листопад 2008 »
Привіт -ну і як вирішилась дана проблема?В мене подібна ситуація на 6318(X600)правда ще не міняв КА317 На всіх трьох ножках 22 вольти Через мій тюнер сигнал іде,а напряму з головки тільки верхній сигнал.Чи буде коректно замінити її на LM 317

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 515
  • Рейтинг: +17/-0
відсутній сигнал на Фергусон 3018
« Відповідь #5 : 19:09:43, 02 Листопад 2008 »
Провірив КА317- були закорочені 2 і 3 ноги поміняв на LM 317,зараз управляеться по LBN power але з сигналом ніяких змін.

 

Golden Interstar DSR-7800CRCI Premium сигнал є , канали не прописує

Автор andre33Розділ Golden Interstar

Відповідей: 5
Переглядів: 3184
Остання відповідь 13:11:41, 14 Серпень 2014
від Арчи®
роздати сигнал один HDMI від тюнера на дві плазми

Автор andre33Розділ Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Відповідей: 5
Переглядів: 1399
Остання відповідь 06:12:52, 17 Вересень 2011
від loza77
Графічне меню і сигнал присутні, відсутні відео/аудіо сигнали

Автор bodyanРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 2684
Остання відповідь 08:35:35, 06 Листопад 2016
від tosat
Golden Interstar DSR-8001 LM1 - дьоргається сигнал !

Автор radiohamРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 4
Переглядів: 738
Остання відповідь 20:19:06, 08 Грудень 2008
від M1sha
Openbox X-800 сипе картинку і зникае сигнал. Допоможіть!!!

Автор serg1973Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 21
Переглядів: 3960
Остання відповідь 14:27:24, 04 Жовтень 2009
від Razvedka