Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Вибір антени,конвертора,кабеля....

<< < (3/10) > >>

Dirty:
якось спускали з даху 9поверхівки на перший поверх..більше 50м вийшло...по шкалі глобо сигнал не змінився

пройшло півроку - поки не дзвонять :D

взагалі, фінмарк 660 дійсно найкращий кабель
я навіть якось у себе додавав до своїх 20м кабеля ще недомотану до кінця катушку з десь 70-80м кабеля....на дрім 500...і нічого - їздив моторчик мій так само безпроблемно, як і до "модернізації"....це я так перевіряв твердження знайомого, що більше 35м кабелю дрім не осилить

якщо хочете підсилювач, то ставити його треба якомога ближче до джерела сигналу, в даному випадку конвертора чи дісека

kolobok:
добра новина.. як я зрозумів з опису кабелів там є якійсь з вологостійкими наповнювачами (690). а я купив 660 (стандарт).   тягнути мені на 2 поверх з такого-ж даху. враховуючи те, що я не є професійний інсталятор обладнання то поставлю ще запитання -- чи є всеж таки сенс ставити підсилювач, та який? (ставлю нову 110 на Astra, MTI, X820)

lssa:
Як раз ні. Підсилювач краще ставити приблизно посередені між головою та тюнером.
 Але за такої довжини кабелю це зайве.
 Щодо кабелю, буде працювати відмінно. 25-35 метрів це взагалі не відстань, перестархувуватись потрібно від 50 метрів(тоді вже бажано 690).

Dirty:
а якщо метрів 200 кабелю, то куди тоді ставити підсилювач - теж посередині?

lssa:
Так, бажано десь посередені.
Це підтверджує і практика і теорія. Але, якщо немає можливості, то краще вже біля тюнера. Толк від встановлення біля конвертера майже ніякий, може бути навіть гірше.
 А якщо вже 200 метрів кабелю, то тут вже бажано використовувати не тільки пасивні підсилювачі за 10 баксів,  а і щось більш серйозне, активне обладнання.
http://www.deps.ua/component/option,com_smartcatalog/Itemid,11369/task,viewitem/sid,89/id,73/
Бо від 13 вольт через 200 метрів може нічого не залишитись;) І конвертер просто не буде видавати сигнал у кабель, а немає сигналу немає що підсилювати. :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version