Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Вибір антени,конвертора,кабеля....

<< < (2/10) > >>

lssa:
Вік, а можеш россказати як ти це робиш?
 Напевно вже не у цій темі. Якщо ти не проти, то створю нову у відповідному розділі.

P.S. Питання про достойнішу альтернативу актуальності не втрачає.;)

vic:
там просто..випаяти старий геркон і впаяти новий..я зазвичай використовую з кнопок від старого Спектрума..

Denja:

--- Цитата: tosat;2224 ---Для зачищання кінців використовую Rotary coaxial cable stripper, фірми Pro'sKit.
--- End quote ---

Дуже вибачаюсь за офтоп, але можна про цей пристрій детальніше. Давно шукаю шось подібне.

tosat:
вигляд та параметри: http://ec.prokits.com.tw/BookDetail.asp?item_id=6PK-332&author=&category_id=6&name=&pricemax=&pricemin=&

--- Цитата: Denja;2350 ---...можна про цей пристрій детальніше. Давно шукаю шось подібне.
--- End quote ---

так нема чого довго шукати, особисто я брав на "Менсі" у Львові, ціна правда завелика (60 грн.), думаю можна попитатися на радіоринку, давніше теж бачив щось подібне...
даний пристрій зручний тим, що має регуліровку двох ножів, досить добре працює на якісному кабелі..., потрібно врахувати, що роз"єми "F" мають бути відповідного типорозміру.

kolobok:
питання до фахівців:
а)чі можно кабель FinMark 660BV протягувати з даху вздовж стіни (відст біля 35 м)
б) потрібно за такої конфігурації ставити підсилювач, та куди його ліпити при наявності Дісеку?

дякую

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version