Enigma / Enigma 2 > Azbox HD
Azbox HD - обговорення...
Avenir:
Ви на мене накинулися типу я їх просуваю в маси -))))))))))))))) Попав ресивер в руки....поганяв я його і написав свою думку. Хоча людині мені легше запропонувати айзер а не айпібокс.....бо не глючить зображення. Толік...от ти скажи...у багатьох 9000 айпібокс? Одиниці......при його вартості це не масовий тюнер. Я тоже брав собі 910 айпібокс.....а глючить так само як і всі решта....брав з надією шо софт поправлять і буде як старий добрий 200-й або 250-й айпібокс, а за 2 роки нічо з місця не здвинулося.....А айзер попав в руки....включив....все працює і не глючить....от і написав свої враження від апарата.
tosat:
--- Цитата: Avenir від 11:12:02, 26 Жовтня 2009 --- Толік...от ти скажи...у багатьох 9000 айпібокс? Одиниці......при його вартості це не масовий тюнер
--- End quote ---
У багатьох, тому що вони появилися перші.. - всяких там 900-тих і в помині не було..
--- Цитата: Avenir від 11:12:02, 26 Жовтня 2009 --- Я тоже брав собі 910 айпібокс.....а глючить так само як і всі решта....брав з надією шо софт поправлять і буде як старий добрий 200-й або 250-й айпібокс, а за 2 роки нічо з місця не здвинулося...
--- End quote ---
Ну не два, а саме більше 1.4 року.. :)
Що тебе в ір боксі не влаштовує..?Софт там ні при чому.., потрібно вибрати норм. емулятор..
В свій час (м-ця 3 назад) я ним займався, навіть перевів мод РКТ на українську, (правда не замітив щоб поляки цю мову включили в свої нові моди, хоча обновлення з сервера укр. мови було тоді і переклад я зробив повний..їм тільки залишилось використати моїскріпти) так от правильно настроївши САМД3 можна було безпроблемно дивитися все крім НТВ НД.., останнє я дивився на мрсs...
Avenir:
так мова йде про офіційні прошивки від ABCOMу -)))))))))))))))))))))) Якшо всім клієнтам альтернативні вишукувати то в трубу вилетиш -)))))))))))))))))
tosat:
Що поробиш.. - дешево буває тільки безплатно.. :2funny:
Якщо АБ Ком не вкладає кошти в розробку софта, то навіщо тоді їхні апарати купляти..? :)
Час все вже розставив на свої місця.., особисто я його навіть і не брав би, просто тоді (березень 2008) Дріма 8000 ще не було..
А на рахунок нового опена то ти подумай.., сам думаю для тестів наступною весною взяти поюзати..
Арчи®:
--- Цитувати ---Якшо всім клієнтам альтернативні вишукувати то в трубу вилетиш
--- End quote ---
Вагон іх ;)
Навігація
Go to full version