Enigma / Enigma 2 > Azbox HD

Azbox HD - обговорення...

(1/21) > >>

bodyan:
Фірма OpenSat в році "приходящому" випускає нову модель приймача Azbox, на це раз модель належить до сегменту HD. Azbox HD має два картоприймачі і два слоти  Сі для модулів доступу :)

Деякі технічні параметри:
Потік: MPEG-4/H-264 HP@L4.0, 1920x1080@50mhz
Роздільна здатність: 1080i, 720p, 576p/480p
Флеш память: 8MBytes
Системна память: 256MBytes
Розєми: 1x Component Y/Pb/Pr, 1x CVBS, 1x Scart,  1x S-video, 1x Digital 5.1 CH, 1x Stereo L/R, 1x HDMI, RS-232, 1x 9-pin D-SUB, 1x USB 2.0, 1x ETHERNET.

Група підтримки приймачів Azbox уже повідомила про можливість використання мережі для шари за допомогою Gbox чи CCCam.

Джерело: laki.dvhk.pl

bodyan:
На початку квітня у сусідів поляків, та й думаю у Нас також у продажі зявиться приймач AzBox HD, орієнтовна ціна базової моделі коливатиметься в межах 150-200 EUR, що дозволяє сказати що це буде найдешевшим приймачом HD. Модель з вінчестером вартуватиме близько 300 EUR. Що ж до ПЗ приймача, то буде основане не на Лінуксі проте з підтримкою усіх протоколів шари, що присутні у Дрімбоксів.

Джерело: laki.dvhk.pl

Арчи®:
Бодя, не все золото, що блистить, я поки замислювався, а чи варто його набувати. Бентежить процесор STi
:)

bodyan:
Цілком згідний , проте і ігнорувати його існування також не варто. Тут хотілось більше акцентувати увагу на ціні, тобто думаю у відносно скорому часі почнеться вихід хдтв приймачів в більші масси

Арчи®:

Ось ще подарунок до ювілею  *-P

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version