Enigma / Enigma 2 > Azbox HD

Azbox HD - обговорення...

<< < (7/21) > >>

stepan_kv:

--- Цитата: Арчи від 07:20:39, 26 Жовтня 2009 ---На пріставці.де цією темою рулит Нітроген-дєбіл рідкісний. У нього ще азера не було, а він по всім форумам його нахвалював, поки скрізь не забанили. Так що цей форум як раз і не показник.:)

--- End quote ---

І все закінчилось тим, що Нітроген купив 800-го Дріма китайця :2funny:

oleho:
От почитав, і бачу що кожна "жаба" своє болото хвалить  :2funny:
Чоловік в відповідній темі вирішив поділитись своїми враженнями, а витут накинулись з своїми "мерсами" та "бехами"  :-Р . Давай, Віталій ділись, що наюзав, простому користувачеві це буде доволі цікаво, і корисно для порівняння.  O0
Бачу що тут декого потрібно  наказувати за флуд.  :knuppel2: *-K *-U

Avenir:

--- Цитата: oleho від 19:18:45, 26 Жовтня 2009 ---От почитав, і бачу що кожна "жаба" своє болото хвалить  :2funny:

--- End quote ---
саме прикольне в цій бесіді те, шо ніхто з нападаючих його і в руках не тримав -)))) І я його до цього не бачив....я б тоже так само скептично бесіду вів.....але було цікаво....включив....просканував канали.....і побачив шо потенціал кращий аніж в айпібоксів. Драйвер теж розділив мою думку. От і вирішив звернути увагу на цей апарат....

Арчи®:

--- Цитувати ---шо ніхто з нападаючих його і в руках не тримав
--- End quote ---
Звідки така впевненість? :2funny:
Або претендуєш на роль Колумба? ;)

Avenir:

--- Цитата: Арчи від 20:28:01, 26 Жовтня 2009 ---
--- Цитувати ---шо ніхто з нападаючих його і в руках не тримав
--- End quote ---
Звідки така впевненість? :2funny:
Або претендуєш на роль Колумба? ;)

--- End quote ---
бо якби його бачили то звернули би на нього увагу....А міркувати з позиції ...херове бо не моє...вміють всі.....Я Бачу в цю тему можна не писати....толку ніякого ....

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version