Enigma / Enigma 2 > Azbox HD

Azbox HD - обговорення...

<< < (5/21) > >>

Avenir:
Гм....повторюю....зараз підхожу до нього як кінцевий покупець....не знаю які там матьорі специ займаються зараз розробкою софта до айпібокса, але жодної серйозної помилки з софта вони до цього часу не прибрали...енігма до айпібокса- обіцянка минулих років, а у варіанті азбоксу- оперативно переписаний мжкамд і поправлені всі основні глюки. При однаковій ціні цих апаратів ставлю їх поряд......один- глюк на глюці.....другий- помаліше але впевнено. От як наприклад пояснювати двом-трьом сотням клієнтів айпібоксів, що софт скоро поправлять і повєрхность таки перестане глючити і на НТВ ХД  поправлять фризи?....
На рахунок дрімів....от коли вони коштуватимуть адекватно то тоді і можна буде на них принаймі дивитися....

Арчи®:

--- Цитата:  Avenir ---от коли вони коштуватимуть адекватно
--- End quote ---

--- Цитата:  tosat ---і цілі команди які пишуть іміджі
--- End quote ---
Ось тобі і готовий ответ. ;)
В вартість дріму закладено написання софтов O0.Ілі ти думаєш, що відразу десяток бригад-ентузіастів це роблять? :2funny:

Avenir:
Вартість дріма не ставить його в ряд "народного" автомобіля -))))) Крім того....якість 500-ї моделі похитнула віру людей в цю марку....в мене самого був і 500-й і 600-й і 800-й....До цього моменту нішу надійного бюджетного ХД-лінуксоїда займав айпібокс, але його софт бажав і бажає кращого. Хочеться хорошої альтернативи в його ціновому діапазоні.

tosat:

--- Цитата: Avenir від 09:35:56, 26 Жовтня 2009 ---Гм....повторюю....зараз підхожу до нього як кінцевий покупець.... От як наприклад пояснювати двом-трьом сотням клієнтів айпібоксів, що софт скоро поправлять і повєрхность таки перестане глючити і на НТВ ХД  поправлять фризи?....
--- End quote ---
Чогось я не зрозумів.., коли вже у клієнтів ті ар бокси є, то що їм зараз пропонувати Азера..?

--- Цитата: Avenir від 09:35:56, 26 Жовтня 2009 ---На рахунок дрімів....от коли вони коштуватимуть адекватно то тоді і можна буде на них принаймі дивитися....

--- End quote ---
Кожен свій вибір робить сам, он у мене теж 9000 валяється на полці, навіть 450 у.е зараз ніхто не хоче дати..,
 якщо немає грошей можеш у вас в Тернополі взяти у Вітівана китайський дрім з гарантією.., правда я особисто б не радив..якраз по причині

--- Цитата: Avenir від 10:44:40, 26 Жовтня 2009 ---Крім того....якість 500-ї моделі похитнула віру людей в цю марку....
--- End quote ---
Можна ще також з півроку почекати на Опена S7, думаю якщо софт дороблять то він буде краще азера.., та і заявлена ціна 399 у.е. не така вже й велика на тьюнер з двома DVB-S2 входами..

Арчи®:

--- Цитата: Avenir ---Вартість дріма не ставить його в ряд "народного" автомобіля -
--- End quote ---
Кому і корова- кобила :2funny:
Лібо росіїською-скупой платит дважды :2funny:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version