Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Роздуми на тему..етика,естетика....

<< < (14/16) > >>

vic:
Так в тому ж діло,щоб зрозуміти що таке світло людина повинна побачити і що таке темрява..так вже люди влаштовані..так часи минаються я так дивлюсь,коли люди захоплювались низькою ціною і низькою якість..зараз вже багато людей мені говорять,що не хочуть дешевого-прийшло накінець розуміння,що воно ні до чого..
Напевно цей етап просто потрібно пережити спокійно..як належне..не робити трагедії з цього-люди не дурні..сусід чи знайомий побачивши таке г..ніколи в подальшому не купить вже на базарі щось подібне..напевно відштовхнеться від гіркого досвіду..от власне і задача стоїть в такому разі людям запропонувати і новий сервіс і нову якість..але це треба всім нам усвідомити і зробити власне таке не на словах,а на ділі..

vic:
Ще один суттєвий фактор впливає нажаль на ринок..
Не забуваймо просто свою еволюцію розвитку власне нашої держави..адже як іде розвиток економічний,так і реагують люди..на початках же всі пам"ятають,що 10 баксів це була місячна зарплата ведучого інженера..і за ці гроші ми жили і оплачували квартиру...звичайно в цей період сиділи і паяли власноруч тюнера..робили самі конвертори..
Пережили також етап,коли масово люди купували бк телевізори і різну електроніку..напевно зараз таке купують лише гурмани..
Мусили звичайно пережити і етап експансії дешевих китайських товарів..
Крім того не потрібно забувати сьогоднішню ситуацію з рівнем життя..ще років два назад вона виглядала більш меньш..нині ж маєм щось незрозуміле..і ціни світові ростуть на газ,нафту..і відповідно це ми відчуваємо нині на своїх кишенях..прожитковий рівень різко піднявся..я не знаю скільки зараз в місяць потрібно потратити грошей,щоб прожити з сім"єю більш меньш..грубо-100баксів потрібно за квартиру плюс інет і інші послуги лише...а треба ще щось їсти,щось з одягу купувати і т.д. і т.п..особливо страшне твориться з медициною у нас..тут не приведи захворіти....тому очевидно люди починають потрохи замислюватись,що дешеве напевно все таки гроші на вітер...і в свою чергу і базарники розуміють вже,що за 20грн ставити антенну-це в кінці місяця відкинути ноги..от і маємо спад..
Хоча..все рівно ми ще купуємо автомобілі не в салонах,а на базарах 5-10 річної давності..стримує людей чи штовхає -власне його кишеня...тут напевно і потрібно шукати відповідь на питання чому і для чого  власне так, а не інакше....

driver3:

--- Цитата: vic;2038 ---Ще один суттєвий фактор впливає нажаль на ринок..
Не забуваймо просто свою еволюцію розвитку власне нашої держави..адже як іде розвиток економічний,так і реагують люди..на початках же всі пам"ятають,що 10 баксів це була місячна зарплата ведучого інженера..і за ці гроші ми жили і оплачували квартиру...звичайно в цей період сиділи і паяли власноруч тюнера..робили самі конвертори..
Пережили також етап,коли масово люди купували бк телевізори і різну електроніку..напевно зараз таке купують лише гурмани..
Мусили звичайно пережити і етап експансії дешевих китайських товарів..
Крім того не потрібно забувати сьогоднішню ситуацію з рівнем життя..ще років два назад вона виглядала більш меньш..нині ж маєм щось незрозуміле..і ціни світові ростуть на газ,нафту..і відповідно це ми відчуваємо нині на своїх кишенях..прожитковий рівень різко піднявся..я не знаю скільки зараз в місяць потрібно потратити грошей,щоб прожити з сім"єю більш меньш..грубо-100баксів потрібно за квартиру плюс інет і інші послуги лише...а треба ще щось їсти,щось з одягу купувати і т.д. і т.п..особливо страшне твориться з медициною у нас..тут не приведи захворіти....тому очевидно люди починають потрохи замислюватись,що дешеве напевно все таки гроші на вітер...
Хоча..все рівно ми ще купуємо автомобілі не в салонах,а на базарах 5-10 річної давності..стримує людей чи штовхає -власне його кишеня...тут напевно і потрібно шукати відповідь на питання чому і для чого  власне так, а не інакше....
--- End quote ---

половину з того шо платим і за нафту і за комунальні платежі, наші мудаки депутати ложать собі в кишеню....Саме тому і розмитнення авто на україні дорожче від самої машини. Знову постає фраза....чого дурні бо бідні, а чого бідні -бо дурні. В цьому плані україну можна поміняти лише шляхом піночета ( царство йому небесне -)) Мирний майдан нічого не дав і ніколи не дасть. В державі міняються тільки вивіски і кормушки. От забрати насамперед в депутатів колосальні зарплати, довічні пенсії, численні авто і т.д. Добре казав задорнов, шо тільки в нас слуги народу їздять на мерседесах... А.....шо тут говорити.....розводять нас як худобу.....а живуть інші....

vic:
Головне по любому -це здоров"я..і його не купиш за жодні гроші..тому просто шануймось!!Ідея добра тут виникла-відпочити від суєти суєт десь на лоні природи....підняти чарку за наше з вами здоров"я..

P.S.Я просто не хочу тут називати страшну сумму-скільки коштує в наш час померти!!!Не дай бог..

sashko:
при будь-якій системі і при будь-якій владі будуть люди багаті і бідні. і треба навіть найбіднішій людині за невеликі гроші вміти і могти запропонувати більш-менш гідну апаратуру і надати сервісне обслуговування. бо часом по людині видно що не легко їй дістається та гривня...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version