Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Роздуми на тему..етика,естетика....

(1/16) > >>

zioom:
Це дуже добре що ми тут розказуєм про власні напрацювання по настроюванні поворотних миханізмів .Але є одне но .
Молоді юзери які непросиділи ніодного вечора на кришах неоцінять належним чином получених знань на халяву і за деякий час така річ як настроюванням поворотки займуться всі кому не лень і ставити якщо захочите мати роботу прийдеться за пару гривень такщо вважаю і до розяснень дописувати , щось на зразок рекомендована ціна за встановлення та фразу ЦІНУЙТЕ СВОЮ РОБОТУ....

vic:

--- Цитата: zioom;1756 ---Це дуже добре що ми тут розказуєм про власні напрацювання по настроюванні поворотних миханізмів .Але є одне но .
Молоді юзери які непросиділи ніодного вечора на кришах неоцінять належним чином получених знань на халяву і за деякий час така річ як настроюванням поворотки займуться всі кому не лень і ставити якщо захочите мати роботу прийдеться за пару гривень такщо вважаю і до розяснень дописувати , щось на зразок рекомендована ціна за встановлення та фразу ЦІНУЙТЕ СВОЮ РОБОТУ....
--- End quote ---

В принципі ..я от сидів і думав собі..от якби хтось розписав як грати на піоніно..типу коли і яку клавішу натискати і через скільки секунд і як сильно тиснути на неї-невже я сподобався б богу і став би віртуозом??Напевно що ні..
по собі скажу..факи звичайно пишуться,щоб показати що таке можна втнути і саме головне,щоб самому не забути,що це таке..і головне відточуються деякі ньюанси чи знаходиться більш оптимальні рішення чи ідея появляється на базі того,що вже маємо..киснути у власному соку теж не діло..чим більше віддаєш,тим більше отримуєш..так по моєму в Біблії..

Dirty:
не рівняйте піаніно з встановленням тарілки :D

якщо все розжувати, то на піаніно грати все рівно не навчишся - тут треба хист

чи може ви хочете щоб антени з супермаунтом так само як і фіксовані ставили всі кому не лінь?

я, наприклад, декілька неділь вивчав тільки теорію, потім перейшов до практики, зараз ставлю поворотні антени з мотопідвісом мабуть єдиний в місті - бо те, що я бачив встановлене не мною або завелике, або крутиться в районі 5-36е приблизно - хіба то майстри?
ті, хто продає у нас мотопідвіси ставлять на них тарілки 1.2 харьківські - але ж відомо що довго той мотопідвіс не протяне з таким блюдом...на коробці написано до 1.2м - от вони і шурують..понаставляють такі майстри зараз мотопідвісів, через деякий час вони повилітають - і вже не тільки криворукі установщики, які тільки фіксовані ставлять, а й самі користувачі будуть розказувати всім підряд яка то ФІГНЯ - МОТОПІДВІС
в нас така ситуація з моторними ситемами на базі позиціонера з актюатором - блін, попродавали людям, а воно ніхрена не працює...одиниці тільки "вижили"...і тепер, якщо той клієнт, що мав таку антену чує щось про поворотку реакція в нього одна - НЕ ХОЧУ!
чи може ті горе-установщики драконів щось путнього зробили???...все що змогли - опустити ціни нижче плінтуса...
а в результаті отримали на виході стереотип у клієнта - САТ ТВ ТУФТА

тому в мене запитання - для чого знову наступати на ті самі граблі???

є категорія людей, яка розвивати нічого не вміють...тому що самі постійно топчуться на місці...ви хочете їх тягнути за вуха???

пі.сі. а киснути у власному соку...це для базарників та їм подібним загроза

BOB_2005:
Рано чи пізно люди які прийшли в цей бізнес випадково,просто щоб нарубати "капусти" відійдуть а залишаться лише ті хто любить цю справу ,лишаться "профі"а ті хто продавав кобасу а зараз продає тарілки далі будуть продавати кобасу .

Denja:
Тут ситуація двояка. З одного боку після таких інструкцій втратиш 10 % клієнтів, з іншого потенційні клієнти будуть знати чого хотіти і небуде зайвих запитань та вимог з їхнього боку. Плюс збільшиться процент клієнтів на поворотки, які будуть переходити з драконів.
Для себе можна почерпнути шось нове, шо є найбільшим плюсом.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version