Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Роздуми на тему..етика,естетика....

<< < (15/16) > >>

stepan_kv:
Можна довго говорити і ні до чого не прийти. Висновик один - дешевий товар завжди буде мати попит. І це не залежить від економічної ситуації в країні. Це просто національна любов до халяви і це перебороти не можливо!!!

sashko:
з вуст vica знову пролунала конструктивна пропозиція
Ідея добра тут виникла-відпочити від суєти суєт десь на лоні природи....підняти чарку за наше з вами здоров"я..

По любому треба підтримати. Можна навіть вибрати оргкомітет і його голову, відповідального за дане міроприємство. А за нами не заржавіє - підтримуємо обома руками.

vic:
sashko ..так в тому і справа,що не виходить так більш-меньш..хоч вовком вий..ти сам знаєш ситуацію у нас з ефіркою..є місця де взагалі морок..тому потрібно загострити питання кодування власне українських каналів в інеті і на всіх рівнях..це питання повинно бути першочергове і на слуху завжди..без вирішення цієї проблеми перспектив нема саттб і люди в принципі залишаться без українських каналів..сам бачиш ,що в нас нині за влада.......

Що до чарки..то напевно травень місяць був би доречним і придатним ..

Dirty:
блін...да скільки вже можна говорити про одне і те саме....

от вже Авенір навів приклад, коли за ціну фоток домовились - і нормально люди заробляють
в нас так з кондиціонерами - рік назад було 100уе встановлення...як зараз не знаю - але не думаю, що просто так дозволять комусь паплюжити бізнес

не хочете?....то й не треба!...будемо потроху вимирати, переходити в інші сфери - самі винні...адже все так дорожчає і в усіх сферах (до речі, може навкруги вже всі домовились, одні ми сидимо мнемо яйця) - а сат тв дешевіє!....установщик - одна професія, продавець сат тв - інша...тільки бачу що більшості складно то поєднувати...та ще і вникати що робити далі

у тернополі всі один одного знають і не можуть домовитися
уявляю, наскільки то нереально в Житомирі взагалі таку пропозицію зробити....адже приблизно 30-40 установщиків тільки у місті...і максимум кожний знає по декілька чоловік, але всі один одного - ні

пі.сі. якщо таки десь бум зустрічатись, можу з Житомира взяти 3 чоловік...або автолюксом поїхати..тільки бажано запланувати зарання, на місяць наперед - варіант "завтра зустріч на такому-то перевалі" (наприклад) не підходить...ремонт

пі.сі2. Ігор Горбусь, ідете тою тачкою, що на фото аватора?

stepan_kv:

--- Цитата: Dirty;2078 ---от вже Авенір навів приклад, коли за ціну фоток домовились - і нормально люди заробляють
--- End quote ---

Кабельщики також з часом домовляться з усіма власниками телеканалів. І нормально будуть заробляти :D

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version