Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Роздуми на тему..етика,естетика....

<< < (4/16) > >>

vic:
bodyan
Я теж в шоці від вчорашньої програми Свобода Слова.............
Я думаю,коли б ми всі вдумувались на загальними поняттями честь і совість хоча б...інакща була б у нас розмова взагалі...

bodyan:
Ну так зрозумійте інше, я розумію Ваші амбіції, звичайно всім необхідно годувати свої сімї. Я не вказую Вам за скільки кому працювати, якщо ті ж базарники опускаються до такого рівня, це нехай їх совість плаче, ну а Ви в свою чергу неопускайтесь до такого, перетрансформовуйтесь, шукайте подальші ідеї. Я прошу будьте чесні перед собою ось і уся річ
Диву дивуєшся наскільки власний світ цих людей(Євтушенко, Коротіч, Танюк) багатий. Наскільки красиво Вони Вели бесіду, жодних протиріч, тільки бесіда, яка вела до розуміння і давала ж нам простим смертним дистанційне розуміння тої ситуації неназиваючи речей своїми іменами. Це було настільки вишукано і красиво, що я вкотре жалію що ми придаєм стільки значення цій буденності і не виховуємо в собі тої  ж толерантності, ввічливості і просто поваги

romashkin:
2 Avenir
От не ставте, зробіть людям погано, нехай помучаться без вас хороших.
Тоді будуть цінувати більше. :)
Я розумію, Ви відстоюєте свої інтереси, бо на тому гроші заробляєте, і не розказуйте, що вам шкода бідних клієнтів.

driver3:
от з совістю у нас і проблеми! Бо я, наприклад рахую, що краще взагалі  нічого не ставити аніж завідомо ставити г....Звичайно, на кожний товар свій покупець, але мені важлива репутація магазину, і ніхто з наших клієнтів, навіть через 2-3 роки не може сказати поганого слова. І хочеться ставити якісне. Все вище сказане про здорову конкуренцію це не конкуренція ....це демпінг, а це також протизаконно -))))))))))))))))))

romashkin:
Я якраз не казав про здорову, а про не здорову!
З ваших слів виходить, що будемо діяти всі незаконно.

На рахунок фотографій, у нас фото цифрове 60 коп, і все завдяки конкуренції. Так що НЕХАЙ БУДЕ КОНКУРЕНЦІЯ і ніякий це не демпінг. ДЕМПІНГ це якщо спеціально опускають ціну нижче собівартості, щоб нашкодити конкуренту. ТОбто наші базарники змовились проти вас??? Не смішіть мене. Просто у них теж своя конкуренція, а про вас вони думають в останню чергу.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version