Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Роздуми на тему..етика,естетика....
driver3:
--- Цитата: romashkin;1967 ---2 Avenir
От не ставте, зробіть людям погано, нехай помучаться без вас хороших.
Тоді будуть цінувати більше. :)
Я розумію, Ви відстоюєте свої інтереси, бо на тому гроші заробляєте, і не розказуйте, що вам шкода бідних клієнтів.
--- End quote ---
розсмішили мене трохи.....САТ ТВ це не мій заробіток, це моє хоббі -) Я просто люблю САТ ТВ і допомагаю людям це також полюбити. В мене взагалі магазин комп"ютерної техніки, а САТ обладнання- це побічний товар, але товар найвищої якості! в мене нема ні глобіків, ні кабелю по 40 копійок, ні головок сумнівної якості! Якшо мої люди шось роблять, то за це потім не встидно. А ви бачили очі селян які приходять після відмови шось поправити від базарників. Чи очі людини якій заштукатурили у стіну кабель за 40 копійок і сказали шо він найкращий? Мені чесно кажучи всерівно, але за людей обідно,бо в багатьох це в цілому справляє негативне враження про сат тв
romashkin:
Якщо у вас немає Глобиків, то не повірю, що ваші клієнти - люди з села :))))))))
vic:
Я можу підтвердити слова Avenir-а ..поскільки я знайомий з ситуацією і знаю його особисто..чоловік говорить правду і щиро..так як воно насправді є...і так як він поступає-поступаєі Гоша і я особисто такої стратегії притримуюсь, як бачите...і не правда що люди з села купують глобо..це залежить якраз від позиції продавця..я наприклад питаю людину завжди: чи ти хочеш саме найгірше і неякісне і жоден з людей мені ще не сказав хочу саме таке..у нас по селам стоять і опенбокси і дбокси і дрімбокси...і коли приходять наприклад до мене власники дбокс2 то завжди несуть пляшку коньяку в знак вдячності за пораду..і з гірким осадом власники Глобо,котрих обманули базарники...
driver3:
--- Цитата: romashkin;1974 ---Якщо у вас немає Глобиків, то не повірю, що ваші клієнти - люди з села :))))))))
--- End quote ---
в 90% моїх клієтів стоять дебокси та дріми, в 10% стронги в яких хоч якусь підтримку і якісний сервіс робить Гоша, за шо йому велике дякую.
Співвідношення людей з села і міста приблизно 20 до 80. :cool:
romashkin:
Звичайно мені трудно доказати, щось, бо тут зібрались люди які переважно заробляють на цьому гроші. Але у мене є своя думка, і я її не зміню. І не справа в тому чи базарник чи не базаник. Є несумлінні люди як і на базарі, так і у фірмах. І не в ціні справа.
І як ви тут розказуєте, що вам люди вдячні, і погано відзиваються про "установщиків з базару". То це говорить про то, що ви виграєте у цій боротьбі конкурентів і нічого хвилюватись. Інакше складається враження, що ви найперше про власну кишеню переживаєте.
Все Амінь, більше в цій темі писати не буду, вважаю, що все сказав.
Навігація
Go to full version