Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Роздуми на тему..етика,естетика....

<< < (3/16) > >>

driver3:
У всьому прочитаному, знайшов одну хорошу думку, бо все інше це одні балачки. На роботу установщиків треба встановлювти стабільну ціну і не нижче!!!!!!!!!!!!!!!  Якшо базарники у нас деколи ставлять антену і беруть за роботу 20 гривень, то хочеться взяти боксерські рукавиці і зробити їм синє око і поганий настрій :mad: :mad: Я ніколи за такою ціною своїх людей на роботу не відправлю, свою роботу треба цінувати!!!!!!!!!!!!!!
Звичайно, базарний глобік з такою установкою коштує просто смішні гроші, але нашо таке робити??? Десятки людей відправляю з магазину на базар: вони приходять бо шось не працює, а з базарників як з гуся вода. А я принципово не хочу займатись такою технікою і тим більше шось після когось поправляти, бо якшо людина, заплативши за установку 20 гривень, думає, шо за поправку вистачить 5-10 гривень :mad:  От, наприклад, подивіться як складаються справи з друком цифрових фото. Я думаю тернополяни памятають коли фото 10х15 коштувало гривню? Чому воно стало 1.2 грн? не знаєте? бо власники сіли і домовилися між собою шо будем всі продавати по 1.2 гривні !!!!!!!!!!! І їм стало добре!!!!! А знаєте яка собівартість такого фото? (включаючи всі затрати на світло, воду і т.д і т.п) Собівартість 18-20 копійок, але люди порахували шо вони монополісти і можна всім заробляти більше, і вони заробляють БІЛЬШЕ. Так давайте не портити один одному життя і не робити демпінг цін, це всім принесе лише позитив. Я рахую шо за установку триголової тарілки не варто брати менше 40-50 доларів, а за установку мотопідвіски не менше 70-80 доларів. Цініть свою працю і працю інших!!!!!:mad:

romashkin:
Особливо "красиво" виглядає вш заклик, до змови. До речі, змова це є правопорушення.
Все описане Вами називається словом "конкуренція", можливо нездорова, але яка держава така і конкуренція.
І що б ви не писали, я рахую, що так повинно бути і потрібен час, щоб все стало на свої місця.
Простий приклад, це б/у побутова техніка. Памятаєте, як в свій час на цьому "заробляли". Збирали закордоном сміття, привозили сюда і продавали за великі гроші для нас на той час. І хто тепер хоче купляти б/у телевізор, якщо можна купити за невелику порівняно суму новий.
Продаж б\у техніки зіграв свою роль в той час, коли люди не мали грошей.
Так само, в нашому випадку, будуть люди багатші, не підуть на базар за 20 грн, щоб їм антену поставили, підуть у фірму, де будуть мати гарантію, і якість. Звичайно я не говорю про "хронічних скнар", вони завжди будуть :)

ioan:
Згідний з тобою на всі сто,зараз антен ставлю мало,але дорого і клієнти лишаються довольні.Ось сьгодні знов ставив "трохголового" на мотор ,після того як включив йому вхаті і показав скільки добавилось каналів ,то він тільки голову почухав і каже чого ж я раніше до тебе непішов ,а знав же:D тепер на черзі всі сусіди бо поки возився то всі підходили і питали що це йому добавить ,ну кажу підете вечором і подивитесь і лишив свій номер телефону

bodyan:
Не знаю, можливо й не до теми. Вчора вперше на всі 1000% отримав задоволення від программи Шустера "Свобода Слово". Після вчорашньої програми, бесіди про теперішню владу, опозицію і таке інше мене все менше і менше цікавлять, оскільки справа, дійсно не за кого Ти, а за Честність і Правдоту самого себе і того що Ти робиш і біля якого Ти станку стоїш. Так само і роздуми на рахунок оцього всього, час покаже головне будьте чесні перед собою

driver3:
то шо, всі будемо ставити тарілки за 20 гривень і поправляти за 5-10? :D :D :D  Давайте тоді про заправки скажемо шо вони всі у змові!!!!!!! Не смішіть!!! Наша проблема це наша бідність!!!! Звичайно базарнику краще поставити антену за 20 гривень аніж не заробити нічого! Але це не "Жива конкуренція" як ви це назвали!!!! Це свідоме гроблення техніки вищої якості, і в такому випадку це штовхання САТ ТВ до нижчого якісного рівня! Чому? Поясню! Тому, шо я, і частина таких самих магазинів ніколи не будем ставити систему за 20 гривень, я просто зніму цей товар з продажу! А шо лишиться? Правильно! Лишаться базарники з глобіками і нульовою відповідальністю :confused:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version