Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
Нові підробки Опенбоксів
Ігор Горбусь:
--- Цитата: NAZAR;5643 ---Якщо хтось підключав підробний тюнер-він не гудить по звуку??? Особливо замітно на невеликій гучності з тюнера.
--- End quote ---
Незнаю чи гудить а от на рахунок малого вихідного звуку сьогодні переконався сам , вчора Тосат мені казав що на Джеферсоні малий вихідний сигнал аудіо ( чи з тюльпанів , чи зі скарда одинаково ). Підключив сьогодні я його до старенького заграничного телевізора а звук ніякий , навіть на повній гучності , а перед тим з тюнера Tevion 2004 телевізор кричав як дурний . Так-що прощай Джеферсон , краще вже брати карточний оріоноподібний ДСР .
Denja:
Ігор Горбусь
І всеодно клієнтам Я раджу замість глобика і аріонів трошки докласти до Джеферсона. Відповідність ціна-якість покищо найкраща.
П.С. Брак міняєм без питань. Попадались деякі, що непіддавались перешивці. Поки що всі тільки дякують. Далі буде видно...
Ігор Горбусь:
А ніяк негоден добавити звук на цьому тюнері ? Я неспорю на рахунок якості , а от де я сьогодні поставив , звук такий слабий що я аж хотів їхати по другий тюнер , ще плюс шум самого вихідного НЧ підсилювача телевізора при повному звуці . Я вже їх поставив не один десяток , але просто попався такий телевізор що хоч плач . На старому тюнері кричить а на Джеферсоні тихенько працює і все .
Що це ? Не ті мікросхеми що в орегіналі чи щось друге ? Може якісь опори можна замінити на вихідному НЧ каскаді тюнера якраз для цього випадку ?
stepan_kv:
Ігор, причина в ЦАПі
ЦАП PT8211 підробки
ЦАП PM1725 оригіналу
Astronomy:
Ніякі кітайськи підробки не докажуть ОРИГІНАЛУ( Опенбокс)
Навігація
Go to full version