Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Нові підробки Опенбоксів

<< < (16/25) > >>

sat-pl:

--- Цитата: Ігор Горбусь;6743 ---А ніяк негоден добавити звук на цьому тюнері ? Я неспорю на рахунок якості , а от де я сьогодні поставив , звук такий слабий що я аж хотів їхати по другий тюнер , ще плюс шум самого вихідного НЧ підсилювача телевізора при повному звуці . Я вже їх поставив не один десяток , але просто попався такий телевізор що хоч плач . На старому тюнері кричить а на Джеферсоні тихенько працює і все .
 Що це ? Не ті мікросхеми що в орегіналі чи щось друге ? Може якісь опори можна замінити на вихідному НЧ каскаді тюнера якраз для цього випадку ?
--- End quote ---

Ігор постав ше новий телевізор і небався ;)

NAZAR:
А хто знає,скільки коштує ЦАП РМ1725 (той що в орігінальних опенбоксах)

Ігор Горбусь:
Перерив весь нет і незнайшов ціни на ЦАП РМ1725 .

sat-pl:

--- Цитата: Ігор Горбусь;6785 ---Перерив весь нет і незнайшов ціни на ЦАП РМ1725 .
--- End quote ---

я тоже нічого ненайшов:mad:

NAZAR:
Мабуть ЦАП (так і асоціюється з чимось рогатим,кудлатим і вонючим)РМ1725-надсекретна китайська супер-пупер мікросхема,яка окрім тюнерів опенбокс може стояти і в системі наведення боєголовок тактичних ракет малого та середнього радіусу дії.Саме такі боєголовки використовуються в арабських ракетах Аль-Альхам-Айру,котрі на початку цього року були випущені по ...   , вибачте,але це ,здається , знову секретна інформація.
     А тепер по суті-сьгодні в тюнері Пауксіс я наблюдав мікросхему РТ 8211  - і ,представте собі, він не гудить!!! Інтересно,чого один і той же Козел(ЦАП) гуде,як те падло, в неорігінальному опенбоксі і зовсім не гуде в задрипаному пауксісі ???

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version