Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
Нові підробки Опенбоксів
Astronomy:
Сьогодні бачив нові тюнера Geferson X-800!! практично копія 800 опенбокса, є не величкі зміни
Ото кітайці матаються:cool:
Denja:
Тема звичайно болюча і стара, але плюси таки в цих тюнерах є. Жалізо один в один - оригінали опенбоксів. Тому при виборі бюджетного тюнера, виходячи з фінансів клієнта, з більшим задоволенням поставлю джеферсон, чим глобо, або фергюсон.
П.С. Прохання тему не стирати, хочеться почути відгуки тих, хто користується ними довший час.
vic:
Тема дійсно цікава і болюча..Напевно розкладається на багато складових як і технічних,так і морально -етичних..
З чисто технічних проблем звичайно на перше місце після самого факту появи таких тюнерів виступає їх якість виготовлення,комплектуючих і звичайно наявність сервіс центру по гарантійному ремонту ..Тому я б впершу чергу вияснив би самі ці моменти інакше просто ідея "таке саме але на пару баксів дешевше" може вилізти і вам і споживачу боком..Особисто я не хотів би як користувач опинитись в ролі,коли не мав багато грошей,та й ті корова язиком злизала..завжди неприємно,коли ви щось купуєте,а воно через деякий час ломається..глючить..
Тому мені видається завжди потрібно чітко пояснювати людям всі можливі ньюанси і лише їм в кінці кінців вирішувати чи купувати річ сумнівної якості чи доложити пару баксів на оригінал..
Я часом теж стаю перед вибором..от що порекомендувати наприклад сусідам,котрі підходять і кажуть-хочу таке саме як в тебе і недорого..в принципі-запросто можна щось знайти і недороге і сердите..але стає питання власне з якістю...не дай бог поламається і все..мав доброго сусіда-в результаті отримав ворога...
Це звичайно не продукти харчування-в реанімацію не попадеш від явної підробки..але часом дешевше виходить дорожче, як для покупця так і для продавця..просто важко оцінити в уо вартість доброго відношення один до одного..
Astronomy:
Ми маємо ситуацію з аурумами , теж саме почалося з кітайськими Дрімбоксами! А 20 даларів вас не спасе!
vic:
Воно в принципі лиш видається так на перший погляд,що ви купили дешевше і щось зекономили..на ділі виглядає зовсім не так..наприклад..щось у вас зламолось чи щось незрозуміле сталось..що ви робите?Викликаєте майстра чи фірму,чи колегу..хто ж приїде до вас безкоштовно в наш час,коли і нафта дорого коштує і ..навіть могорич колезі поставити вийде недешево...далі стає проблема з ремонтом..навіть відправити в якийсь сервіс центр-потребує відправка туди сюди грошей..наприклад тим же автолюксом..втрачається час на відправку і ремонт..з ремонту як звичай тюнер приходить подряпаним,пошарпаним..і чим частіше буде ламатись,тим частіше у вас буде свердлити думка мозок-треба було відразу купувати,щось краще і надійніше..
Звичайно добре,коли вам попадеться такий що не ламається і у вас все в порядку з напругою,і ви маєте якийсь захист типу стабілізатора хоча б напруги...але залізо -воно і є залізо..всяке буває...особливо в тому випадку,коли воно дешеве..
Навігація
Go to full version