Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
Нові підробки Опенбоксів
vic:
Колись пам"ятаю в часи президенства Кравчука ми з колегою,з котрим ставили антени,вирішили випити по якійсь причині..не пам"ятаю точно вже по якій..ну тим не меньше..порахували,що нам дешевше буде поїхати поїздом в Львів і в кафе розпити пляшку і ще й залишиться в кишені жменя купонів,ніж взяти в магазині в Тернополі..
Сьогодні ж ситуація кардинально відмінна від тих часів...все дорого..і бензин і час..................................
tosat:
--- Цитата: oleger;5546 ---чесно скажу :
не знаю де ви знайшли проблему з пультами (можливо опиту мало)
але вже 2.5 року користуюсь опеном і проблем з пультом небуло :)
--- End quote ---
Можливо 2,5 роки назад пульти були кращої якості, а ті що я поставив рік-півтора, вже три щонайменше розбирав...Зауважу що мова йде про пульти від F300, Х8**...
В старий опенах, аріонах 1700 пульти нормальні.
tosat:
--- Цитата: ioan;5549 ---а от мені сьогодні оригінал 820тий дим пустив ...
--- End quote ---
Чув від людей, що зараз якість оригінальних Опенів не та...більший процент повернення на гарантійний ремонт.
NAZAR:
--- Цитата: ioan;5554 ---Позбувся гулу простим способом ,купив скарт за 10 у.о ,такий же результат показує і шнур який йшов колись в комплекті з цифрою +
--- End quote ---
Можливо,але чому тюнер від Сат-Сістемс(ну тіпа орігініл)не гудить??? Ні на яких шнурах.І що робити,якщо в мене на телевізорі нема скарта?НІ,це гул не наводка на шнур,це точно.Він може змінюватись від сюжету.
vic:
по моїм багаторічним спостереженням-стандартно все..ні більше ні меньше не стало ремонту..просто скорше всього,що наприклад ми в Тернополі завжди і з самого початку використовували на практиці опенбоксф300-х8хх,а в останні місяці до популярності цей модельний ряд став і в інших регіонах України..крім того не забувайте,що один до одного нині присутні на ринку ТАКІ САМІ-ОДИН ДО ОДНОГО-ПІДРОБКИ!!!
Навігація
Go to full version