Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Нові підробки Опенбоксів

<< < (9/25) > >>

vic:
Був в мене подібний випадок в житті...задимів,засмердів тюнер...розібрав..а там тарган як бик повис на елементах БЖ,...а буває і дрібні гризуни ..

NAZAR:
А тепер по темі-чи ніхто не замічав у неорігінальних опенбоксах гул по звуку. Особливо замітно на малій гучності чи в паузах між розмовами чи піснями.Схемотехнічно бл.живлення відрізняється відсутністю КРЕНки(стабілізатора) по 12 В в Бл Живлення.Вставити її не можливо бо нема запасу напруги з ТПІ . Пробував підставити фільтруючий конденсатор по 12 В на 2200мкф і навіть 4700мкф-результату нема.До речі мікросх.-підсил.звук. частоті живиться саме цією напр.Материнка відрізняється мікросхемою,що стоїть біля МС-підсилювача звуку,ну і звісно ж децимальним номером.Більше суттєвої різниі я не помітив,окрім коліру Електр.конденс.-в орігіналу вони голубі,в інших-чорні,але це не суттєво.
Хоть хто небудь зміг побороти цей гул чи ні???

ioan:

--- Цитата: Ігор Горбусь;5550 ---Ти в Львові де брав ? На Менсі чи на базарі ?
--- End quote ---

беру на ринку  в старого провіреного колеги,проблем з обміном ніколи небуло(буваю і на менсі но ціни мені там зараз неподобаються)

ioan:

--- Цитата: NAZAR;5552 ---А тепер по темі-чи ніхто не замічав у неорігінальних опенбоксах гул по звуку. Особливо замітно на малій гучності чи в паузах між розмовами чи піснями.Схемотехнічно бл.живлення відрізняється відсутністю КРЕНки(стабілізатора) по 12 В в Бл Живлення.Вставити її не можливо бо нема запасу напруги з ТПІ . Пробував підставити фільтруючий конденсатор по 12 В на 2200мкф і навіть 4700мкф-результату нема.До речі мікросх.-підсил.звук. частоті живиться саме цією напр.Материнка відрізняється мікросхемою,що стоїть біля МС-підсилювача звуку,ну і звісно ж децимальним номером.Більше суттєвої різниі я не помітив,окрім коліру Електр.конденс.-в орігіналу вони голубі,в інших-чорні,але це не суттєво.
Хоть хто небудь зміг побороти цей гул чи ні???
--- End quote ---

Позбувся гулу простим способом ,купив скарт за 10 у.о ,такий же результат показує і шнур який йшов колись в комплекті з цифрою +

Ігор Горбусь:

--- Цитата: ioan;5553 ---беру на ринку  в старого провіреного колеги,проблем з обміном ніколи небуло(буваю і на менсі но ціни мені там зараз неподобаються)
--- End quote ---

Я був на Менсі позавчора , проїздом , взяв три антени Харківські в комплекті , хотів Мабо , а у них їх зараз нема .

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version