Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
Нові підробки Опенбоксів
tosat:
--- Цитата: ioan;5553 ---...(буваю і на менсі но ціни мені там зараз неподобаються)
--- End quote ---
Відтоді, як зробили вони на першому поверсі магазин, так ціни мені теж перестали подобатись, коли не приїдеш вже все продали і купляй тільки в магазині з їхньою накруткою, але одного разу мені теж взяли на радіоринку в провіреного колеги, котрий продає від іншої фірми також з гарантією, то був сильно здивований, що ціна на Опен Х810 було менша ніж в Менсі по оптових цінах...на 7 у.е.
vic:
--- Цитата: ioan;5553 ---беру на ринку в старого провіреного колеги,проблем з обміном ніколи небуло(буваю і на менсі но ціни мені там зараз неподобаються)
--- End quote ---
Міняється тюнер в тому випадку,коли відсутній сервіс центр гарантійний!!
Тут існує домовленність з лівим поставщиком таких тюнерів..я вже писав вище:або він міняє тюнер або йому такий поставщик пропонує створити свій сервіс-центр по ремонту,поставляючи запчастини!!
Якщо ви маєте хист і можливість відкрити такий сервіс центр то в перші місяці вам дійсно поставлять запчастини..далі..уже самі і за свій кошт здійснюєте післягарантійний ремонт...
Приклад,можу вам назвати з китайськими дрімами...спочатку все ок,а чим далі в ліс,тим більше дерев..
vic:
--- Цитата: tosat;5562 --- але одного разу мені теж взяли на радіоринку в провіреного колеги, котрий продає від іншої фірми також з гарантією, то був сильно здивований, що ціна на Опен Х810 було менша ніж в Менсі по оптових цінах...на 7 у.е.
--- End quote ---
Ще раз вам пишу..
На ринку України присутні нині ТАКІ САМІ ОДИН ДО ОДНОГО ОПЕНИ!!!
Різниця в ціні складає 20уе!!!Так що вас нагріли на 13уе!!!
П.С.причому..в мене виникає підозріння,що сама власне фірма Сат-Систем якимось чином причетна до цих підробок.........просьба до сатхака розвіяти цей сумнів........................................................................................
Denja:
--- Цитата: tosat;5562 ---одного разу мені теж взяли на радіоринку в провіреного колеги, котрий продає від іншої фірми також з гарантією, то був сильно здивований, що ціна на Опен Х810 було менша ніж в Менсі по оптових цінах...на 7 у.е.
--- End quote ---
Знайомого напевно Олег звати. Якшо так, то він представник опенів у Львові поряд із Менсом. Проблем з обміном, або ремонтом нема.
ioan:
--- Цитата: Denja;5587 ---Знайомого напевно Олег звати. Якшо так, то він представник опенів у Львові поряд із Менсом. Проблем з обміном, або ремонтом нема.
--- End quote ---
Да звати Олег і його знаю не тільки я а й багато хто з нас .І з мотором щось всетаки нелади,видно став жерти більший ток ,бо підключив глобика то він якось поганенько стартує ,но працює ,по дріму неможу поняти вроді все без змін. Пошукаю завтра тестер поміраю ток на новому моторі і на цьому ,заодно бачу і появиться можливість вивчити нутрощі свого мотопідвіса ,роздивлюсь що там в якому стані після добрячої крутанини протягом двох років 1.20 тарілки
Навігація
Go to full version