Автор Тема: Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.  (Прочитано 98266 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній alex1972

• Старожило
  • Рейтинг: +63/-1
Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.
« Відповідь #165 : 21:19:18, 01 Березня 2008 »
Стояв у мене WindowsXP(SP1). Всі тюнери (в тому числі і той який принесли сьогодні) шилися без проблем. Нещодавно поставив WindowsXP(SP2).  Сьогодні принесли тюнер, а прошиватися він не хоче. Не всановлюється зв"язок з тюнером. В прозі CPUPGRADE_Tools_RS232_1.0.7 висить напис "Connecting..." і все. Параметри com-порта виставив такі які були. Грішу на SP2, бо до цього проблем не було. Що порадите? Хотілося б знати у всіх з SP2 ш"ється нормально?
Кам"янець-Подільський, Openbox X-800, X-730 CIPVR

Відсутній Yaro

• Модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
« Відповідь #166 : 21:43:51, 01 Березня 2008 »
Хотілося б знати у всіх з SP2 ш"ється нормально?

У мене і ХР з SP2, і порт підпалений, а шити-зливати можна. Чи не зайнятий у тебе той порт, на котрому ти пробуєш шити, якоюсь іншою програмою? Може ти і сам порт вказав невластивий (тобто ти, можливо, вказуєш вже зайнятий порт)? Ще спробуй назву самого файла скоротити до 5 символів - і таке зустрічалося, ну приміром 12345.bin... 
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній gotsanyuk

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
« Відповідь #167 : 21:50:11, 01 Березня 2008 »
Хм... в мене не один такий тюнер зустрічався, хоча в мене теж порт, підпалений, але треба бути впертим.  Vic І все піде, тобто по декілька раз пробувати. Наприклад сьогодні принесли тюнер глобо (в мене з ними завжди проблема з з'єднанням) то я його ледве прошив, нарікаючи і на вінд. і шнур і ком порт  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній alex1972

• Старожило
« Відповідь #168 : 22:16:31, 01 Березня 2008 »
У мене і ХР з SP2, і порт підпалений, а шити-зливати можна. Чи не зайнятий у тебе той порт, на котрому ти пробуєш шити, якоюсь іншою програмою? Може ти і сам порт вказав невластивий (тобто ти, можливо, вказуєш вже зайнятий порт)? Ще спробуй назву самого файла скоротити до 5 символів - і таке зустрічалося, ну приміром 12345.bin... 

Та вроді все перевіряв. В мене всього один com-порт, на ньому висить модем. я його відключав, нічого не помогло. А що якщо придбати перехідник usb-com, як через нього ш"ється тюнер? Тоді не потрібно буде постійно модем відключати, та й можна буде комп не вимикати щоб від"єднати кабель

Відсутній Yaro

• Модератор
  • Ветеран
« Відповідь #169 : 09:14:59, 02 Березня 2008 »
Та вроді все перевіряв. В мене всього один com-порт, на ньому висить модем. я його відключав, нічого не помогло.

А модем мало просто від"єднати чи відключити, порт все одно за ним буде назначений  :D Треба ще через диспетчер задач видалити модем зі списку обладнання та обновити все обладнання кнопочкою вверху в меню диспетчера...бажано ще й перезагрузити комп після цього, але це коли як.

Відсутній nico2

• Ветеран
  • Рейтинг: +1104/-15
« Відповідь #170 : 09:27:02, 02 Березня 2008 »
І якщо є бажання надалі шити тюнера,потрібно придбати модем USB,а не видумувати перехідники usb-com які в два рази дорожчі від такого модему,так я зробив ,маючи на компі всього один ком порт,більше їх на сучасних материнках нема,а на деяких взагалі нема!!!!!!!!!

Відсутній sashko2

• Ветеран
  • Рейтинг: +285/-2
« Відповідь #171 : 10:15:40, 02 Березня 2008 »
Я собі спеціально для цього діла купив  плату послідовного інтерфейсу з 2 портами X-СОМ-2 - 90гр.
(1 сом був на материнкі), і всі проблеми вирішені... Швидкість не буде нічим відрізнятися від стандартного порту... 
1сом для модему
2сом для шарингу
3сом для прошивки

Відсутній nico2

• Ветеран
  • Рейтинг: +1104/-15
« Відповідь #172 : 10:34:56, 02 Березня 2008 »
"Я собі спеціально для цього діла купив  плату послідовного інтерфейсу з 2 портами X-СОМ-2"

а це вже дорога в минуле,тим більше що сам віндовс дуріє при приєднанні зовнішніх інтерфейсів,знаю по проблемам в свого друга в якого теж є такий ,то дрова злітають, то не бачить приєднаного обладнання, я завжди намагаюся використовувати тільки то що є в компі,так мене навчив мій хороший друг програміст,і я вже не раз впевнився в його правоті,а модем коштує 130 гривень ,дешевший ніж комівський,причому комівський у мене не працює з відкритим доступом,хоча працює без проблем з договірним,от такі глюки!

Відсутній sashko2

• Ветеран
  • Рейтинг: +285/-2
« Відповідь #173 : 11:11:13, 02 Березня 2008 »
А що би ви робили на мому місці ,якщо є тільки 1сом.
Для мого модему USB шнура немає (INTERTELEKOM),
шаринг - теж потрібен сом.,а прошивати як?постійно
вкл. та викл.  кабель. наприклад вчора прошив 12 Опенів.
За 2 роки з компом та з платою послідовного інтерфейсу з 2 портами
проблем не було .,що не скажеш про ноутбук.

Відсутній alex1972

• Старожило
« Відповідь #174 : 13:26:39, 02 Березня 2008 »
А модем мало просто від"єднати чи відключити, порт все одно за ним буде назначений  :D Треба ще через диспетчер задач видалити модем зі списку обладнання та обновити все обладнання кнопочкою вверху в меню диспетчера...бажано ще й перезагрузити комп після цього, але це коли як.
Теж думаю що треба видаляти. В WindowsXP(SP1) коли модем був вимкнений, то його не було і в диспетчері, а в WindowsXP(SP2) він там прописується постійно, незалежно вімкнений модем при загрузці cистеми чи ні. Принесуть ще один тюнер, спробую

Відсутній wadym

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +26/-0
« Відповідь #175 : 15:28:15, 02 Березня 2008 »
Стояв у мене WindowsXP(SP1). Всі тюнери (в тому числі і той який принесли сьогодні) шилися без проблем. Нещодавно поставив WindowsXP(SP2).  Сьогодні принесли тюнер, а прошиватися він не хоче. Не всановлюється зв"язок з тюнером. В прозі CPUPGRADE_Tools_RS232_1.0.7 висить напис "Connecting..." і все. Параметри com-порта виставив такі які були. Грішу на SP2, бо до цього проблем не було. Що порадите? Хотілося б знати у всіх з SP2 ш"ється нормально?
Була така ж проблема, перепробував усі варіанти, пробував навіть шити на іншому компі і все без результату. Попробував іншу програму для загрузки/вигрузки софту. Пішло десь за разом 15 -тим. Викладаю прогу, пробуй! ;)

Відсутній Yaro

• Модератор
  • Ветеран
« Відповідь #176 : 19:03:13, 02 Березня 2008 »
Дякую, спробую

Це читали? http://sat-ukraine.info/index.php?topic=315.0 Ні? Ну то сходіть, почитайте, ознайомтеся. Окрім іншого, там написано таке "Дописи на кшталт : "велике спасибі", "дякую за інформацію", "привіт", "добраніч" тощо,

будуть видалятися!!!"

У Правилах форуму написане те саме - 7. Створювати повідомлення типу "Дякую", "Супер" і т. п. Для висловлення подяки автору корисного повідомлення існує кнопка , а також репутація."

Усне попередження!

Відсутній alex1972

• Старожило
« Відповідь #177 : 10:14:50, 04 Березня 2008 »
І якщо є бажання надалі шити тюнера,потрібно придбати модем USB,а не видумувати перехідники usb-com які в два рази дорожчі від такого модему,так я зробив ,маючи на компі всього один ком порт,більше їх на сучасних материнках нема,а на деяких взагалі нема!!!!!!!!!
А що наажете робити з старим модемом (за 300 гр.), який служить вірою і правдою. Викинути на сміття? :'(

Відсутній Yaro

• Модератор
  • Ветеран
« Відповідь #178 : 12:23:36, 04 Березня 2008 »
А що наажете робити з старим модемом (за 300 гр.), який служить вірою і правдою. Викинути на сміття? :'(

Спробувати продати, докласти грошей і купити АДСЛ-модем - навіть 200 гривень не вийде :)

Відсутній alex1972

• Старожило
« Відповідь #179 : 23:10:28, 04 Березня 2008 »
Спробувати продати, докласти грошей і купити АДСЛ-модем - навіть 200 гривень не вийде :)
Та який там АДСЛ. АТС та лінії початку минулого сторіччя. Швидкість підключення більше 21 кБіт/с не буває

"Платне Українське ТВ" - проблемні питання

Автор AlexanderРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 39
Переглядів: 16657
Остання відповідь 09:09:14, 23 Липня 2007
від kupest
Приховані можливості приймачів "Глобо"!

Автор gotsanyukРозділ Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Відповідей: 5
Переглядів: 14913
Остання відповідь 13:40:24, 10 Жовтня 2010
від oldmi
Розподіл пам'яті в Глобо 3ххх-6ххх відповідно до версії загрузчика.

Автор YaroРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 0
Переглядів: 3324
Остання відповідь 17:12:27, 09 Жовтня 2007
від Yaro
Схема вхідних контурів головки цифрових тюнерів (глобо, лемберг)

Автор ZubrРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 1
Переглядів: 2996
Остання відповідь 17:08:33, 28 Січня 2009
від llyova
різні питання, пов\'язані з ремонтом тюнерів

Автор satorbitaРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 13
Переглядів: 6071
Остання відповідь 21:50:53, 30 Березня 2020
від duman