Автор Тема: підскажіть прошивку до 5000  (Прочитано 1987 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 346
  • Рейтинг: +337/-5
  • я
підскажіть прошивку до 5000
« : 13:44:19, 26 Січень 2008 »
тре шоб не злітали настройки як обично вони злітають в 5000 лінійці язик та звук в модуляторі дк помогти тре бабулі яка живе далеко в селі в неї телік наш вона з ним вешаеться

Відсутній miko

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 259
  • Рейтинг: +331/-9
підскажіть прошивку до 5000
« Відповідь #1 : 13:59:43, 26 Січень 2008 »
це проблема по моєму заліза цю прроблему зачіпали давно....результат 0.

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
підскажіть прошивку до 5000
« Відповідь #2 : 14:20:37, 26 Січень 2008 »
Міняй мікруху ОЗУ, напевно вона потроху сиплеться...до речі, якого вона типу? Не з буквою W ?
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
підскажіть прошивку до 5000
« Відповідь #3 : 14:29:19, 26 Січень 2008 »
при чому тут озу.., я і в нових таке спостерігав... хай краще тьюнера поміняє..
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
підскажіть прошивку до 5000
« Відповідь #4 : 16:51:11, 26 Січень 2008 »
при чому тут озу.., я і в нових таке спостерігав... хай краще тьюнера поміняє..

може ти й правий...ти більше знаєш :)
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 346
  • Рейтинг: +337/-5
  • я
підскажіть прошивку до 5000
« Відповідь #5 : 22:24:59, 26 Січень 2008 »
короче я поняв проблема в жилізі так?

Відсутній NAZAR

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 299
  • Рейтинг: +130/-14
  • Скажи-що шукаєш в Інтернеті-і я скажу-хто ти.
підскажіть прошивку до 5000
« Відповідь #6 : 13:02:11, 27 Січень 2008 »
НІ це проблема не в залізі-це точно.Колись давно коли ще був загрузчик 1.06 на цих апаратах-цієї проблеми не було.На 1.07 загрузчику незалежно від прошивки при перепадах живлення мова і настр звука злітають на любих тюнерах цієї лінійки.міняти треба тип тюнера.На той який не так боїться проблем з живленням.І ще-заборони бабулі смикати вилку з розетки-часто люди самі собі роблять проблему а потім винуватять інших.(можеш ножичком пригрозити-тим що на аватарі ;D ;D ;D)
Замало знайти своє місце в житті-треба знайти його першим!

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1292
  • Рейтинг: +2434/-11
підскажіть прошивку до 5000
« Відповідь #7 : 23:58:20, 27 Січень 2008 »
найкраще себе поводять польскы прошивки,а вот трумановські люблять злітати,також раджу ставити в таких випадках захист.По селах це відчутно допомагає.Ставлю ось такий
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній NAZAR

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 299
  • Рейтинг: +130/-14
  • Скажи-що шукаєш в Інтернеті-і я скажу-хто ти.
підскажіть прошивку до 5000
« Відповідь #8 : 15:01:23, 28 Січень 2008 »
У мене найкраще працює прошивка Джокер.А ці захисти не захистять від пропадання мережі.Сам подібні всім пропоную.
Замало знайти своє місце в житті-треба знайти його першим!

Відсутній vostef

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 113
  • Рейтинг: +37/-1
підскажіть прошивку до 5000
« Відповідь #9 : 15:16:47, 28 Січень 2008 »
У мене найкраще працює прошивка Джокер

Щось дуже давно від Джокера нових прошивок не зустрічав, може підскажеш, де вони появляються.

Відсутній sasha1968

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 287
  • Рейтинг: +226/-214
підскажіть прошивку до 5000
« Відповідь #10 : 22:02:14, 15 Червень 2008 »
RAM-мікросхема ATMEL 24C64. І не злітає нічого практично ніколи
хіба лом на плату кинути або 380V подати.
Існування будь – якого об’єкта має сенс, коли він існує заради певної мети.

 

Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 2648
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 2782
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю приймачи DRE 5000,DRE 5001

Автор buksatРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 0
Переглядів: 1623
Остання відповідь 08:00:51, 05 Жовтень 2011
від buksat
Globo 5000 - на дисплеї світить тільки зелений світлодіод

Автор vasjabrРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 3
Переглядів: 1521
Остання відповідь 23:56:50, 13 Березень 2015
від vasjabr
Globo 5000 - не має виходу напруги 13 -18 вольт !

Автор Ігор ГорбусьРозділ Майстерня

Відповідей: 19
Переглядів: 1474
Остання відповідь 17:24:21, 16 Вересень 2008
від Yaro