Автор Тема: DISEqC- тестер  (Прочитано 3059 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Vladimir-rv

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 419
  • Рейтинг: +569/-2
DISEqC- тестер
« : 19:08:39, 11 Січень 2008 »
Досить цікава схемка, думаю повторити http://www.21vek.flybb.ru/topic233.html
Mене не інтересує думка людей,  які розбираются в цьому питані.
Тільки тих, хто самі що-небудь зробили  (А. Ейнштейн)

Відсутній Sat_Odessa

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +1/-0
DISEqC- тестер
« Відповідь #1 : 23:40:10, 16 Лютий 2008 »
Тiльки орiгiнал ось тут:
http://juras-projects.at.tut.by/
Сорi за мою мову, але в мене з цiм проблем :(

Відсутній NAZAR

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 299
  • Рейтинг: +130/-14
  • Скажи-що шукаєш в Інтернеті-і я скажу-хто ти.
DISEqC- тестер
« Відповідь #2 : 08:11:01, 17 Лютий 2008 »
Ну блін і дали жару! Ачого не примінили процесор Пєнтіум-4? Та й ще з радіопультом дистанційного керування.
    Вже більше року користуюсь подібним пристроєм який складається з любого тюнера(завжди є під рукою) і лампочок 26В  100мА.Працює безвідмовно.До речі в моєму випадку перевірка іде під реальним струмом(100-150мА),а не під5мА як у супер-пристрою.У дісеку найчастіше летять ключі і коли він буває підглюкує,то при слабому струмі нагрузки може себе не проявити,а лампочка усе покаже.Якщо є підозрілий вхід,можу залишити під нагрузкою на деякий час-хай прогріється.Дуже удобно працювати з старим Глобо(з точки зору переключень).До того ж він не боїться замикань по антені,чого не скажеш про Опенбокс.
Замало знайти своє місце в житті-треба знайти його першим!

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 968
  • Рейтинг: +1103/-13
DISEqC- тестер
« Відповідь #3 : 09:27:46, 17 Лютий 2008 »
Молодець кулібін,ще якщо розкажеш як лампочка відрізняє наприклад транспондер 11766 н 27500 з годбірду від сіріусовського,ціни тобі не буде!

Відсутній NAZAR

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 299
  • Рейтинг: +130/-14
  • Скажи-що шукаєш в Інтернеті-і я скажу-хто ти.
DISEqC- тестер
« Відповідь #4 : 19:00:13, 18 Лютий 2008 »
Молодець кулібін,ще якщо розкажеш як лампочка відрізняє наприклад транспондер 11766 н 27500 з годбірду від сіріусовського,ціни тобі не буде!
А до чого тут транспондер??? *-GДісек не повинен розрізняти транспондер.Він розрізняє команди на переключення супутників а не транспондерів.І подає живлення на потрібний конвертор.А розрізняти транспондери-то вже проблема тюнера. *-SДоречі понад 90% несправностей дісека пов"язані з ключами,які подають живлення.
Замало знайти своє місце в житті-треба знайти його першим!

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 968
  • Рейтинг: +1103/-13
DISEqC- тестер
« Відповідь #5 : 19:33:28, 18 Лютий 2008 »
А як така несправність дайсіка,не бачить на готбірді частоту 11034, і все все інше бачить а якраз ртр який хоче бачити мама яка приїхала з Росії в гості до доньки не бачить ,міняю дайсік і все йде,як вам такий глюк?

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1478
  • Рейтинг: +271/-0
DISEqC- тестер
« Відповідь #6 : 20:18:33, 18 Лютий 2008 »
А як така несправність дайсіка,не бачить на готбірді частоту 11034, і все все інше бачить а якраз ртр який хоче бачити мама яка приїхала з Росії в гості до доньки не бачить ,міняю дайсік і все йде,як вам такий глюк?
У мене було подібне. Якраз італійські RAI були потрібні клієнту - замінив дайсік і пішли.

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 275
  • Рейтинг: +53/-5
DISEqC- тестер
« Відповідь #7 : 12:34:01, 19 Лютий 2008 »
Молодець кулібін,ще якщо розкажеш як лампочка відрізняє наприклад транспондер 11766 н 27500 з годбірду від сіріусовського,ціни тобі не буде!
А до чого тут транспондер??? *-GДісек не повинен розрізняти транспондер.Він розрізняє команди на переключення супутників а не транспондерів.І подає живлення на потрібний конвертор.А розрізняти транспондери-то вже проблема тюнера. *-SДоречі понад 90% несправностей дісека пов"язані з ключами,які подають живлення.
А як на рахунок поляризації H i V? Там різні напруги подаються (13 - 18 Вольт)???
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 275
  • Рейтинг: +53/-5
DISEqC- тестер
« Відповідь #8 : 12:36:07, 19 Лютий 2008 »
А як така несправність дайсіка,не бачить на готбірді частоту 11034, і все все інше бачить а якраз ртр який хоче бачити мама яка приїхала з Росії в гості до доньки не бачить ,міняю дайсік і все йде,як вам такий глюк?

В тебе напевно тюнер ЖЛОБО 7010СХ. В нього є така вада щодо цього транспондера.
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 968
  • Рейтинг: +1103/-13
DISEqC- тестер
« Відповідь #9 : 17:45:37, 19 Лютий 2008 »
Тюнер якраз стронг 6355,і при чому тут тюнер якщо заміна дайсіка якраз і виправила ситуацію,а на тюнері який я перешиваю вдома ніколи не було ніяких затиків,це якраз один із самих стабільних аппаратів,так що видумувати версії типу "вродила бо сусід пяний був " я думаю тут ні до чого

Відсутній NAZAR

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 299
  • Рейтинг: +130/-14
  • Скажи-що шукаєш в Інтернеті-і я скажу-хто ти.
DISEqC- тестер
« Відповідь #10 : 18:12:25, 20 Лютий 2008 »
Молодець кулібін,ще якщо розкажеш як лампочка відрізняє наприклад транспондер 11766 н 27500 з годбірду від сіріусовського,ціни тобі не буде!
Тоді зустрічне питання-а як отой супер-пупер тестер(що в початку теми) відрізняє частоту 11766 від 12380???А якщо ще міряти АЧХ пропускного тракту дісека-дешевше купити пару ящиків тих дісеків і просто міняти їх.А те що ви описали-зовсім нетиповий дефект і може бути раз на тисячу.
Замало знайти своє місце в житті-треба знайти його першим!

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1741
  • Рейтинг: +1903/-3
DISEqC- тестер
« Відповідь #11 : 18:21:13, 20 Лютий 2008 »
nico2! але тестер покаже(чи показав) що проблема в дісеку, що він не бачить такої частоти 11034???
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній slav0n

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 115
  • Рейтинг: +63/-10
DISEqC- тестер
« Відповідь #12 : 20:31:38, 20 Лютий 2008 »
Ну блін і дали жару! Ачого не примінили процесор Пєнтіум-4? Та й ще з радіопультом дистанційного керування.
    Вже більше року користуюсь подібним пристроєм який складається з любого тюнера(завжди є під рукою) і лампочок 26В  100мА.Працює безвідмовно.До речі в моєму випадку перевірка іде під реальним струмом(100-150мА),а не під5мА як у супер-пристрою.У дісеку найчастіше летять ключі і коли він буває підглюкує,то при слабому струмі нагрузки може себе не проявити,а лампочка усе покаже.Якщо є підозрілий вхід,можу залишити під нагрузкою на деякий час-хай прогріється.Дуже удобно працювати з старим Глобо(з точки зору переключень).До того ж він не боїться замикань по антені,чого не скажеш про Опенбокс.
5 балів!  O0  Я взагалі і не задумувався над цим девайсом. Просто існують безпроблемні дісики. Раніше обзивались Kaon, потім Romsat, зараз набрався Globo.   
primuss3. Налаштуйся на супутник - Легко!

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 968
  • Рейтинг: +1103/-13
DISEqC- тестер
« Відповідь #13 : 19:06:51, 21 Лютий 2008 »
Найбільше причин в несправності дайсіка показує "вскритіє" як кажуть браття росіяни,відкриваєш а там так швидко їх паяють що не встигають добре вкласти центральні контакти конектору і в результаті вивід сам по собі а плата теж сама по собі ,коли підключаеш все працює через місяць ,два контакти  окислюються починаються вибрики,на рахунок фірм вже перепаяв кучу всяких,всі спішать бо попит великий.

Відсутній vadimd

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +2/-0
DISEqC- тестер
« Відповідь #14 : 19:07:54, 16 Березень 2009 »
Ну блін і дали жару! Ачого не примінили процесор Пєнтіум-4? Та й ще з радіопультом дистанційного керування.
    Вже більше року користуюсь подібним пристроєм який складається з любого тюнера(завжди є під рукою) і лампочок 26В  100мА.Працює безвідмовно.До речі в моєму випадку перевірка іде під реальним струмом(100-150мА),а не під5мА як у супер-пристрою.У дісеку найчастіше летять ключі і коли він буває підглюкує,то при слабому струмі нагрузки може себе не проявити,а лампочка усе покаже.Якщо є підозрілий вхід,можу залишити під нагрузкою на деякий час-хай прогріється.Дуже удобно працювати з старим Глобо(з точки зору переключень).До того ж він не боїться замикань по антені,чого не скажеш про Опенбокс.
А з чого таку лампочку зняти,або де знайти?

 

DisEqC перемикач"9026SW" - в кого як працює

Автор OgirokРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 10
Переглядів: 1395
Остання відповідь 21:54:50, 19 Листопад 2008
від M1sha
Globo/ digital/ opticum 3000,40........ і DiSEqC 8x1

Автор vasyokРозділ Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Відповідей: 5
Переглядів: 1848
Остання відповідь 10:25:15, 28 Липень 2010
від slavon
Galaxy Innovations GI S1126 - проблема з переключенням DiSEqC

Автор kkk3Розділ Galaxy Innovations

Відповідей: 2
Переглядів: 2203
Остання відповідь 19:48:32, 05 Лютий 2016
від kkk3
Globo 4100C - як перемикати / налаштувати DiseqC?

Автор sintraРозділ Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Відповідей: 20
Переглядів: 6681
Остання відповідь 22:59:01, 01 Грудень 2012
від VANOS
Orton 4100C - проблема з перемиканням DiseqC

Автор aprilРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 13
Переглядів: 3416
Остання відповідь 22:30:18, 18 Жовтень 2017
від loza77