Автор Тема: Orton 4100C - проблема з перемиканням DiseqC  (Прочитано 3673 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній april

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 384
  • Рейтинг: +223/-13
  • (Янтарне)
Хто що скаже в такій ситуації - 3 супутника, Сіріус -1 порт, Хотбірд - 2 порт, Амос - 3 порт. Тепер сама проблема. Сіріус і Хотбірд фуричать, а от по амосу слідуюче - відсутність сигналу. Сигнал появляється якщо переклацаю в налаштування супутника поляризацію із авто- поступово знову до авто. Але тільки переключу на любий канал із іншого супутника, вертаюсь назад - амос знову глухо. Знову міняю поляризацію - сигнал появляється, і коли переключаю по каналах амоса - сигнал присутній, тільки знову на сіріус чи хотбірд - знову та ж лабуда. Прошивка Gi- совська. Материнка ніпричому, підставляв нову. Всі напруги із бж виходять в нормі, на виході вч-блока теж все гуд напруга 14 і 19,5 В.  Підкажіть в чому трабла.

Додано: 23:49:36, 21 Жовтень 2016
Сам запитав - сам і відповім. Причина дуже банальна! В мене підключення йде через супутникові розетки які в стіні вмонтовані. От цей роз'єм (бочка) і зіграла роль. Підключив напряму до дісека - все фуричить аж гай шумить. Хоча на цьому місці і дрім і соло і gi8120 працюють без проблем. Одним словом китай є китай (4100с) . Так що майте наувазі, якщо в когось таке буде.
- GI 8180 (VU+Solo)
- GI 8120

- MI BOX 3
- I Like Home Box
4W-5E-13E-36E

Відсутній vasjabr

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1508
  • Рейтинг: +2452/-39
Orton 4100C - проблема з перемиканням DiseqC
« Відповідь #1 : 05:58:45, 22 Жовтень 2016 »
Пригадую подібна ситуація була й у мене колись... Правда, без розетки. Питання вирішилося заміною "головки". ca.,
GI 8180 Vu+Solo, ORTON 7010CX, LEMBERG 2000 4,8*E, 13*E, 4*W
SAMSUNG UE32EH6037UXUA
=================================
ГЕРОЇ ПОТРІБНІ ТАМ, ДЕ НЕ ВИСТАЧАЄ ФАХІВЦІВ
===
Я російською не розмовляю тільки за то,
що нею розмовляє путін-Ху@ло!!!

Відсутній owl

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 193
  • Рейтинг: +26/-0
Orton 4100C - проблема з перемиканням DiseqC
« Відповідь #2 : 06:29:12, 22 Жовтень 2016 »
Головка це  круто. Розетка ще крутіше.  В мене підбором дісека обходилось, і не один раз.
І якраз 4100 менше всіх на цьому глючив.
Openbox AS1 (36, 9), Openbox S5 (36, 9), uClan B6 (4.9, 13, 4, 36, 9),
Globo 7010А (4.9, 13, 4), Humax VA-Fox (♩♫♪ ☊)
----------------------------------------------------------------------------------

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Orton 4100C - проблема з перемиканням DiseqC
« Відповідь #3 : 07:46:49, 22 Жовтень 2016 »
Значить апрільові попалася модель дешевої збірки, бачив пару раз таке, що ставлять некондиційні деталі і апарат за місяць здихає, міряєш ємності, а там замість 47 мкФ всього лиш 12..
На переключення дисеків впливає сигнал 22 кГц і коли неякісний кабель чи всілякі там розетки, котрі вносять затухання власне і такі проблеми, це дуже добре видно на осциллографі по рівню сигнала..
З досвіду: підбором дисека спробувати можна, але не факт, що зимою буде добре працювати: саме краще ставити якісний кабель.
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14

Відсутній april

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 384
  • Рейтинг: +223/-13
  • (Янтарне)
Orton 4100C - проблема з перемиканням DiseqC
« Відповідь #5 : 00:37:13, 23 Жовтень 2016 »
В мене однозначно справа не в головках, бо стоять квадро. Там де є розетка - не фуричить, а ось є один вихід напряму кабель із стіни - то там все гуд. Думаю страва в б/ж, як каже tosat - проблема в дешевих комплектуючих. Доречі 4100с чорного кольору із мордою як в дріма 500s. В ньому стоїть малий (дешевий) б/ж. Хоча я в ньому і перепаював кондюк 47мкф 400V (стояв рідний 32мкф 400V) - але нічого не дало. Кабель прокладений не дешевий. Головки інверто квадро білі. Дісики - ортон в кожусі.

Хлопці ще хочу спитати по GM Spark Reloaded (аналог GI 8120), правда тема не по цьому ресу, але щоб не створювати окремої порадьте тут. Така проблема - інколи відвалюється мережева карта, з нітого ні сього (тухнуть світлодіоди і пропадає мережа). Роутер і пачкорд нідочого перевірено. Допомагає повний ребут через тумблер. Також замітив що на розширенні 1080і по шдмі, інколи (дуже рідко але буває) починає пропадати зображення (екран тухне потім на долі секунди картинка появляється і знов чорний екран, звук йде. Коли появляється картинка видно горизонтальні фризи у вигляді однієї тонкої полоски на всю ширину екрану. Також замітив інколи екран на долі секунди повністю зеленіє і появляється знову нормальна картинка.  Коли переключив розширення на 720 вроді все гуд. Що це може бути? Часом не кондюки підсохші? Але проблема і з мережевою і відеовиходом одночасно??? Хто що підкаже?
« Останнє редагування: 00:48:48, 23 Жовтень 2016 від april »
- GI 8180 (VU+Solo)
- GI 8120

- MI BOX 3
- I Like Home Box
4W-5E-13E-36E

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 897
  • Рейтинг: +317/-13
  • Іграшки-низькі ціни
Orton 4100C - проблема з перемиканням DiseqC
« Відповідь #6 : 06:18:08, 23 Жовтень 2016 »
Також замітив що на розширенні 1080і по шдмі, інколи (дуже рідко але буває) починає пропадати зображення (екран тухне потім на долі секунди картинка появляється і знов чорний екран, звук йде. Коли появляється картинка видно горизонтальні фризи у вигляді однієї тонкої полоски на всю ширину екрану. Також замітив інколи екран на долі секунди повністю зеленіє і появляється знову нормальна картинка.  Коли переключив розширення на 720 вроді все гуд. Що це може бути? Часом не кондюки підсохші? і відеовиходом одночасно??? Хто що підкаже?

Мабуть з процесором проблема!! Якщо є можливість віддайте по гарантії!!!

У мене було подібне коли коли стояло 1080 на хд каналах тюнер зависав, коли включав 480 576 все працювало!!! Тюнер був нови тому віддав по гарантії
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Orton 4100C - проблема з перемиканням DiseqC
« Відповідь #7 : 07:19:35, 23 Жовтень 2016 »
Думаю страва в б/ж, як каже tosat - проблема в дешевих комплектуючих. Доречі 4100с чорного кольору із мордою як в дріма 500s. В ньому стоїть малий (дешевий) б/ж. Хоча я в ньому і перепаював кондюк 47мкф 400V (стояв рідний 32мкф 400V) - але нічого не дало.
Щоб не думати, треба тимчасово підкинути завідомо робочий блок живлення (навіть тупі базарники так роблять) і тоді точно будеш знати чи б.ж. чи материнка (можуть бути проблеми і там і там).
Також один раз при монтажі мав подібне (кабель дешевий, клав не я і розетка вже прикручена будівельниками), так от: щоб отримати сигнал викинув середину розетки, замінивши її з'єднювачем кабелю (за резистори на телевізійних розетках в курсі, викинув зразу).
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 897
  • Рейтинг: +317/-13
  • Іграшки-низькі ціни
Orton 4100C - проблема з перемиканням DiseqC
« Відповідь #8 : 12:26:24, 23 Жовтень 2016 »
кабель дешевий, клав не я і розетка вже прикручена будівельниками), так от: щоб отримати сигнал викинув середину розетки, замінивши її з'єднювачем кабелю (за резистори на телевізійних розетках в курсі, викинув зразу).

90% у вже прокладених по кімнатах кабелі з розетками (новобудови практично) так само роблю  !!!!
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній duman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 200
  • Рейтинг: +275/-0
Orton 4100C - проблема з перемиканням DiseqC
« Відповідь #9 : 12:46:44, 23 Жовтень 2016 »
Пошук причини треба починати з кола 22в блока живлення.Після діода має стояти кондиційний конденсатор 220..470мк на 35в не менше, а від нього дросель фільтра намотаний на фериті.В більшості  випадків такі проблеми з переключенням створює дротяна перемичка через феритовий циліндрик замість нормального дроселя.Якщо бж ніпричому то тут потрібен осцилограф щоб оцінити форму і розмах 22кгц а потім приймати міри.

Відсутній oleh61

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1042
  • Рейтинг: +829/-6
  • Я тут,але мене не видно (Бурштин)
Orton 4100C - проблема з перемиканням DiseqC
« Відповідь #10 : 17:20:56, 23 Жовтень 2016 »
Така проблема - інколи відвалюється мережева карта, з нітого ні сього (тухнуть світлодіоди і пропадає мережа)
мав таку хворобу 8120 -банальний "неконтакт" мережухи,адже плата на розємі ...
GI 8180 ! Samsung UE40J ! Samsung 5.1CH ! DiSEgS 8х1-75E+31.5Е+36E+9Е+13E+5E+4W ! TL-841ND ! W 7х64; SSD 120G ;Samsung(23")

Відсутній viccy

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +0/-0
Orton 4100C - проблема з перемиканням DiseqC
« Відповідь #11 : 18:58:00, 08 Квітень 2017 »
В мене була така сама проблема та вирішилась зміною виходів дісека, які йдуть до голов.

Відсутній Gazdum

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 1
  • Рейтинг: +0/-0
Orton 4100C - проблема з перемиканням DiseqC
« Відповідь #12 : 19:25:25, 18 Жовтень 2017 »
Привіт. Така ситуація: АМОС_1-2, АМОС3 навесні добавився транспондер 11176H30000. Змінив, все було ОК (ICTV,STB) і т.д.
З недавнього часу пропали канали ці, при спробі сканувати видає  : Searching 11176H30000  Fail..... жодного каналу, але на інших деяких транспондерах знаходить деякі канали. Що може бути?

Присутній loza77

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 320
  • Рейтинг: +527/-33
Orton 4100C - проблема з перемиканням DiseqC
« Відповідь #13 : 22:30:18, 18 Жовтень 2017 »
Уточніть, на яких деяких транспондерах, і які деякі канали  знайшлися, щоб зробити хоч якісь  висновки що може бути.

 

Софти(Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Globo 4100c

Автор gotsanyukРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 10
Переглядів: 9162
Остання відповідь 09:38:37, 29 Липень 2015
від bodyan
Продам Opticum 9500, Opticum 4100C, 4ORTON 4060 CX + карта Xtra TV.

Автор vitivanРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 6
Переглядів: 4093
Остання відповідь 08:11:37, 11 Листопад 2011
від vitivan
Dreambox 800 та проблема "Сервіс не знайдено (SID не знайдено в PAT)"

Автор OgirokРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 3218
Остання відповідь 17:19:01, 26 Серпень 2010
від v22
Проблема "Скидання сетінгів" та її вирішення

Автор OgirokРозділ AF-XX18

Відповідей: 17
Переглядів: 3900
Остання відповідь 03:55:29, 19 Червень 2008
від westsat
Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 2675
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk