Автор Тема: Globo 4100C - як перемикати / налаштувати DiseqC?  (Прочитано 6726 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sintra

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +1/-0
привіт усім. пройшовся по сайту і бачу що не розумію я усіх термінів а проблема існує...
був в дома улітку і купив тюнер orton 4100 C mini, привіз за 4000 км. замінив на старий тюнер
і бачу що працює якось нетак як хотілось би, а отже...
влючаю на хотбір канали працюють є сигнал, переключаю на сіріус - працює є сигнал, потім знову переключаю на хотбірд... і тут опа - сигналу вже немає. що роблю, виключаю живлення,
потім включаю знову і сигнал появляється, ну а потім усе наново.
підкажіть чому так бо набридло постійно включати і виключати...
а везти назад 4000 км немає можливості.
Дякую

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 972
  • Рейтинг: +1103/-13
потрібна допомога
« Відповідь #1 : 22:12:18, 21 Жовтень 2012 »
DISEqC переключати порти 1/1-1/4 до появи сигналу на кожному супутнику може бути так astra 4.8(sirius)1/4,amos 2/4 hotbird 3/4 або astra4.8-2/4 amos1/4 взагалі треба переключати і контролювати рівень сигналу кожен з супутників може бути на любому з чотирьох портів,мотор вимкнений

Відсутній sintra

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +1/-0
потрібна допомога
« Відповідь #2 : 22:31:36, 21 Жовтень 2012 »
дякую. на срарому тюнері стояв хотбірд на 2/4 а сіріус на 1/4. я настройки неміняв
так він (новий тюнер) дає сигнал спочатку а потім після переключення каналів зі сіріуса на хотбірд сигнал пропадає.
Дякую

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4232
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
потрібна допомога
« Відповідь #3 : 04:57:52, 22 Жовтень 2012 »
Порти дісіку треба виставити так як було у старому тюнері.
А взагалі orton 4100 C mini це ще той металолом китайський, тому мяко кажучи Ви трохи помилилися у виборі приймачу...  :2funny: ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній дядя Міша

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1066
  • Рейтинг: +3868/-10
  • Івано-Франківська обл
потрібна допомога
« Відповідь #4 : 06:23:04, 22 Жовтень 2012 »
Подивіться в меню, чи виключено 12v
Доброта-вище всіх якостей.

Відсутній oleh61

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1042
  • Рейтинг: +829/-6
  • Я тут,але мене не видно (Бурштин)
потрібна допомога
« Відповідь #5 : 09:09:11, 22 Жовтень 2012 »
Подивіться в меню, чи виключено 12v
а навіщо там дивитись ?а при чому тут 12 V ?
GI 8180 ! Samsung UE40J ! Samsung 5.1CH ! DiSEgS 8х1-75E+31.5Е+36E+9Е+13E+5E+4W ! TL-841ND ! W 7х64; SSD 120G ;Samsung(23")

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4232
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
потрібна допомога
« Відповідь #6 : 09:55:16, 22 Жовтень 2012 »
Я думаю, що Д.Міша, мав на увазі LNBP - 12/18 V. але воно тут нідочого, тут причина у "дуже якісному"  ВЧ тюнері, тепер під нього треба підбирати голови, дісік, кабель, короче геморою немеряно, зате дешевий тюнерок як колись борщ у совецькій столові...  :2funny: :2funny: :2funny: ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній vasjabr

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1508
  • Рейтинг: +2452/-39
потрібна допомога
« Відповідь #7 : 13:09:47, 22 Жовтень 2012 »
Подібна оказія сталась у мене з Q-SAT ST-9 після кількох місяців роботи. Допомогла заміна конверторів (головок). ca.,
GI 8180 Vu+Solo, ORTON 7010CX, LEMBERG 2000 4,8*E, 13*E, 4*W
SAMSUNG UE32EH6037UXUA
=================================
ГЕРОЇ ПОТРІБНІ ТАМ, ДЕ НЕ ВИСТАЧАЄ ФАХІВЦІВ
===
Я російською не розмовляю тільки за то,
що нею розмовляє путін-Ху@ло!!!

Відсутній lwm

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 115
  • Рейтинг: +46/-0
потрібна допомога
« Відповідь #8 : 18:29:35, 22 Жовтень 2012 »
глобоподібні не з усіма дісеками працюють.були проблеми з деякими ортонами та локусами .вирішував завжди дісеками елкон -і дешево і сердито

Відсутній sintra

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +1/-0
потрібна допомога
« Відповідь #9 : 22:08:24, 22 Жовтень 2012 »
дякую усім. дешевий сир тільки в ...., але я привіз щей три комплекти для друзів, у них працюють нормально. головки ще неміняв є нові але треба ще й настройщика щоб усе виставив. напевно буду відправляти додому є гарантія на рік.
дякую

Відсутній apafioz

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 273
  • Рейтинг: +71/-17
потрібна допомога
« Відповідь #10 : 09:35:06, 28 Листопад 2012 »
Шановні знатоки))) !  Зняв з ортон 4050 список каналів, і хочу його залити в Глобо 7010А. УАВАГА питання! Щось конвертувати нада, і якщо нада то чим, чи можна лити на пряму! файл с 4050 прикріплюю до питання. Дякую *-P
Слава Україні!!!!!!
Didgital4100 4w-5e-13e
openbox300  4w-5e-13e i ABS75
Панове "-" ще нічого не кажуть :-)

Відсутній VANOS

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +221/-1
потрібна допомога
« Відповідь #11 : 21:28:08, 28 Листопад 2012 »
Шановні знатоки))) !  Зняв з ортон 4050 список каналів, і хочу його залити в Глобо 7010А. УАВАГА питання! Щось конвертувати нада, і якщо нада то чим, чи можна лити на пряму! .....
В загальному даний файл можеш лити в 7010А, (хоча все робиш на свій страх і ризик) всеж таки процесори на даних тюнерах різні, хоча програмне забезпечення схоже і шиються однаковими програмами.
Якщо шиєш, краще шити через AliEditor.
Я всеж нічого в даному списку не побачив особливого щоб заливати його, а не інший який можна скачати на сайті. :)

Відсутній apafioz

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 273
  • Рейтинг: +71/-17
потрібна допомога
« Відповідь #12 : 14:23:51, 29 Листопад 2012 »
Шановні знатоки))) !  Зняв з ортон 4050 список каналів, і хочу його залити в Глобо 7010А. УАВАГА питання! Щось конвертувати нада, і якщо нада то чим, чи можна лити на пряму! .....
В загальному даний файл можеш лити в 7010А, (хоча все робиш на свій страх і ризик) всеж таки процесори на даних тюнерах різні, хоча програмне забезпечення схоже і шиються однаковими програмами.
Якщо шиєш, краще шити через AliEditor.
Я всеж нічого в даному списку не побачив особливого щоб заливати його, а не інший який можна скачати на сайті. :)
Розумієш Шановний Ванос. ці тюнера стоять в одних людей, і вони хочуть щоб списки каналів були в однаковими на обох тюнерах, що роби... шити чи не шити? Може ще хтось висловить, свою думку?
Слава Україні!!!!!!
Didgital4100 4w-5e-13e
openbox300  4w-5e-13e i ABS75
Панове "-" ще нічого не кажуть :-)

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
потрібна допомога
« Відповідь #13 : 14:40:28, 29 Листопад 2012 »
вони хочуть щоб списки каналів були в однаковими на обох тюнерах, що роби... шити чи не шити? Може ще хтось висловить, свою думку?

Ага. Постав 2 однакові тюнери в обох користувачів. А що, реально. 
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній sazan

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 75
  • Рейтинг: +57/-0
  • час рікою пливе ...
потрібна допомога
« Відповідь #14 : 20:48:40, 29 Листопад 2012 »
Радив би,не ризикувати.Особисто пробував таке зробити-закінчилося тим,що вивів з ладу 7010А з усіма наслідками.Краще вже посидіти годинку,і вручну впорядкувати список.
Sat-Integral S-1223 HD ROCKET.0,9м.Hot+Sir+Am+36Е

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 7682
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 3053
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 3021
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2856
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5766
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan