Автор Тема: Globo 5000  (Прочитано 2477 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній nester2004

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 89
  • Рейтинг: +33/-0
Globo 5000
« : 13:49:54, 29 Грудень 2007 »
Тюнер включається на екрані список каналів є, на вході LNB IN є 19 вольт. Тюнер рівня сигналу не показує. Вчому може бути причина???

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Globo 5000
« Відповідь #1 : 20:04:56, 29 Грудень 2007 »
В несумісності списку каналів, який ти маєш в тюнері, і прошивкою в ньому.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +31/-2
Globo 5000
« Відповідь #2 : 20:17:24, 29 Грудень 2007 »
Попробуй кондюк на напругу 22в поміняти. Повинно піти  :coolsmiley:

Відсутній nester2004

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 89
  • Рейтинг: +33/-0
Globo 5000
« Відповідь #3 : 22:04:18, 29 Грудень 2007 »
Підставляв робочий блок живлення, не працює

Відсутній olvik

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 36
  • Рейтинг: +19/-0
Globo 5000
« Відповідь #4 : 22:16:24, 29 Грудень 2007 »
18/13 вольт на вході ЛНБ це горизонтальна/вертикальна поляризації. Перевірити чи при зміні поляризації міняється напруга на вході ЛНБ.
Dreambox DM500s, DM800 HD PVR, ADSL.

Відсутній nester2004

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 89
  • Рейтинг: +33/-0
Globo 5000
« Відповідь #5 : 23:04:30, 29 Грудень 2007 »
при зміні поляризації не міняється напруга. Постійно стоїть на 19 вольт

Відсутній zioom

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 420
  • Рейтинг: +219/-91
Globo 5000
« Відповідь #6 : 00:08:37, 30 Грудень 2007 »
В LM 317 за звичай ну ви даєте .

Відсутній nester2004

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 89
  • Рейтинг: +33/-0
Globo 5000
« Відповідь #7 : 09:51:13, 30 Грудень 2007 »
Дякую що допомогли. Дійсно проблема була в КА317

Відсутній nester2004

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 89
  • Рейтинг: +33/-0
Globo 5000
« Відповідь #8 : 10:49:53, 30 Грудень 2007 »
Працював тюнер після заміни КА317 10 хвилин і знову не працює, таж сама проблема.

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +31/-2
Globo 5000
« Відповідь #9 : 14:59:19, 31 Грудень 2007 »
Поміняй знову. І обов"язково перевір чи часом дісек не підкорочує. (всяке може бути)

Відсутній nester2004

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 89
  • Рейтинг: +33/-0
Globo 5000
« Відповідь #10 : 11:38:10, 01 Січень 2008 »
Підключав без дісіка, міняв ще раз та ж сама ситуація

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Globo 5000
« Відповідь #11 : 21:05:31, 01 Січень 2008 »
міняв ще раз та ж сама ситуація

В якому розумінні - що 317 знову вилітає через певний час ? Десь тоді (якщо правильно все тобою описано) підкорочує, в головці чи найбанальніше - на котромусь з F-штекерів, тобто екран коротить на центральну жилу. Причому не коротить надійно, а якраз підкорочує. Варта перевірити всі з"єднання, якщо вилітає 317. Навіть і на перевіреному (за твоїми словами) дайсеку.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній zioom

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 420
  • Рейтинг: +219/-91
Globo 5000
« Відповідь #12 : 22:34:26, 02 Січень 2008 »
Поміняй LM до антени непідключай провір напругу на виході LM 317 та на вході ресивера також провір чи LM негріеться коли випаяєш LM317 провір опір на вході ресивера .
Доречі зустрічав попадання рідини в кабель що і викликало поломку ресивера після підключення до антени.
Причому більшість каналів навіть показувала.

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +31/-2
Globo 5000
« Відповідь #13 : 12:41:18, 03 Січень 2008 »
Мені здається, що хомут в радіоканалі. А саме попробуй відкрити обидві кришечки і повідкусуй усі провідники, що торчать. Вони напевне і підкорочують до покришки. В мене подібне було з 7010 А. Хоча ЛМ я не міняв. :)

Відсутній Uras

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 93
  • Рейтинг: +34/-0
  • Я
Globo 5000
« Відповідь #14 : 19:08:57, 23 Лютий 2010 »
В мене є тюнер Globo 5000  проблема така сама як в nester2004  тільки канали я переключити неможу ні в меню зайти  стоїть на першому 1+1 і на вході LNB IN є 18 вольт. Скажіть шо то за LM 317  і  КА317 як виглядає , як мені то знайти , an24
хотілобся зробити цей тюнер він в мене вже пів року лежить ca.,

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 7293
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 2978
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2835
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5393
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan
проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1244
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh