Технічний відділ > Різні технічні рішення

Чи можливо таке: Один кабель - два тюнери, абсолютно незалежно.

<< < (4/6) > >>

Ogirok:
Ось такий нині прикупив відеосендер. Без зовнішньої антени.  Тестую.
Між поверхами щось  не дуже .
У межах одного поверха - добре.
Така трабла: коли проходжу через уявну пряму між трансмітером і приймачом,  спостерігаю "шум та часткову втрату сигналу"
1 фото - приймач
2 фото - трансмітер

vav:
Я теж з тим стикався і нераз
Завади і "made in china" an33

tosat:

--- Цитата: vav від 17:20:38, 16 Лютого 2008 ---Завади і "made in china" an33

--- End quote ---
а чому Китай..?Думаю тут справа в тому що немає зовнішньої антени, і відповідно потужність в два рази менша...Ці Скайнети поставляють запорожці, якість повинна бути добра (до речі у відеосендері також 4 канали та стереозвук), шкода, що ті німецькі щезли з продажі.. :(

Ogirok: вихід простий -підняти приймач та передавач відеосендера на мах можливу висоту (наскільки шнури позволяють), тоді можна ходити спокійно...
P.S. Я вчора точно такий самий придбав - інших зараз просто немає, хіба що гірші (брав колись такий маленький, в ролі антени був кусок дроту 15 см - так то точно китайські, бо стерозвуком там і не пахло)...

Ogirok:
Виніс трансмітер на стрих. Жодного разу не глючило. Хіба як спеціально стати на лінії двох коробочок.

Sat_Odessa:
Сорi за мою мову, але в мене з цiм проблем :(
Е такi головкi (десь бачив iнфу, але зараз не памьятаю) що можно до них по одному кабелю до 4-ох тюнерiв незалежно пiдъеднати. Вони роблять за протоколом Дiсека, але як саме - я так i не зрозумiв. Це щось з нового, тому мало хто з цим зiткався.
Був бы вдячний, якщо хтось розтлумачив би менi принцiп !

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version