Технічний відділ > Різні технічні рішення

Чи можливо таке: Один кабель - два тюнери, абсолютно незалежно.

<< < (5/6) > >>

tosat:
Дійсно,  на якомусь форумі про це читав, але коли побачив скільки головка та комутатор коштує, то зразу за це забув.., такі системи застосовуються тільки тоді, коли немає окремих кабелів...

ra56:
Народ, я теж придбав такий ж  відеосендер, як і Ogirok, але нічого не показує, не підскажете як його підключити?

Android-80:

--- Цитата: ra56 від 15:31:28, 14 Вересня 2008 ---Народ, я теж придбав такий ж  відеосендер, як і Ogirok, але нічого не показує, не підскажете як його підключити?

--- End quote ---
Не забувайте, що один є передавачем а інший - приймачем. Ви не переплутали? Тай до того на сендерах(передавачах) існують канали(частоти), які перемикаються, а зроблено це для того, бо є перешкоди, які унеможливлюють нормальну роботу цих сендерів. Найбільший ворог це радіотелефони та мобілки :tickedoff: Удачі.

ra56:
Я не переплутав, а як настроїти частоту?
В мене взагалі чорний екран і відстань 5 м.
Мабуть бракований сендер попався!

Android-80:

--- Цитата: ra56 від 18:02:27, 14 Вересня 2008 ---Я не переплутав, а як настроїти частоту?
В мене взагалі чорний екран і відстань 5 м.
Мабуть бракований сендер попався!

--- End quote ---
Точно не переплутав? :2funny: приймач під"єднати до ТБ, а трансмітер до тюнера, но ніяк не навпаки. А канал міняти просто: клацаєш кнопку на трансмітері з інтервалом в 5-ть секунд, там всого-навсього, помоєму, не більше 5-ти каналів.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version