Технічний відділ > Різні технічні рішення

Чи можливо таке: Один кабель - два тюнери, абсолютно незалежно.

(1/6) > >>

Ogirok:
На цьому форумі вже обговорювалися питання:
-  одна антена на кілька абонентів,
- супутникове та ефірне ТБ по одному кабелі.

zorrow:
SkyStar 2 з стронгом 4450 в мене були колись років 2 назад   
підключені,  точно не можу спомнити    їхньої повидінки  а от повидінку  своеї  дружини  споминаю  коли  вона  сідае  дивитись
свій  сиріал то  я  компа  незаймаю. Другими  словами якщо  ради
експирименту  можна  а для людей......

nzoran:
Теоретично можна навішати усіляких прибамбасів там - комутатори/ согласуючі пристроїв електроніки і т д/ а практично це гіморой на голову та по вартості не рентабельно/ простіше поставити твіни не марнуючи часу.
  ...а на рахунок одного кабеля в стіні/ реальніше подумати як запустити додатковий кабель

Gosha:
Не тільки теоретично, а я колись давненько (зараз вже не експерементую з таким) і практично це робив!
Але все залежить які супутники потрібно дивитись.
Це тут не було сказано, -яка конфігурація антени.
Ось припустим - берем один ,єдиний Амос і....все получається!
По одному кабелю включаємо 2 тюнера!
Тільки перший залишаємо ,як є,..-без змін,а в другому виключаємо подачу напруги на конвертори.
Дві частоти 10722 і 10759 - і більше нічого імпортного не сканувати -ось і все працює!
Тільки тут одне правило невеличке--перший тюнер НЕМОЖНА вимикати з розетки! (я думаю зрозуміло чому).
Те саме можна і по любому іншому супутнику зробити, соблюдаючи полярізаціі і модуляціі 22кгц.

tosat:
Якщо питання тільки в тому, що немає кабелю, можна зробити простіше: тьюнер ставиться на горищі, а до нього підключається відеосендер 2,4 ГГц, є нерогані зі стереозвуком, найкраще брати з зовнішніми антенами, орієнтовна ціна 250-300 грн, проте, коли заведено ефірне т/б простіше підключити ДМВ модулятор другого тьюнера через  сплітер в кабель ефірного т/б...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version