Технічний відділ > Різні технічні рішення

Чи можливо таке: Один кабель - два тюнери, абсолютно незалежно.

<< < (3/6) > >>

Android-80:

--- Цитата: Ogirok від 14:07:00, 07 Січня 2008 ---Цікаво, а чи працює справді  стабільно той відеосендер? Чи бувають з ним заморочки?
--- End quote ---

Працює все без проблем. Недавно мав клієнта якому було потрібно зробити відео з сат тюнера на інший телевізор,але умова була без жодних кабелів. А саме головне,що про гроші і мови не було(тобто клієнт сказав: скільки треба стільки і заплачу). Звісно я йому запхав відеосендера і радіопульт(300+150 грн.).

ЗІ. Клієнт залишився задоволеним.

Gosha:

--- Цитата: Ogirok від 14:07:00, 07 Січня 2008 ---Цікаво, а чи працює справді  стабільно той відеосендер? Чи бувають з ним заморочки?
________
А на рахунок мене, - якщо бачу що не впораюсь то і не беру такої роботи. Сказав відразу - таке зробити буде коштувати відповідну копійчину. І все. Тишина у відповідь.

--- End quote ---
Лічно мені відеосендер не сподобався.
Я 2 рази пробував його.
В першому випадку просто клієнт настояв,щоб його залишити...бо я був проти -я халяву не лишаю.
Найголовніший мінус -це те ,що коли дзвонять домашні (радіотелефони), мобільні --то помєхи по всйому екрану....-нерви мені сильно би така техніка зіпсувала.
А в другому випадку знов спробував...
Взяв на всяк випадок різних фірм, один відеосендер від Стронга (досить симпатичний на вигляд) , і ще якийсь -не запомнив фірму.
Результат -ні мені -ні клієнту не сподобалось.
....
Краще все кабелями розводити.

sasha1:
Гоша!
Повністю с тобою згоден.Мав я теж гемору з такими цяцьками.

tosat:
Не хочу нікому нав"язувати свою думку - теж в одного "крутого" клієнта мав гемор з простим відеосендером: в нього було залізобетонне перекриття, то через два поверхи не робило стабільно, але взяв не набагато дорожче, німецького виробництва, я я вже писав раніше, з зовнішніми антенами - підключив і все робить стабільно, до речі продавалось на Львівському радіоринку...
 То Android-80: а для чого ти клієнту встановлювати радіопульт? Нормальні відеосендери 2,4 Ггц в одну сторону передають сигнал від тьюнера до теліка та в зворотню сигнали з пульта д/у на тьюнер...
Gosha: це діло смаку - сумніваюсь, що коли буде клієнт розмовляти по мобілі, то буде одночасно дивитись ще й телік..

Просканував пару сторінок з інструкції, можливо комусь пригодиться...

lvoldemar:
А як ця штукенція уживається з Wi-Fi ?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version