Технічний відділ > Різні технічні рішення
Чи можливо таке: Один кабель - два тюнери, абсолютно незалежно.
sasha1:
Всіх з Наступаючим Різдвом Христовим! Навряд чи вийде. Він же пише для транслювання різних каналів (різні поляризація і т.д.)
Так шо другий кабель тягни.
tosat:
Чому це не вийде..? Встановлюється одна сат антена, головки відповідно твіни, один кабель заводиться в розетку, підключається один тьюнер, до другого виходу твінів (на горищі) підключається другий тьюнер і відповідно передавач відеосендера, знизу встановлюється приймач відеосендера який втикається в телік.Недолік такої системи це те що сигналу з простої антени на другий телік не передаси, бо кабеля нема, крім того ще потрібне на горищі живлення 220 В для тьюнера та сендера, зате можна поставити в любе місце в радіусі 50 метрів без кабелю.Недавно (перед Новим роком) робив щось подібне в Буковелі.Відеосендери мають 4 робочих канали, і їх можна встановити хоть 4 штуки одночасно.Досить зручна штука, коли не підведено ні одного кабелю.., до речі AV сигнал можна передавати не тільки від тьюнера, але і від DVD, або відео...
Теж хочу привітати всіх з Різдвом Христовим..!
sasha1:
А якщо нема горища,а це дім 9 поверховий,то де другий тюнер ставити? :-[
tosat:
--- Цитата: sasha1 від 19:22:51, 06 Січня 2008 ---А якщо нема горища,а це дім 9 поверховий,то де другий тюнер ставити? :-[
--- End quote ---
Я думаю, в шановного Ogirok така задача не стоїть, але і з 9-го поверха скажем на перший будуть великі втрати сат сигналу в кабелі, бували в мене деколи такі ситуації, коли клієнти проживали з північної сторони будинку і бажали, щоб сат антена стояла в них на балконі.., приходилось йти їм на комроміс та звертатись до сусідів - imxo, це деколи простіше, але якщо стосується кабелю в 9-ти поверховому будинку, сумніваюсь, що на такому будинку ззовні зроблений "євроремонт" і можна акуратно зсередини квартири просвердлити отвір назовні протянувши кабель та встановивши євророзетку...В тих особняках, що я працював господарі і чути нічого нехочуть про те, щоб тягнути кабель - євроремонт їм дорожче... ;)
Ogirok:
Цікаво, а чи працює справді стабільно той відеосендер? Чи бувають з ним заморочки?
________
А на рахунок мене, - якщо бачу що не впораюсь то і не беру такої роботи. Сказав відразу - таке зробити буде коштувати відповідну копійчину. І все. Тишина у відповідь.
Навігація
Go to full version