Автор Тема: DiSEqC 6х1 як організувати  (Прочитано 709 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній vcj

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +11/-0
DiSEqC 6х1 як організувати
« : 11:32:15, 12 Жовтень 2007 »
Усим првіт!!!

У мене питання: Хочу поставити ще один тазок на Yamal 90 і треба розширювати DiSEqC. Чи можна яким небудь чином організувати з двох 4х1 -> 6х1?

Дякую за выдповыдь.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
DiSEqC 6х1 як організувати
« Відповідь #1 : 11:56:32, 12 Жовтень 2007 »
Можна зробити не 6 виходів,а (4Х1)Х2=8. А зробити можна це за допомогою реле 0/12 v
Один дісек буде прцювати при 0,а другий при 12. Ці параметри виставляються в настройках антени,там де порти в дісека виставляєш. Але є ще можливість зробити з трьох дісеків,без реле,але це вже друге питання... ;D

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 275
  • Рейтинг: +53/-5
DiSEqC 6х1 як організувати
« Відповідь #2 : 12:12:27, 12 Жовтень 2007 »
Можна зробити не 6 виходів,а (4Х1)Х2=8. А зробити можна це за допомогою реле 0/12 v
Один дісек буде прцювати при 0,а другий при 12. Ці параметри виставляються в настройках антени,там де порти в дісека виставляєш. Але є ще можливість зробити з трьох дісеків,без реле,але це вже друге питання... ;D

Але в АРІОНОПОДІБНИХ живлення для реле береться зі скарта на тюнері і кнопкою сат/тв (мабуть так вона називається) виключаємо/включаємо 12В.
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
DiSEqC 6х1 як організувати
« Відповідь #3 : 12:19:58, 12 Жовтень 2007 »
Можна зробити не 6 виходів,а (4Х1)Х2=8. А зробити можна це за допомогою реле 0/12 v
Один дісек буде прцювати при 0,а другий при 12. Ці параметри виставляються в настройках антени,там де порти в дісека виставляєш. Але є ще можливість зробити з трьох дісеків,без реле,але це вже друге питання... ;D

Але в АРІОНОПОДІБНИХ живлення для реле береться зі скарта на тюнері і кнопкою сат/тв (мабуть так вона називається) виключаємо/включаємо 12В.
А до чого тат аріоноподібні? Людина просто запитала,як організувати 6 портів-входів з двох дісеків.
От їй і дали відповідь! А навіщо нагружати людину зразу? Коли розбереться з реле і скаже,що в неї старий аріоноподібний,ось тоді і буде доречна ваша відповідь про зняття 12 вольт зі скарту!
На вас нема жодної образи,просто новачку складну одразу багато інформації.

Відсутній vcj

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +11/-0
DiSEqC 6х1 як організувати
« Відповідь #4 : 12:24:27, 12 Жовтень 2007 »
ОК! зрозуміло. як з трёх зробіти , щоб безлишніх 12В. якщо можна, схему дайте?

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
DiSEqC 6х1 як організувати
« Відповідь #5 : 12:40:59, 12 Жовтень 2007 »
ОК! зрозуміло. як з трёх зробіти , щоб безлишніх 12В. якщо можна, схему дайте?

Даним способом ти зможеш підключити до 16 голів, для 8 необхідно два звичайних дісека та один з протоколом 1.1

Але дам ще одну схемку,думаю,що розберешся,бо зроблена на 7 голів з чотирьох дісеків,а можна з трьох дісеків,лдя 6-ти голів ;D Якраз те,що ти хотів 8)

Відсутній DiD /7AHAC

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 926
  • Рейтинг: +448/-6
DiSEqC 6х1 як організувати
« Відповідь #6 : 14:33:51, 12 Жовтень 2007 »
Дуже хороша тема :) Саме сьогодні постало питання про розширення 3 голового змія до 7 голового :) Заглянув на наш сайт, а тут вже і цікаві варіанти на схожу тему.
Підкажіть будь-ласка яким чином краще організувати перегляд з двох антен, щоб на 1 були 36 та 39гр а на іншій Амос, подвійна голова на Сіріус, ХБ та Астра???????Якщо можна, то з поясненнями та схемами(накшалт тієї, що виклад Андроїд-80)
Тюнер Digital 5000  Усім щиро вдячний!
п.с.Сподіваюсь, що згодиться не тільки мені
Ось така от х***я малята...

Відсутній kupest

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 180
  • Рейтинг: +20/-0
DiSEqC 6х1 як організувати
« Відповідь #7 : 15:30:06, 12 Жовтень 2007 »
І в догонку до питань DiD /7AHACа, DiSEqC 1.1 - скільки він вартує, що "воно" таке?
PB Enigma 5.0.6 UA, dBox2 Nokia, 13E, 5E, 4W; 0,9 м

Відсутній vcj

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +11/-0
DiSEqC 6х1 як організувати
« Відповідь #8 : 15:54:52, 15 Жовтень 2007 »
+ Переходячи до теми: як все це налаштувати на DSR 9400? І чи зможу я налаштувати такий каскад за допомогою 3х дисидік EUROSAT?

Відсутній VictorZ!

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 578
  • Рейтинг: +289/-14
DiSEqC 6х1 як організувати
« Відповідь #9 : 00:00:04, 18 Грудень 2007 »
Orton 4100, GI S8120 + Strong DM2100, 30W-80E.  Волинь!

 

DisEqC перемикач"9026SW" - в кого як працює

Автор OgirokРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 10
Переглядів: 1398
Остання відповідь 21:54:50, 19 Листопад 2008
від M1sha
Globo/ digital/ opticum 3000,40........ і DiSEqC 8x1

Автор vasyokРозділ Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Відповідей: 5
Переглядів: 1849
Остання відповідь 10:25:15, 28 Липень 2010
від slavon
Galaxy Innovations GI S1126 - проблема з переключенням DiSEqC

Автор kkk3Розділ Galaxy Innovations

Відповідей: 2
Переглядів: 2225
Остання відповідь 19:48:32, 05 Лютий 2016
від kkk3
Globo 4100C - як перемикати / налаштувати DiseqC?

Автор sintraРозділ Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Відповідей: 20
Переглядів: 6681
Остання відповідь 22:59:01, 01 Грудень 2012
від VANOS
Orton 4100C - проблема з перемиканням DiseqC

Автор aprilРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 13
Переглядів: 3432
Остання відповідь 22:30:18, 18 Жовтень 2017
від loza77