Автор Тема: Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...  (Прочитано 149223 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній NAZAR

• Старожило
  • Рейтинг: +130/-14
  • Скажи-що шукаєш в Інтернеті-і я скажу-хто ти.
Цитата: Alexander;20087
НАЗАР

Все працює як і працювало! Акцент поставили на ТПС. Принципово нових ф-цій нема.
Ну а ТПС став краще працювати чи ні? Чи як і раніше висне та сам по собі перезагружається? І ще одне- бісові ключі можна вносити і правити руками чи потрібен редактор? І останнє-чи можна дивитись Євроспорти 1,2 на рос мові ?
Замало знайти своє місце в житті-треба знайти його першим!

Відсутній bodyan

• Адміністратор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +8350/-14
Тестував версію 3.3.80 від Трумана, ні Поляки ні ТПС-и так і не аукнулись, вернувся назад на 3.3.79(Труман) на якій Поляки, ТПС-и(приймач не перезавантажувався) нормально автоапдейтяться

Відсутній Yaro

• Модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Цитата: bodyan;20146
вернувся назад на 3.3.79(Труман) на якій Поляки, ТПС-и(приймач не перезавантажувався) нормально автоапдейтяться

Друже, а як на рахунок зависань чи ще якихось крупних багів? На дрібні я не звертаю увагу, бо ж відомо: кожна наступна версія програми має в собі більше помилок, аніж попередня :D  Такий один з законів Мерфі :cool:  До речі, дуже цікаво почитати ті закони і їх наслідки...
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній bodyan

• Адміністратор
  • Ветеран
Та от приймач мав 40 хвилин, що міг те вижав. Тому нажаль більше сказати не можу:(

Відсутній Alexander

• Старожило
  • Рейтинг: +40/-0
  • Ужгород, Закарпатська обл.
Хлопці, той Труман наче конвеєр софти штампує.
3.3.81 Завантажити

Я його не ставив, мій тюнер такого сексу з софтами давно не мав як за останні 2 тижні. Хай трохи відпочине... :)
AtlanticBird-Amos-Sirius-Hotbird

Відсутній DiD /7AHAC

• Ветеран
  • Рейтинг: +458/-6
3,3,81 ТПС аукається але з перезавантаженням тюнера.Залипає іноді емулятор, як на попередніх софтах.
Запрацював Кертун Нетворк
Вцілому софт всеодно сируватий
Ось така от х***я малята...

Відсутній layner

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +10/-0
Дуже вам дякую за розумнi роздiли форуму
Чотири днi вас читав, на п'ятий зробив шнур (користуючись поясненями "мiсцевих")
З першого разу все вийшло перешити, i все запрацювало.
Софт 3.3.77 тюнер Глобо 5000
Полсат вiдкрив!!! Я навiть несподIвався що такi канали можливо вiдкрити...
ТПС буду згодом намагатись повiдкривати
Евроспорт працюе теж
Одне погано - кнопка АУДИО робить всi канали по алфавiту
Дуже дякую за допомогу :)

Відсутній wadym

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +26/-0
Цитата: layner;20309
Дуже вам дякую за розумнi роздiли форуму
Чотири днi вас читав, на п'ятий зробив шнур (користуючись поясненями "мiсцевих")
З першого разу все вийшло перешити, i все запрацювало.
Софт 3.3.77 тюнер Глобо 5000
Полсат вiдкрив!!! Я навiть несподIвався що такi канали можливо вiдкрити...
ТПС буду згодом намагатись повiдкривати
Евроспорт працюе теж
Одне погано - кнопка АУДИО робить всi канали по алфавiту
Дуже дякую за допомогу :)
Щоб запрацювала кнопка аудіо- поексперементуй із софтами. У польських софтах такої проблеми не спостерігав.

Відсутній Saturn

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +16/-0
Цитата: DiD /7AHAC;20285
3,3,81 ТПС аукається але з перезавантаженням тюнера.Залипає іноді емулятор, як на попередніх софтах.
Запрацював Кертун Нетворк
Вцілому софт всеодно сируватий

а P**t ау?чи то тільки в мене не проходить?(Digital 4100)3.3.81.

Відсутній bodyan

• Адміністратор
  • Ветеран
Цитата: Saturn;20389

не тільки у Вас:). Пробуйте 3.3.79

Відсутній Android-80

• Ветеран
  • Рейтинг: +3750/-0
А от я сьогодні вдійсності поексперементував,так як було шість годин вільного часу. Значить діло було так: в тесті брали участь Глобо 6010,Стар Трек 550Д та старий польський Глобо 5000,в якого нема корпусу(маси) на компорті. Тестував на двох софтах: турецький 3.3.77 та Труман 3.3.81. Кожен тюнер заливався по 5 разів кожним софтом,тобто 5 разів турецьким та 5 труманівським. Отже попорядку,почну з глобо6010.
На софті 3.3.77 аукнувся польсат швидко,а тпс трохи з тормозами,але пішов. На 3.3.81 з тпс проблем було меньше,тобто аукнувся десь від 40 секунд до 1.5 хвилини,але польсат залипав,тобто картинка зависала кожних 2-3 хвилини.
Далі: тести стар трека 550д. Результати вийшли аналогічні,як у глобо 6010. А от зі старим Глобо 5000(польський,не турецьким) вийшло усе навпаки. На прошивці3.3.77 польсат взагалі не аукнувся,а тпс вмикався кожні 5 хвилин,коли співпадали ключі і показував не більше хвилини. А сами цікаве те,що на прошивці 3.3.81 Глобо 5000 аукнувся і на французів і на поляків майже миттєво= не більше хвилини,і працював без зависань.
Ото ж можна зробити висновок,що робота тюнера залежить не тільки від самого софта,а і від заліза(начинки самого тюнера)! Кожен,з трьох тюнерів прошивався по десять разів,робилися заводські настройки та вручну сканувались канали. От такий я сьогодні зробив шестигодинний секс!!!

Відсутній DiD /7AHAC

• Ветеран
Цитата: Saturn;20389
Проблема в ключах, які ви заливаєте. Сам на такі ж граблі ставав. Потім спробував на голому софті(лише  з залитими списками каналів) все ОК.
Тоді почав експерементувати з ключами. В мене працюють, які і викладаю. Єдина проблема іноді виникає з Польсатом після апдейту ТПС. Тобто, спочатку, коли ввімкнув тюнер  і став на будь-який канал з Полсат то він ОК. Потім коли переходиш і апдейтиш ТПС та дивишся трохи, то ТПС ОК а Польсат злітає. Таке трапляється доволі часто. Зауважив ще, якщо одразу після АУ ТПСів перейти на Польсат то він теж, як правило, ще працює добре.
Файл ключів злив зі свого тюнера

Відсутній DiD /7AHAC

• Ветеран
Цитата: 'Android-80;20428'
От такий я сьогодні зробив шестигодинний секс!!!

Як добре що на рідній Україні ще не перевелися статеві гіганти:D
Це напевно один з не багатьох випадків коли дружина чи дівчина(якщо так можна висловитися) може залишитись "невдоволена", а сат громадскість більше ніж:)
Дуже вдячний за проведену роботу та публікацію її наслідків.

Відсутній Yaro

• Модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Цитата: Android-80;20428
А от зі старим Глобо 5000(польський,не турецьким) вийшло усе навпаки. На прошивці3.3.77 польсат взагалі не аукнувся,а тпс вмикався кожні 5 хвилин,коли співпадали ключі і показував не більше хвилини.

Ага, це тоді, коли вони знімають маску, тобто в момент самого АУ :-) Тоді тюнер просто працює на 08 восьмибайтному ключі в ЕМУ :cool:
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній sergserg

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +10/-0
Хто підскаже як включити рос.звукову дорожку на тюнері Глобо-4100 для каналів Travel, Wedding?. Прошивка TRUMAN-SW3.3.80-KEY-CARD-UPGRADE.bin. Пол-ат відкриває, ТПС - ні. Кнопка "Audio" на дистанційці не робить свою функцію: включається зовсім інша картина -- зліва - список каналів, а справа - фільм. Менюшку із вибором звуку не знахожу ні на одній кнопці. хотів вернутися на попередній софт (за лютий приблизно), але то дало зависання тюнера при натискуванні кнопки Аудіо. Може є якісь комбінації кнопок? На ін.тюнерах рос.дорожки для цих каналів є точно. Як же цей рос.звук поставити, щоб не перешивати флешку 2Мб, відкриваючи тюнер?

"Ds2_tRUb_DM500s" - мод. на базі "Nabilo Darkstar2" + файли і обговорення

Автор gotsanyukРозділ Dreambox SD

Відповідей: 16
Переглядів: 17451
Остання відповідь 19:13:04, 24 Березня 2015
від olvilu
Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

Автор -sat-fan-Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 39
Переглядів: 23336
Остання відповідь 13:47:38, 30 Вересня 2009
від romireb
Інструкція - обговорення. "Cosmosat 74*0"

Автор vfedorkivРозділ CosmoSAT

Відповідей: 19
Переглядів: 21207
Остання відповідь 08:59:25, 06 Січня 2014
від iva3
Обговорення навколо EMU "Cosmosat 74*0"