Автор Тема: Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...  (Прочитано 102767 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній muroslau

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 44
  • Рейтинг: +20/-0
Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...
« Відповідь #705 : 17:33:41, 23 Травень 2012 »
Доброго вечора, підкажіть який софт лити у digital 4100 plus? Софт.вер VGBO 3.2.87-  загрузчик 1.0.7- Ап.вер.  2   5.3.0-  FDD Ver 1.0.0
4W+5E+13E+31.5E+36Е+75Е

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1953
  • Рейтинг: +3084/-0
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

Відсутній Nostradamus

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 6
  • Рейтинг: +42/-0
Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...
« Відповідь #707 : 14:57:19, 29 Травень 2012 »
Сусід приніс прошити  тюнер Digital 4100 (клон Глобо 3ххх-6ххх). При використанні програми  CPUPGRADE_Tools_RS232_1.0.7 пробую завантажити файл-дамп з розширенням .abs .... Комп видає мені повідомлення, що іструкція звернулася за адресою 0х0041d213   до пам"яті 0х2d4e414d, яка не може бути "read".
Пробував кілька разів, але безрезультатно. Звантаження програми з іншого сайту, інший дамп, які змінював, - результату не дали...
Чи можна  прошити  тюнер Digital 4100 з використанням програми ALI Upgrade 3329С/3329B? Або порадьте якийсь альтернативний вихід.
 ca., *-P

ПО ПЕРШЕ ТЮНЕР Digital 4100 НЕ Э КЛОНОМ Глобо 3ххх-6ххх !!!!
А ОТ ТАКЕ (0х0041d213   до пам"яті 0х2d4e414d, яка не може бути "read".) ЧАСТО БУВАЄ ЯКШО НЕ ВСТАНОВЛЕННА ОСТАННЯ ВЕРСІЯ НЕТ ФРЕЙМ ВОРК...

Відсутній YLATIV

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 41
  • Рейтинг: +15/-1
Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...
« Відповідь #708 : 20:19:56, 07 Червень 2012 »
ПО ПЕРШЕ ТЮНЕР Digital 4100 НЕ Э КЛОНОМ Глобо 3ххх-6ххх !!!!

Він завжди був і є клоном Глобо 3ххх-6ххх !!!!

Відсутній sergeny

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 475
  • Рейтинг: +187/-20
Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...
« Відповідь #709 : 21:15:59, 07 Червень 2012 »
 :2funny: :2funny: :2funny:
він і дійсно не є клоном :2funny:
І червоний колір тут нідочого derisive.gif тим більше такий великий шрифт

Відсутній vostef

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 113
  • Рейтинг: +37/-1
Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...
« Відповідь #710 : 08:23:06, 08 Червень 2012 »
Digital 4100, що на проці STi- клони Globo(Opticum) 3000- 6000. А вже всякі Ортони та Digital 4100 з всякими там буквами- оці вже на дешевшому чіпсеті ALI, ну це вже дійсно інша лінійка.

Відсутній YLATIV

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 41
  • Рейтинг: +15/-1
Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...
« Відповідь #711 : 14:33:55, 08 Червень 2012 »
Наскільки я бачу, тут вказано без всяких букв і сам користувався таким 4 роки і він є клоном Глобо 3000-6000. Як допишете букву - буде інша розмова.

Відсутній fox-taras

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 461
  • Рейтинг: +2606/-6
Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...
« Відповідь #712 : 19:00:30, 08 Червень 2012 »
Сусід приніс прошити  тюнер Digital 4100 (клон Глобо 3ххх-6ххх). При використанні програми  CPUPGRADE_Tools_RS232_1.0.7 пробую завантажити файл-дамп з розширенням .abs .... Комп видає мені повідомлення, що іструкція звернулася за адресою 0х0041d213   до пам"яті 0х2d4e414d, яка не може бути "read".
Пробував кілька разів, але безрезультатно. Звантаження програми з іншого сайту, інший дамп, які змінював, - результату не дали...
Чи можна  прошити  тюнер Digital 4100 з використанням програми ALI Upgrade 3329С/3329B? Або порадьте якийсь альтернативний вихід.
          Все правильно ви його і не прошиєте ,тому що файл має бути з розширенням *bin.
    Удачі!!!
телефон-0501507602
skype- fox-taras
гуртова продаж супутникового обладнання

Відсутній b.wan

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 51
  • Рейтинг: +166/-0
Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...
« Відповідь #713 : 19:32:53, 08 Червень 2012 »
Моя думка  це клон 3000-6010 повинен бути файл *bin. прога для загрузки globo_loader_107.  Каналів и ключив хватае вданому роздилі. Також причиною може бути блок живлення з підсохнувшими та вздутими конденсаторами особливо по 5 вольтах.

Відсутній fox-taras

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 461
  • Рейтинг: +2606/-6
Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...
« Відповідь #714 : 19:47:14, 08 Червень 2012 »
Моя думка  це клон 3000-6010 повинен бути файл *bin. прога для загрузки globo_loader_107.  Каналів и ключив хватае вданому роздилі. Також причиною може бути блок живлення з підсохнувшими та вздутими конденсаторами особливо по 5 вольтах.
100% має бути *bin а не *abs.Якщо неграє щой з напругами в б\ж то він тупо небуде шитися.
Це вам проц не Алі що можна пхати і bin i *abs.
телефон-0501507602
skype- fox-taras
гуртова продаж супутникового обладнання

Відсутній radioham

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 204
  • Рейтинг: +69/-5
Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...
« Відповідь #715 : 11:54:06, 06 Листопад 2012 »
Хлопцi пiдкиньте старi софти (3.3.27-3.3.35) - хочу потестувати на стабiльнiсть установок мови, пароля.
Дякую.

Відсутній NAZAR

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 299
  • Рейтинг: +130/-14
  • Скажи-що шукаєш в Інтернеті-і я скажу-хто ти.
Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...
« Відповідь #716 : 15:05:55, 06 Листопад 2012 »
За всю їх історію(а ставив я їх з того моменту як вони з'явились в україні)щоб мова час та блокування каналів не злітали при вимкненні з мережі-таких софтів не зустрічав. :'(Тому ,як кажуть-не тратьте куме сили-спускайтеся на дно :2funny:
Замало знайти своє місце в житті-треба знайти його першим!

Відсутній Володимир Раврик

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +0/-0
Який софт залити в глобо 5000+ loader 1.0.7? і через який софт це зробити???

Відсутній yony

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 294
  • Рейтинг: +127/-2
  • Володимир
Який софт залити в глобо 5000+ loader 1.0.7? і через який софт це зробити???
тобі потрібно софт чи ключі з каналами??

Додано: 08:55:04, 21 Лютий 2017
Софт є тут  http://sat-ukraine.info/index.php/topic,4319.15.html

Додано: 08:55:50, 21 Лютий 2017
Програми тут http://sat-ukraine.info/index.php/topic,9947.0.html
OPENBOX_S1 супутники:4w,4,8E,13E,36E-шаринг;
DIGITAL_4100,Orton_4050с супутники:4w,4,8E,13E

 

"Ds2_tRUb_DM500s" - мод. на базі "Nabilo Darkstar2" + файли і обговорення

Автор gotsanyukРозділ Dreambox SD

Відповідей: 16
Переглядів: 7286
Остання відповідь 19:13:04, 24 Березень 2015
від olvilu
Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

Автор -sat-fan-Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 39
Переглядів: 9955
Остання відповідь 13:47:38, 30 Вересень 2009
від romireb
Інструкція - обговорення. "Cosmosat 74*0"

Автор vfedorkivРозділ CosmoSAT

Відповідей: 19
Переглядів: 8618
Остання відповідь 08:59:25, 06 Січень 2014
від iva3
Обговорення навколо EMU "Cosmosat 74*0"

Автор bumer1978Розділ CosmoSAT

Відповідей: 24
Переглядів: 7095
Остання відповідь 20:51:50, 12 Березень 2015
від VANOS
Проблеми - Вирішення. Обговорення - "Cosmosat 74*0"

Автор bodyasatРозділ CosmoSAT

Відповідей: 17
Переглядів: 6694
Остання відповідь 18:25:22, 03 Серпень 2015
від oleg_lezha