Автор Тема: Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...  (Прочитано 149324 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Відсутній andrey

• Ветеран
  • Рейтинг: +38/-7
та ні я не хочу продавати свого дебокса  просто як би мав більшу зарплату та і жінка не (транділа) за інтернет та за всякі чачки то я кажу б купив глобіка   а дебокса не продаю вже до нього привик ...   але щось по поводу софта для глобіка  то раз знайде ключ на ТПС то ні чого не знаходить і переключаю по різним каналам з того транспондера але чорний екран... але як знайде то всерівно 1 хвилину робить і малевич... підкажіть що зробити...
DBOX2 PB Enigma 6.0.1 2x1 UA  ASTRA-HOTBIRD-SIRIUS-AMOS
SS2 rev 2.6D

Відсутній andrey

• Ветеран
STARTRACK SW3.3.70 KEY UPGRADE   та   STARTRACK SW3.3.70 KEY CARD UPGRADE   скажіть а чим вони відрізняються    один софт підходить для тих тюнерів які мають карточку чи що  ...
SS2 rev 2.6D

Відсутній Andrey Kulish

• Модератор
  • Старожило
  • Рейтинг: +55/-0
Саме так! Ви правильно самі відповіли на поставлене питання!

Orton4100c\Globo5000 4w-5e-13e\75-80-90
SkyStar2 PCI -90e Raduga

Відсутній DiD /7AHAC

• Ветеран
  • Рейтинг: +458/-6
andreytm
Глобо коштує зараз смішні гроші приблизно 45 у.о.

А для ТПС треба на каналі постояти тришки довше, щоб ключі оновилися
Ось така от х***я малята...

Відсутній andrey

• Ветеран
скажіть будьласка хоть питання не по темі  я знаю що є нові глобо 7000  хоч не точно написана марка   як до них софти роблять і скільки він коштує ви кажете що 45 уо... то який глобо стільки коштує і це ціна у м.ЛЬВІВ... так як що ви знаєте по цінам то напишіть будьласка  чи варто булоб мен іпоїхати за одним тюнером у ЛЬВІВ (дорога обійдеться 25 гривень в дві сторони) чи в нашому місті шукати  але це як би назбирати трохи грошенят... а по поводу софта   поки обідав так сказати  прошло 30 хвилин тюнер був виключений включив зараз і ТПС вроді вже працює  а тоді тільки 1 хвилину показував... скачав викладені ключі MCT_BISS_OK  як що я їх закину в тюнер то не пропаде те що на даний момент працювало... можна їх закинути  підкажіть будьласка... я не дуже багато прочитав про ті  тюнера  все в основному читаю про свого дебокса і про SS2   і як хто знає  а на тих тюнерах (моїх ) можна дивитися МСТ І редлігх (еротіка) чи ні ...
SS2 rev 2.6D

Відсутній sat-pl

• Модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +607/-3
Цитата: andreytm;10251
скажіть будьласка хоть питання не по темі  я знаю що є нові глобо 7000  хоч не точно написана марка   як до них софти роблять і скільки він коштує ви кажете що 45 уо... то який глобо стільки коштує і це ціна у м.ЛЬВІВ... так як що ви знаєте по цінам то напишіть будьласка  чи варто булоб мен іпоїхати за одним тюнером у ЛЬВІВ (дорога обійдеться 25 гривень в дві сторони) чи в нашому місті шукати  але це як би назбирати трохи грошенят... а по поводу софта   поки обідав так сказати  прошло 30 хвилин тюнер був виключений включив зараз і ТПС вроді вже працює  а тоді тільки 1 хвилину показував... скачав викладені ключі MCT_BISS_OK  як що я їх закину в тюнер то не пропаде те що на даний момент працювало... можна їх закинути  підкажіть будьласка... я не дуже багато прочитав про ті  тюнера  все в основному читаю про свого дебокса і про SS2   і як хто знає  а на тих тюнерах (моїх ) можна дивитися МСТ І редлігх (еротіка) чи ні ...

МСТ зарас непрацює на жодному тюнері :(
Apple TV4

Відсутній andrey

• Ветеран
я тільки пару хвилин назад дивився на глобо500(взяв в родича) то працювало  хоча зараз піду провірю і конкретно напишу які канали показують як що ще показують....
SS2 rev 2.6D

Відсутній sat-pl

• Модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +607/-3
Цитата: andreytm;10253
я тільки пару хвилин назад дивився на глобо500(взяв в родича) то працювало  хоча зараз піду провірю і конкретно напишу які канали показують як що ще показують....

якшо можна то ше ключі виклади-) ато в неті щось нема  :rolleyes:
Apple TV4

Відсутній andrey

• Ветеран
тільки що провірив на глобо5000 працюють такі канали( еротика ) MCT FREE...FULL...DREAM...GAY...ASIAN...FANTASY    та REDLIGHT itali... MIXX  софт стоїть STARTRACK SW3.3.70 KEY UPGRADE   ключів так сам і не яких не дописував  правда біс не показують  але тепер вроді би наладилось ТПС поки що вже хвилин 10 працюють....
SS2 rev 2.6D

Відсутній andrey

• Ветеран
я не знаю як ті ключі викласти але я написав який софт залив  і це все роблю в периший раз (просто сказав сусіду та дядькові що мол собі зробив  а вони кажуть попробуй нам)...   в сусідо дрімбокс 500 правда в мене з ним нічого не вийшло (поміняти мжкамд)
SS2 rev 2.6D

Відсутній wadym

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +26/-0
ті ключі MCT_BISS, які я виклав, не вбивають TPS au. Можна сміло лити їх у тюнер. Бісс (усі українські канали, НТС) працюють. Картун не працює.

Відсутній Ігор Горбусь

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +2914/-13
Дійсно все працює , але чи надовго . З якою періодичністю міняються ключі ?
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній wadym

• Користувач
  • **
  • Рейтинг: +26/-0
автори софту запевняють про МСТ ау. TPS при переборі ключа трохи підвисає. Затиків на МСТ поки не було

Відсутній Alexander

• Старожило
  • Рейтинг: +40/-0
  • Ужгород, Закарпатська обл.
Протестив я той софт 3.3.70 - Сека мовчить!!!
AtlanticBird-Amos-Sirius-Hotbird

Відсутній DiD /7AHAC

• Ветеран
  • Рейтинг: +458/-6
Цитата: Alexander;10379
Протестив я той софт 3.3.70 - Сека мовчить!!!

В мене теж...
Ось така от х***я малята...

"Ds2_tRUb_DM500s" - мод. на базі "Nabilo Darkstar2" + файли і обговорення

Автор gotsanyukРозділ Dreambox SD

Відповідей: 16
Переглядів: 17454
Остання відповідь 19:13:04, 24 Березня 2015
від olvilu
Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

Автор -sat-fan-Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 39
Переглядів: 23338
Остання відповідь 13:47:38, 30 Вересня 2009
від romireb
Інструкція - обговорення. "Cosmosat 74*0"

Автор vfedorkivРозділ CosmoSAT

Відповідей: 19
Переглядів: 21210
Остання відповідь 08:59:25, 06 Січня 2014
від iva3
Обговорення навколо EMU "Cosmosat 74*0"