Автор Тема: Яким прогером шити флешки фірми XMD  (Прочитано 529 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 508
  • Рейтинг: +17/-0
Доволі часто приносять для відновлення після неправильно залитого  софту такі тюнера як Open fox X6 metal
q 44 q 11 q 7
  В ранніх версіях стояла флеш 25L3236  яка без проблем шилась моїм TNM5000  (правда моїм прогером індіфікувалась як 25l3205)
Знайшов на алі 25l3206  ця вроді міняє але після 10 сек роботи тюнера наглухо зависає а саме 25L3236 не знайшов _ може хто поділиться ссилкою
Так в мене питання якім прогером шити ті кляті xmd
Просто маючи цілий пучок програматорів такі я Tnm5000 TL866 Easy JTAG RF809 я завис в цьому питанні

Відсутній andre33

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1076
  • Рейтинг: +1720/-2
  • Lemberg
Яким прогером шити флешки фірми XMD
« Відповідь #1 : 07:23:47, 12 Лютий 2019 »
попробуй таким - CH 341A


Відсутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 666
  • Рейтинг: +638/-615
  • ZTE Blade A520
Яким прогером шити флешки фірми XMD
« Відповідь #2 : 09:33:58, 12 Лютий 2019 »
CH 341A
рулює, всеїдній, за майже два роки використання відкупив себе разів тридцять.
RR-O-v6.2.1-20190102-ZTE-Blade-A520-Final

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 508
  • Рейтинг: +17/-0
Яким прогером шити флешки фірми XMD
« Відповідь #3 : 11:02:32, 12 Лютий 2019 »
Добре якщо так та й коштує на алі 3 уе
Але в мене велике прохання при можливості  спробувати його особліво на тих же xmd

Додано: 18:48:33, 12 Лютий 2019
  Скачав нову версію 36 до свого  TNM5000  добавили з пару десятків флешок цієї фірми але xmd25qh32 на жаль ще не має
« Останнє редагування: 18:48:33, 12 Лютий 2019 від sasha19722201 »

Відсутній иван цюк

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 11
  • Рейтинг: +32/-0
Яким прогером шити флешки фірми XMD
« Відповідь #4 : 07:38:00, 15 Лютий 2019 »
Rt809h прошиває без проблем,не випаюючи,прищепкою за 40 секунд.Сам навмисне прибив тюнер openfox x-6 s2-mini.Верифікація проходить з помилкою ,але все працює.OTP область мабуть прописана.

Відсутній andre33

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1076
  • Рейтинг: +1720/-2
  • Lemberg
Яким прогером шити флешки фірми XMD
« Відповідь #5 : 09:55:39, 15 Лютий 2019 »
Іван , якою прищепкою користуєшся ?
можна фотку , якщо не важко

Відсутній иван цюк

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 11
  • Рейтинг: +32/-0
Яким прогером шити флешки фірми XMD
« Відповідь #6 : 10:28:33, 15 Лютий 2019 »
Прищепка.

Додано: 10:43:47, 15 Лютий 2019
Процес....
« Останнє редагування: 10:43:47, 15 Лютий 2019 від иван цюк »

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 508
  • Рейтинг: +17/-0
Яким прогером шити флешки фірми XMD
« Відповідь #7 : 19:18:16, 08 Березень 2019 »
Іван , якою прищепкою користуєшся ?
можна фотку , якщо не важко
Дякую реально допомогли - сам пробував на 809 тільки помилка верифікації ввела в оману(на тюнері не догадався результат провірити)
Тільки на рахунок прищепки сумнівне задоволення (легше випаяти ) конектиться раз з 10

Відсутній иван цюк

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 11
  • Рейтинг: +32/-0
Яким прогером шити флешки фірми XMD
« Відповідь #8 : 06:56:49, 09 Березень 2019 »
У мене коннект ішов за 1 раз.Попробуй закоротити кварц.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 508
  • Рейтинг: +17/-0
Яким прогером шити флешки фірми XMD
« Відповідь #9 : 05:05:54, 10 Березень 2019 »
У мене коннект ішов за 1 раз.Попробуй закоротити кварц.
Я про те що не так просто якісно чіпітісь пріщепкою до чіпа а від того і неконект хоча це теж всього лиш діло навику

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 508
  • Рейтинг: +17/-0
Яким прогером шити флешки фірми XMD
« Відповідь #10 : 12:04:51, 16 Березень 2019 »
CH 341A
рулює, всеїдній, за майже два роки використання відкупив себе разів тридцять.
Не читаэ він ті кляті xmd - провірено та ба їх навіть у списку підтримки нема - та що можна очікувати від такого дешевого гаджета де йому тягатися з rf809 xb tnm5000

Відсутній иван цюк

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 11
  • Рейтинг: +32/-0
Яким прогером шити флешки фірми XMD
« Відповідь #11 : 07:24:28, 17 Березень 2019 »
Як говорить мій знайомий "програматорів забагато не буває".

Відсутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 666
  • Рейтинг: +638/-615
  • ZTE Blade A520
Яким прогером шити флешки фірми XMD
« Відповідь #12 : 09:12:13, 17 Березень 2019 »
Не читаэ він ті кляті xmd - провірено та ба їх навіть у списку підтримки нема
А вибрати у базі близнюка такого як EN25QH32 віра не дозволяє. У мене таких чіпів як XMD звісно немає щоб перевірити, та де там, я на той чіп про який ти пишеш не знайшов даташит. https://www.google.com/search?ei=Fg6OXMyrCO2Wjgba9o_wAg&q=xmd+25qh32&oq=xmd+25qh32&gs_l=psy-ab.3...3901.3901..5584...0.0..0.142.142.0j1......0....1..gws-wiz.KWn3qrg08Q0
https://www.google.com/search?q=xmd25qh32&oq=xmd25qh32&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&ie=UTF-8
І що це?
А оце https://www.google.com/search?ei=kw6OXOakC5qUk74P2MCz0AI&q=25qh32&oq=25qh32&gs_l=psy-ab.3...43499.43988..46025...0.0..0.216.523.0j2j1......0....1..gws-wiz.......0.5BC2wC40v5E вже інша справа.
RR-O-v6.2.1-20190102-ZTE-Blade-A520-Final

Відсутній realX

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 18
  • Рейтинг: +60/-0
Яким прогером шити флешки фірми XMD
« Відповідь #13 : 19:18:14, 17 Березень 2019 »
попробуй таким - CH 341A


Трохи не по темі - що то за флюс? Чи можна його застосовувати для пайки смд? І чи потрібно змивати його?

 

SAB 3000.Що за тюнер?І чим його шити?

Автор sazanРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 1
Переглядів: 1264
Остання відповідь 22:05:18, 05 Лютий 2010
від jvpx
GLOBO 7010 CX як і чим його шити

Автор HorikРозділ 7010CR

Відповідей: 80
Переглядів: 17546
Остання відповідь 20:40:40, 21 Квітень 2010
від Android-80
Чим шити Ferguson AF-2300NC

Автор Rostyk.07Розділ Openbox

Відповідей: 14
Переглядів: 2740
Остання відповідь 19:05:53, 27 Листопад 2008
від Android-80
Globo X90 чим шити?

Автор rulia15Розділ X80, X90

Відповідей: 4
Переглядів: 1191
Остання відповідь 20:27:01, 18 Січень 2016
від bodyan
Підкажіть, як шити тюнер

Автор DipytatРозділ Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Відповідей: 20
Переглядів: 3427
Остання відповідь 21:13:09, 05 Квітень 2008
від bullet