Автор Тема: Чим шити Ferguson AF-2300NC  (Прочитано 3175 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Rostyk.07

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 283
  • Рейтинг: +328/-13
Чим шити Ferguson AF-2300NC
« : 17:10:57, 25 Листопад 2008 »
Підкажіть чим шити Ferguson AF-2300NC
Вигляд меню подібний на F300,і ще хто прошивав чи можливо на ньому Biss?
І що це взагалі за девайс????

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2848
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Чим шити Ferguson AF-2300NC
« Відповідь #1 : 17:31:56, 25 Листопад 2008 »
Системну інфу в студію!  ;)
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній Rostyk.07

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 283
  • Рейтинг: +328/-13
Чим шити Ferguson AF-2300NC
« Відповідь #2 : 18:42:22, 25 Листопад 2008 »
Модель 2300NC
Версия загрузчика LdVER 1.1
Версия програмного обеспичения TSR - 2025-203d

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2848
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Чим шити Ferguson AF-2300NC
« Відповідь #3 : 18:57:19, 25 Листопад 2008 »
Цей тюнер ФТА, і можете насолоджуватись від нього тільки показом відкритих каналів. До ніяких клонів тюнерів він не належить.  В мене буде одне питання, де ж ви це чудо-юдо дістали?
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній Rostyk.07

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 283
  • Рейтинг: +328/-13
Чим шити Ferguson AF-2300NC
« Відповідь #4 : 19:52:34, 25 Листопад 2008 »
Я зразу бачив що не вийде по процу але думаю спитаю,там проц стоїть NEC але флешка і ОЗУ звичайні як у F100 і пульт тоже
Таке принесли на прошивку кажуть хочу BISS

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Чим шити Ferguson AF-2300NC
« Відповідь #5 : 20:12:17, 25 Листопад 2008 »
Rostyk.07, з тебе пиво ;) Твій фергусон є клоном стартрека 707. Взагалі цієї модельки(2300) малувато випустили, більше в світ пішло модельки AF2000, хоча двотисячні є двох типів- на проці NEC та STI. перший є клоном стартрека, другий опена 600-того. Останній софт десь за 2007 рік, але там присутній в ему і бісс і крипто... ;)

Відсутній ivashko

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 67
  • Рейтинг: +26/-0
Чим шити Ferguson AF-2300NC
« Відповідь #6 : 20:18:26, 25 Листопад 2008 »
можливо це підійде
http://www.dort.jino-net.ru/pub/cange_sw_8500.htm

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Чим шити Ferguson AF-2300NC
« Відповідь #7 : 20:35:07, 25 Листопад 2008 »
можливо це підійде
http://www.dort.jino-net.ru/pub/cange_sw_8500.htm
Саме там все добре описано процес прошивки і активації ему. Прикладаю все необхідне і перевірене на власній шкурі ;)

Відсутній Rostyk.07

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 283
  • Рейтинг: +328/-13
Чим шити Ferguson AF-2300NC
« Відповідь #8 : 21:44:48, 25 Листопад 2008 »
Android-80 велике дякую!!!
Чому неможу скачати архів пише помилка і Оперов пробував неполучається....

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Чим шити Ferguson AF-2300NC
« Відповідь #9 : 10:14:27, 26 Листопад 2008 »
Перезалив...
Star_track_707.rar

Відсутній roma1408

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +0/-0
Чим шити Ferguson AF-2300NC
« Відповідь #10 : 14:30:43, 26 Листопад 2008 »
Я прошив такий самий тенер але тепер він нечує сигналу на всіх спутниках *-E

Відсутній Rostyk.07

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 283
  • Рейтинг: +328/-13
Чим шити Ferguson AF-2300NC
« Відповідь #11 : 15:01:01, 26 Листопад 2008 »
У мене таке саме прошив але він тепер не чує сигалу зовсім...
Виручайте у кого є рідна прошивка а би повернути його в попередній стан???

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Чим шити Ferguson AF-2300NC
« Відповідь #12 : 19:26:47, 26 Листопад 2008 »
Пробуєм...

Відсутній Rostyk.07

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 283
  • Рейтинг: +328/-13
Чим шити Ferguson AF-2300NC
« Відповідь #13 : 15:57:53, 27 Листопад 2008 »
Android-80 дякую після прошивки все робить!!! *oohaa* *-M 9_:1
Моя думка що прошивка від 2000 несумісна з СКВ такою як у мене (маленька і ще збоку на платі МС як у Samsung 9400)

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Чим шити Ferguson AF-2300NC
« Відповідь #14 : 19:05:53, 27 Листопад 2008 »
Ростік, в польській dvbextreme, присутній емулятор?

 

Нові моделі FERGUSON AF-6600 CK, AF-6600 2CK

Автор stepan_kvРозділ AF-3100 CK, AF-6600 CK, AF-6600 2CK

Відповідей: 7
Переглядів: 2915
Остання відповідь 12:48:08, 16 Червень 2008
від Astronomy
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них

Автор vampirРозділ AF-XX18

Відповідей: 386
Переглядів: 76639
Остання відповідь 08:08:40, 23 Листопад 2015
від vasjabr
Ferguson 3318: через 2-3хв. зависає, на табло 0.

Автор kristin33Розділ AF-XX18

Відповідей: 6
Переглядів: 1933
Остання відповідь 07:54:28, 08 Серпень 2009
від vaha69
Ferguson AF-2818SE якиу прошивку з вiss прошити

Автор sasha19722201Розділ AF-3100 CK, AF-6600 CK, AF-6600 2CK

Відповідей: 5
Переглядів: 5423
Остання відповідь 17:40:03, 15 Січень 2011
від sasha19722201
Куплю у Львові Ferguson Ariva100HD (120HD Combo)

Автор savsavРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 8
Переглядів: 2949
Остання відповідь 18:26:38, 29 Липень 2012
від Ronaldo