Головна категорія > Українські телевізійні канали

Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".

<< < (268/293) > >>

bodyan:
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)

П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему -  "Усі канали скоро закодують!".  Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif

Marjan18:
slava12 Правильно зробили, хто ставив це лайно нехай обслуговує. slavon правий, потім той пасажир задовбе різними питаннячками. Не працює... зроби щось і т.п. :2funny:

slava12:
Marjan18! Ага ви 100 процент  праві,  і  славік теж правий,  але яж їх ще попережав в січні, перед кодуванням, щоя небуду ставити віасат, і екстру,  люди собі недовіряють ,просто  іще притому такі нагл,і і хитрожопі. ca., *-P *-P *-P

Marjan18:
slava12 Ставив то барахто диллер, який за це отримує бонуси та різні привілеї, то чого це хтось інший повинен робити його роботу.
Одразу таких клієнтів треба відправляти на оф. сайт компаній нехай їм виносять мозги  :2funny:

april:
Та є такі люди хитрожопі і не тільки із віасатами і екстрами. Пару раз мені дзвонили по налаштуванню т2. От ми там то і там то купили, а не виходить налаштувати, прийдіть і налаштуйте. Я їм, а чому до мене не звертались із початку, ви ж знали що я цим займаюсь. У відповідь, та ми хотіли там купити і самі налаштувати. Я їм у відповідь - ну то нехай той в кого купили (магазин типу ельдорадо чи фокстрота) і вам прийде і  налаштує. До побачення.  ca.,
Так буває що прийдеш повозишся біля тої антени т2 півдня, бо то сигнал поганий і треба іі піднімати або бігаєш навкруг хати із тою антеною і шукаєш місце де коридор на сигнал відкритий. Думаєш як кабель кинути щоб його не було видно бо фасад вже зроблений. І кажеш потім з вас стільки то стільки, а вони у відповідь за що такі гроші. От і думай чи ти такий дурний що ціниш свою роботу а не за 100 грам і пончик робиш, чи то люди в нас такі вумні.

vasic:

--- Цитата: slava12 від 21:58:58, 06 Квітня 2020 --- іще притому такі нагл,і і хитрожопі.
--- End quote ---
Клієнт не згодився з твоєю ціною  чи може хотів щоб ти це зробив  безоплатно , якщо він ,, нагл,і і хитрожопі "?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version