Головна категорія > Українські телевізійні канали

Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".

<< < (267/293) > >>

bodyan:
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)

П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему -  "Усі канали скоро закодують!".  Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif

slava12:
Дивно так, що щоще незакрили, а планували в кінці  березня,  відключити піратів. :2funny: *-P *-P *-P
Додано: 18:06:41, 05 Квітня 2020Всім привіт!
Сьогодні мені звонить клієнт, і говорить слухай вмене будинок фасадом, обробили, зняли тарілку, потрібно щоб ти прийшов, і її налаштував,  я запитав який увас тюнер, вони мені віасат, я їм опа  ви приїхали , вони чому, я говорю де купляли приймач туди і звертайтесья,  авін таце моя невістка купувала через київ,  я їм, ось хай з києва вам їдуть і ставлять, авоно тами знаємо але це буде довга історія з майстрами, я говорю я тут причому,  а клієнт ще такий собі говорить, і улибається, >:( я кажу тут несмішно, побачите потім як буде смішно,  авони ащо тобі невсерівно, я кажу, вам  всерівно мені віасат ваш, яж вам говорю проце, ави альше нерозумієте. Я поваідомляв,   щоя віасатом незаймаюся, люди нерозуміють!!!
Клієнт чую обурився, і сказа добре дуже дякую,  я сказав немає защо, я ітак  антену неналаштував,  сказав їм будьте здорові,  іне хворійте. ca., ca., ca.,
Таку сьогодні мав розмову!!! ca., ca., ca., *-P *-P *-P

snikers:
А до чого тут віасат?Тебе ж клієнт просив налаштувати антену а не встановити тюнер від Віасату.На період безробіття жируєте прошу пана.

slavon:
snikers усе правельно slava12 зробив - таких хитрожопих клієнтів вагон, і саме так треба з ними поступати, бо ти налаштуєш антену, а далі тебе задовбуть - чому так, а не так ...ю чому ціни такі і тд.тп. ...  :2funny: ca.,

sashko2:
slava12 і скільки взяв грошей.?....

slava12:
sashko2!  Нічого неробив і гроші  небрав! ca., *-P *-P *-P
Додано: 20:59:36, 06 Квітня 2020 snikers! А нащот безробіття, я згідний, що  така склалася ситуація в україні,  хтось і дома залишився, під час епідемії,  так я розумію робота стала, жити чимось треба,  але, я нежирую, а працюю ще на державній роботі, прошу  пана snikers. ca., *-P *-P *-P

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version